- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
Nerede fotoğrafFotoğrafa dikkatlice bakın,darp falan değil ya. Bu kişi insanların aklıyla resmen dalga geçiyor...
Bu kişi burdaki çoğu kadınla dalga geçiyor resmen çocuğum olmuyor diyor başka konuda şiddet gördüm diyor ama yuzundekiler cilt lekesi . Sen burda insanlarin acısıyla dalga geç drama yap duygu sömürüsü yap bizde saf saf sana uzulelim allah bildiği gibi yapsın seni ya . 10 20 30 senesir cocugu olmayanlar var diger konusu tutmamis yeni hikaye yazmissin resmen konu cocuk olunca herkes gelip derdiyle dertleniyor insanın demi . Uyeligin iptal edilmesi dilegiyle
Eğer ben yalan söylüyorsam Allah belamı versin neden bana inanmıyorsunuz ben böyle hassas bi konuyla dalga geçmem geçemeemdee anlattıklarımda tek bir yalan yokBu kişi burdaki çoğu kadınla dalga geçiyor resmen çocuğum olmuyor diyor başka konuda şiddet gördüm diyor ama yuzundekiler cilt lekesi . Sen burda insanlarin acısıyla dalga geç drama yap duygu sömürüsü yap bizde saf saf sana uzulelim allah bildiği gibi yapsın seni ya . 10 20 30 senesir cocugu olmayanlar var diger konusu tutmamis yeni hikaye yazmissin resmen konu cocuk olunca herkes gelip derdiyle dertleniyor insanın demi . Uyeligin iptal edilmesi dilegiyle
Ortaokul terkmiş kendisi. Eşi 32 yaşında. 30 yaşındayken 17 yaşında kızla zorla evlenen adam okumasına izin verir mi sizce?Yaşınız o kadar küçük ki... Daha anne olmak için çok zamanınız var. Üniversite okuyun, bir mesleğiniz olsun. Bol kitap okuyun, film izleyin, müze gezin ve kendinizi geliştirin. Ekonomik özgürlüğünü kazanmış ve entelektüel açıdan kendini geliştirmiş, bağımsız ve bilinçli annelere ihtiyacımız var. Bu şekilde doğacak çocuklarınıza da çok daha iyi rol model olabilirsiniz. Ayrıca bırakın çevrenizde kim anne oluyorsa olsun. Başkalarının ne yaptığına bakıp hayıflanarak yaşanmaz ki. Ayrıca öyle kondom delerek falan hamile kalınmaz eşinize çok büyük haksızlık. Bencillik olur bu. Hayatınızı anne olmak üzerine temellendirmeyin. Kendinizi geliştirmeye ve hayatın tadını çıkarmaya bakın, bebek de olur zamanı gelince.
Konuyu okumaya devam edince yazdıklarınızı gördüm. En mantıklısı çocuk sahibi olmaması ama banlanmış zaten darp edildim diye attığı fotoğrafların daha çok cilt lekesine benzemesine bakacak olursak gerçek değilmiş gibiOrtaokul terkmiş kendisi. Eşi 32 yaşında. 30 yaşındayken 17 yaşında kızla zorla evlenen adam okumasına izin verir mi sizce?
Konuyu okumaya devam edince yazdıklarınızı gördüm. En mantıklısı çocuk sahibi olmaması ama banlanmış zaten darp edildim diye attığı fotoğrafların daha çok cilt lekesine benzemesine bakacak olursak gerçek değilmiş gibi
Böyle bir konuda kimse sizi hiç araştırmadan sahte bir konu açmakla yargılamak istemez. Ben de konuyu sonuna kadar okudum, konu evrildikçe de üzüldüm açıkçası ve ne yapılabilir diye çok fazla düşündüm. Ama darp edildiğinizi yazdığınız konudaki fotoğraflarınızda yüzünüzdekiler cilt lekesi, epilasyon izi gibi görünüyor nokta nokta iğne batmış gibi lekeler. O yüzden insanlar bu tarz bir lekelenmenin dayakla, darpla oluşamayacağını düşünüyorlar haklı olarak. Ki ben de "acaba sahte mi?" diye düşündüm emin olmamakla beraber ve düşüncemi de yazdım. Cidden böyle bir problemle karşı karşıya iseniz buradaki kadınlar elinden geleni yapar ama dediğim gibi. Bir de Şanlıurfa'da yaşadığınızı söylemiştiniz, neden profilinizde yaşadığınız yer olarak Osmaniye yazıyor?Eğer ben yalan söylüyorsam Allah belamı versin neden bana inanmıyorsunuz ben böyle hassas bi konuyla dalga geçmem geçemeemdee anlattıklarımda tek bir yalan yok
Aynen öyle, keşke gerçek olmasa. Sabahtan beri bu hanımefendi için ne yapılabilir diye düşünüyorumGeri gelmiş konu sahibi. Kimliğini kanıtlamış demek ki yönetime. Keşke gerçek olmasa, kimliğini kanıtlaması konuların gerçekliğini de kanıtlamaz gerçi. Çevremizde olmaması böyle yaşantıları olan insanların olmadığı anlamına gelmiyor maalesef, keşke gerçek olmasa.
Psikolojik destek alman gerekiyor.Çok bunaldım ölüyorum mutsuzluktan ben on dokuz yaşında evli biriyim iki yıldır evliyim iki tane düşüğüm var bir kürtaj diğeri kimyasal ilk gebeliğim kaza oldu kan pıhtılaşması varmış doktor fark etmedi bebek karnımda öldü ikinci gebeliği kondomu delerek yaptım eşim çocuk istemiyor çünkü çok yoruldum çok yıprandım hala hamile kalmaya çalışıyorum benden sonra evlenen herkesin gebelik haberini almaya başladım bende anne olmak istiyorum bende hamile kalmak istiyorum o kadar zordayım ki kendimi çpk berbat hissediyorum iki gün önce yine regl oldum psikolojim çökmüş durumda artık ne yediğimden ne içtiğimden zevk alamıyorum canım çok yanıyor nolur beni dualarınızdan eksik etmeyin bende anne olayım nolır
Sizin çizgiğiniz tabloya hic uymayan noktalar var bu hikayede.Doğuda kadın olmak bu işte
Bir yanda kız çocuğunu fazla gören bir aile bir an önce kurtulmaya bakmış iyi bir talib geri çevrilemez
Kan görmüşse tamam (regl)
Diğer tarafta daha çocuk olan birinden kadınlık olgunluk bekleyen eş ve onun ailesi
Kadın gelindir artık sorumlulukları ondan beklenenler vardır
Nemi
Eşine ölesiye bağlılık hizmet
Eş ailesine yiğen torun neslin devamını getirecek bir oğul beklenir
Bu kadın kendinden istenenlere ona giydirilen elbiseye uymak zorunda giymek zorunda
Her insan gibi oda beninsenmek takdir görmek istediği için ondan istenenler ne kadar yanlış olursa olsun bunun farkına varamaz oda ister
Onun isteklerini duygularınıda takan önemseyen yoktur zaten
Ona bıyık altı gülen bir babası hiç olmamıştır
Annesi meyve tabağını hazırlayıp odasına kadar götürüp sen yeterki çalış hayatını kurtar dememiştir
Erkek kardeşiyle aynı kategoride bırakın olmayı düşünemez bile
Anlamanızı beklemiyorum yanlız yargılamayın bari
@Mune eğer konu gerçekse bu çocuğun yüklediği fotoğrafları silebilirmisin
Eğer ailesi tarafından görülürse
Başına ciddi anlamda iş açacağını düşünüyorum
Konu sahibi senin yaşınlarında evlatlarım var
Evet biliyorum baskı altındasın zor zamanlar geçiriyorsun
Ama inan bana çocuk sahibi olmak senin için en zor şey olurdu şuan
Akışına bırak
Elinden geldiğince oku gazete oku kitap oku eline ne geçerse oku
Okumak sadece meslek sahibi olmanı sağlamaz
Okuduğunda aydınlanır hayatında zor giden durumlarda sağlıklı çözüm bulmakta bu kadar zorlanmaz insanların senin hayatın üzerine bu kadar söz sahibi olmalarını engelersin
Eşim memur demişsin o halde şanslısın kısmende olsa
Onun spermlerinden değil elindeki bilgiden evindeki kaynaktan yararlan
Seni sıkan konuşmalara hiç girmemeye çalış
Onlar senin enerjini emer bundan beslenir
Lütfen kendini geliştir ilk önceliğin bu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?