Herkesin hamilelik haberini almak

Her kadın anne olmak ister..
Bu çok doğal bişey ama çok erken değil mi ? çocuk sorumluluğu çok büyük bişey birikimin var mı sen kendini hazır hissediyormusun eşin hazır hissediyor mu çok iyi düşün yaşadıklarından dolayı çok etkilenmişsin belli ama kondom delerek hamile kalmak içinde mantıklı bir sebebin yok

Yaşınız o kadar küçük ki... Daha anne olmak için çok zamanınız var. Üniversite okuyun, bir mesleğiniz olsun. Bol kitap okuyun, film izleyin, müze gezin ve kendinizi geliştirin. Ekonomik özgürlüğünü kazanmış ve entelektüel açıdan kendini geliştirmiş, bağımsız ve bilinçli annelere ihtiyacımız var. Bu şekilde doğacak çocuklarınıza da çok daha iyi rol model olabilirsiniz. Ayrıca bırakın çevrenizde kim anne oluyorsa olsun. Başkalarının ne yaptığına bakıp hayıflanarak yaşanmaz ki. Ayrıca öyle kondom delerek falan hamile kalınmaz eşinize çok büyük haksızlık. Bencillik olur bu. Hayatınızı anne olmak üzerine temellendirmeyin. Kendinizi geliştirmeye ve hayatın tadını çıkarmaya bakın, bebek de olur zamanı gelince.

Çevre baskısına dayanamıyorum artık herkes beni darlıyor bunaltıyor Bi çıkış yolu arıyorum
Kimsenin size ne zaman çocuk sahibi olacağınızı sormaya hakkı yok, bu düpedüz terbiyesizlik. Eğer biri sorarsa "Neden bunu merak ediyorsun? Çünkü bu sadece eşlerin konuşması gereken özel bir şey." diyerek hadsizliklerini yüzüne vurun. Elalemin baskısıyla hayat yaşanmaz. Onlar bakmayacaklar doğan çocuğa siz bakacaksınız. Bu sizin hayatınız ve bir kere daha yaşama şansınız yok, lütfen mantıklı düşünün.

kim beni görürse bebek ne zaman diye soruyor eşim istemiyor dediğimde inanmıyorlar arkamdan neler neler konuşuyorlar ben Şanlıurfa da yaşıyorum
Şanlıurfa'da da eğitimini tamamlayan, kariyer yapan, kendini geliştiren ve hayatına birilerinin lafını sözünü önemsemeden kendi idealleri ve isteklerine göre yönlendiren birçok güçlü kadın var değil mi?

eşin çocuk istemiyor belliki hayattan beklentisi çok farklı ve senin yaşın 19 zorla çocuk doğuran o eşin senden Soğucak ve mutluluğu başka kadınlarda arayacak bu yaşta evlecegine keşke okusaydin yazık ne diyebilirim vizyon diyorum çok önemli

Bence herşeye çok erken başlamış ve mantıklı düşünemiyorsun kendini geliştirmen gerek önce ben 19 yaşında evlendim kendi tercihimdi ilahiyat fakültesi kazanmıştım fakat hep çocuk gelişimi okumak ve insanlardan uzak sakin bir hayat istiyordum evlendim ama durmuyorum açıktan istediğim bölümü okuyorum sürekli kitap okuyan Araştırma yapan biriyim herkes evlendin çocuk diyip duruyor ne gerek var okumaya diyor Ama bu benim hayatım nasıl istiyorsam öyle olmalı ve ben kendini geliştirmiş biri olmak istiyorum sadece kendim için de degil çocugum oldugunda gurur duysun benimle her zaman ona bişeyler katan biri olayım onu geliştireyim diye de yapıyorum bunu benim annem ilk okul mezunu çok isterdim daha gelişmiş olsun ki ben çok şey de yaşadım annem bana bişey katamadı ama ben onların artılarına eksiklerine bakarak ben oldum ve bebegimi de buna göre yetiştirmek bilgili Bi anne olmak istiyorum çocuk ne görürse onu örnek alır ve benim çocugum güçlü kendi ayakları üzerinde duran bilgisi olan Bi anne örnek alsın diye elimden geleni yapıyorum sende bunu yapmalısın önce kendini yetiştir senin bebegin var zaten kendinsin önce onu büyüt ondan sonra başka bebek dogurursun benim de benden küçük arkadaşlarım dogurdu onların da yarışı bebek dogurmaktı ama bana sorulduğunda dedigim tam olarak "sen genç anne olmayı kendine uygun görmüşsün ama ben öyle düşünmüyorum daha gelişmem gerek oldu" bu kadar basit yani herkesin agzından çıkana göre yaşamak olmaz bir defa yaşıcaksın kendin için yaşa umarım bakış açını biraz degiştiren Bi cevap olmuştur

Daha çok küçüksün ya
17 yasında mı evlendin ?
Ailen nasıl o yasta evlenmene izin verdi (

Önce bi kendini geliştir hayatın tadını çıkar gez toz doyasıya yaşa. Daha 19 yaşındasın yolun çok çok başı.. Kendini keşfet özgüvenini geliştir ki gelişmiş olsaydı çevre baskı yapıyor deyip çıkış yolunu bebek istemeyen eşine aslında gerçekten isteyip istemediğini bile bilmeyen kendine bunu yapmazdın. Kocan kaçmıyor acelen yok merak etme ilerde zaten olur.

yavrucum sen daha kendin çocuksun
hele şu ortamda ne cocugu ?
cocuk dogurmayi sorumlulugunu almayi evcilik oynamak mi saniyorsunda birde prezervatif falan deliyorsun.
boyle prezervatif delerek hamile kalacak potansiyelin varsa muhtemelen esin korunuyordur suan.
az sabret hele bi ortalik durulsun.
daha cok kucuksun hormonlarin hala icerde horon tepiyor 2 sene sonra duygularin degisebilir.
ananiz babaniz nasil evlendiriyor sizi o yasta anlamiyorum ki ya

19 yasında evlenmişsiniz, 2 yıl istemişsiniz. yani şu an 21 yaşındasınız doğru mu anladım? ben 21 yaşındayken mezun olabilecek miyim acaba diye kendi kendimi yiyordum. siz bir çocuk sahibi olabilmek için... evet uğraştığınız zaman dilimi epey çokmuş, ama bu aman aman ölümü düşünecek bir dert mi. Allah kimseyi ruh haliyle imtihan etmesin ne diyim

17 yaşında evlenmiş, şu an 19 yaşında. Çocuk istiyor, iki kere hamile kalmış biri düşük biri kimyasal gebelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…