Herkesin hamilelik haberini almak

Anne olmak istemiyorsun insanlar soruyor diye takmışsın kafaya. İsteyerek bile evlenmemişsin artı şiddet görüyorsun
Ben napabilirim yapacak hiç bir şeyim yok ne okuyabilirim ne boşanabilirim elimden hiç bir şey gelmiyor

Bu kızı 17 yaşında evlendirmişler.
Kendisi evlenmeyi istememiş öyle yazıyor.
Allah 17 yaşında evlilik için zorlayan ailesini ıslah etsin.
Ya inanamıyorum gercekten ben istemesem babam asla beni evlendirmezdi hala daha soyler senin arkanda ailen var diye. Simdi bu kiz çocuk yapsa onuda evlendirirler cocuk yaşta

Eğer darp durumu varsa daha önceden keşke size yardımcı olup biz şikayet etseydik
En azından guzel bir iş için vesile olurduk
Şimdi de şikayet edebılırmıyız acaba?

Şiddet görmüşsünüz o yüzünüzün hali ne öyle ve bu adamdan zorla hamile kalmaya mı çalışıyorsunuz neden ya neden Allahım neden

Allah kocanı bildiği gibi yapsın. Senin gibi iyi bir karakterli kadını bırakıp çöp poşetiyle beraber olduğu için. :/
Üzülme kuzum, sen daha iyilerine layıksın. Elbet mutluluğu bulur evlat sahibi olursun.

Şiddet görmüşsünüz o yüzünüzün hali ne öyle ve bu adamdan zorla hamile kalmaya mı çalışıyorsunuz neden ya neden Allahım neden
Benim bu evden başka gidecek bir yerim yok birşeylere tutunmaya çalışıyorum

22 yaşındayım. Bırakın çocuğu veya evliliği, bazen kendimi 10 yaşında hissediyorum. Insanlar bu yaşta nasıl evlilik kararı alabiliyor anlayamıyorum. Başlık atacağım kalemin rengini seçerken 4 kere düşünüyorum. Bende bir problem var galiba.

Eğer darp durumu varsa daha önceden keşke size yardımcı olup biz şikayet etseydik
En azından guzel bir iş için vesile olurduk
Şimdi de şikayet edebılırmıyız acaba?
Onu yapmayı düşünmemeliyiz
Belli ki adam psikopat üyeliğini falan öğrenir başına bela açılır kızın :/

Herkesin hamilelik haberini almak = Herkesin evlilik haberini almak
Umarım en kısa zamanda tatlı, sağlıklı, güzeller güzeli bir anne olursun.

Aminnn. Sana da yaşanılacak enn güzel hayatlardan versin. Neyle mutlu olacaksan

Mevzu aslında o degıl o arkamdan ne diyor bilmiyorum esamem okunmuyodur durust olmak gerekirse hayatına bakıyordur baksın da.
İnsanlar diyor dediler desinler.
Bu bana ne kaybettirdi hıcbısey?
Desinler yanı ınsanlar habıre bisey der.
Insanlar arkasından kimbılır neler diyormus e desinler?
Kulagına gelen bıseyde yok, tahmini o yonde.
Insanlar konusuyor diye doven kocaya cocuk yapılır mı 19unda?
Demek ıstedıgım bu.

Allah kadınlara (nerden baksanız) 40 yaşına kadar anne olma imkanı sunmuş. “Vardır bi hayır” deyip geçmeyi, akışına bırakmayı öğrenin.

Çocuk yaparsa da başı belaya girecek
Bu sefer de çocugum var boşanamıyorum ekonomik özgürlüğüm yok diyecek

kadın sığınma evi falan
Benim buradan başka gidecek evim yok diyen bir kadının sığınma evine asla gideceğini düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…