Ben napabilirim yapacak hiç bir şeyim yok ne okuyabilirim ne boşanabilirim elimden hiç bir şey gelmiyorAnne olmak istemiyorsun insanlar soruyor diye takmışsın kafaya. İsteyerek bile evlenmemişsin artı şiddet görüyorsun
Ya inanamıyorum gercekten ben istemesem babam asla beni evlendirmezdi hala daha soyler senin arkanda ailen var diye. Simdi bu kiz çocuk yapsa onuda evlendirirler cocuk yaştaBu kızı 17 yaşında evlendirmişler.
Kendisi evlenmeyi istememiş öyle yazıyor.
Allah 17 yaşında evlilik için zorlayan ailesini ıslah etsin.
Allah kocanı bildiği gibi yapsın. Senin gibi iyi bir karakterli kadını bırakıp çöp poşetiyle beraber olduğu için. :/Yani?
Hayatimda hıc hamıle kalamadım 36ma gırdım, bosandım.
Kocam evlendi sımdı karısı hamile.
Arkamdan kocası bunu cocugu olmuyor diye bosadı diyenler var NAPAYIM?
LUTFEN YA. neyse bana baska bisey yazma.
Allah buyuk. Herkesin gonlune gore versın.
Hayır öyle değil gerçekten benim açımdan bakmıyorsunuz
Kadın sıgınma evıne gidebilirsinBen napabilirim yapacak hiç bir şeyim yok ne okuyabilirim ne boşanabilirim elimden hiç bir şey gelmiyor
Benim bu evden başka gidecek bir yerim yok birşeylere tutunmaya çalışıyorumŞiddet görmüşsünüz o yüzünüzün hali ne öyle ve bu adamdan zorla hamile kalmaya mı çalışıyorsunuz neden ya neden Allahım neden
Onu yapmayı düşünmemeliyizEğer darp durumu varsa daha önceden keşke size yardımcı olup biz şikayet etseydik
En azından guzel bir iş için vesile olurduk
Şimdi de şikayet edebılırmıyız acaba?
Gidemem urfada yaşıyorum ben gittiğim an beni mahvederlerKadın sıgınma evıne gidebilirsin
Aminnn. Sana da yaşanılacak enn güzel hayatlardan versin. Neyle mutlu olacaksanYani?
Hayatimda hıc hamıle kalamadım 36ma gırdım, bosandım.
Kocam evlendi sımdı karısı hamile.
Arkamdan kocası bunu cocugu olmuyor diye bosadı diyenler var NAPAYIM?
LUTFEN YA. neyse bana baska bisey yazma.
Allah buyuk. Herkesin gonlune gore versın.
Çocuk yaparsa da başı belaya girecekOnu yapmayı düşünmemeliyiz
Belli ki adam psikopat üyeliğini falan öğrenir başına bela açılır kızın :/
Nerde yaşıyorsunBenim bu evden başka gidecek bir yerim yok birşeylere tutunmaya çalışıyorum
Peki çocuk neye tutunacak bu evdeBenim bu evden başka gidecek bir yerim yok birşeylere tutunmaya çalışıyorum
Mevzu aslında o degıl o arkamdan ne diyor bilmiyorum esamem okunmuyodur durust olmak gerekirse hayatına bakıyordur baksın da.Allah kocanı bildiği gibi yapsın. Senin gibi iyi bir karakterli kadını bırakıp çöp poşetiyle beraber olduğu için. :/
Üzülme kuzum, sen daha iyilerine layıksın. Elbet mutluluğu bulur evlat sahibi olursun. ❤
Benim buradan başka gidecek evim yok diyen bir kadının sığınma evine asla gideceğini düşünmüyorumÇocuk yaparsa da başı belaya girecek
Bu sefer de çocugum var boşanamıyorum ekonomik özgürlüğüm yok diyecek
kadın sığınma evi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?