Çalışabilirsin, boşanabilirsin. Neden olmasın. Ha durumun bu kadar kötüyse günahsız sabiyi de ateşe atma. Çocuk falan yapma. Kendine bakamayan evladına nasıl sahip çıksın? Çoğu zaman gerçekler acıdır. Kendi sıkıntına bir bebeği ortak etmeye çalışma.Dışardan liseyi bitirsem napacağım ne çalışabilirim ne boşanabilirim
Yemin ederim trol değil hepsi doğru o fotoğraf benim fotoğraf o konuyu da ilaç önerisi için açmıştım asla yalan söylemiyorum
Ben kurtulmak istiyorum çok istiyorum okul okumak çalışmak kendi ayaklarımın üzerinde durmak ben aşık olmak istiyorum ben severek evlenmedim ama gerçekten bildiğiniz gibi değil çıkacak bir yolum bile yok kalkıp ne babamın evine gidebilirim ne sığınma evine babamın evine çoğu kez gittim beni geri gönderdi o kadar aklıma soktular ki çocuk yap düzelir çocuk olsun düzelir beni buna ikna ettiler en başından bende istemiyordum çok çabaladım çok ağladım ne eşim beni boşadı ne babam beni kabul etti pes ettim bende belki Bi çocuğum olursa yalnız olmam diye düşündüm sadece buSen çıkış yolu aramıyorsun
Senin için tek çıkış yolu çocuk belli ki.
Peki çocuktan sonra ne olacak hiç düşündün mü?
Sonra 2 sonra 3 sonra 5..
Sen kendini kurtarmak isremiyorsun
Bana o izlenimi vermedin
Bak burada 2 tane zorla evlendirilen kadın konusu var. Biri seninki birisi de başka bir kadınınki.
O kadının çocuğu var ama buna rağmen ayakları o kadar sağlam yere basıyor ki şaşırırsın. O kurtulmak istiyor.
Ama sen kurtulmak istemiyorsun.
E tamam böyle anlat işte.Ben kurtulmak istiyorum çok istiyorum okul okumak çalışmak kendi ayaklarımın üzerinde durmak ben aşık olmak istiyorum ben severek evlenmedim ama gerçekten bildiğiniz gibi değil çıkacak bir yolum bile yok kalkıp ne babamın evine gidebilirim ne sığınma evine babamın evine çoğu kez gittim beni geri gönderdi o kadar aklıma soktular ki çocuk yap düzelir çocuk olsun düzelir beni buna ikna ettiler en başından bende istemiyordum çok çabaladım çok ağladım ne eşim beni boşadı ne babam beni kabul etti pes ettim bende belki Bi çocuğum olursa yalnız olmam diye düşündüm sadece bu
Çocuk yap düzelir. Düzelir evet, ama senin için değil ailen için düzelir. Çocuğum var diye zırt pırt aile evine dönmezsin artık, onların kafası rahat eder. O sözün özü bu kısaca maalesef.Ben kurtulmak istiyorum çok istiyorum okul okumak çalışmak kendi ayaklarımın üzerinde durmak ben aşık olmak istiyorum ben severek evlenmedim ama gerçekten bildiğiniz gibi değil çıkacak bir yolum bile yok kalkıp ne babamın evine gidebilirim ne sığınma evine babamın evine çoğu kez gittim beni geri gönderdi o kadar aklıma soktular ki çocuk yap düzelir çocuk olsun düzelir beni buna ikna ettiler en başından bende istemiyordum çok çabaladım çok ağladım ne eşim beni boşadı ne babam beni kabul etti pes ettim bende belki Bi çocuğum olursa yalnız olmam diye düşündüm sadece bu
Çok bunaldım ölüyorum mutsuzluktan ben on dokuz yaşında evli biriyim iki yıldır evliyim iki tane düşüğüm var bir kürtaj diğeri kimyasal ilk gebeliğim kaza oldu kan pıhtılaşması varmış doktor fark etmedi bebek karnımda öldü ikinci gebeliği kondomu delerek yaptım eşim çocuk istemiyor çünkü çok yoruldum çok yıprandım hala hamile kalmaya çalışıyorum benden sonra evlenen herkesin gebelik haberini almaya başladım bende anne olmak istiyorum bende hamile kalmak istiyorum o kadar zordayım ki kendimi çpk berbat hissediyorum iki gün önce yine regl oldum psikolojim çökmüş durumda artık ne yediğimden ne içtiğimden zevk alamıyorum canım çok yanıyor nolur beni dualarınızdan eksik etmeyin bende anne olayım nolır
Bu şey değil mi ya gündüz kuşağı pembe dizi entrikası19 yaşındasın..
İki yıllık evlisin...
Eşin çocuk istemiyor....
Kondomu delip hamile kaldın...
Büyük başarı kondomu delip hamile kalmak
4 yıldır kondomsuz deniyoruz birde öyle deneyeyim bakalım
Ben ikibinliyim eşim seksenyedili orta okul mezunuyum babam başta beni okuldan aldı sonra beni nişanladılar defalarca ben istemiyorum dedim kimse beni dinlemedi tanıdıkça seversin dediler eşim çevresinde sevilen sayılan biri evliliğin ilk aylarında bile dayak yemeye başladım önce sustum geri gidersem benim problemli olduğumu düşüneceklerddi eşim susmamdan cesaret aldı daha çok üstüme geldi daha çok ezdi beni toparlamaya çalıştım olmadı babamlara gittim bir kaç gün kaldım beni geri yolladılar hep böyle oldu artık eşim gelip beni almıyordu bile babam kendi eliyle götürüyordu boşanacak olmamı hazmedemiyor bizim ailede hiç boşanmış kimse yok sonra hamile kaldım o kadar güzel Bi his gibi geldi ki kendimi ilk defa işe yarar hissettim ilk defa değerli hissettim karnımda öldü kürtaj oldum ikinciyi ben kendim istedim inkar etmiyorum evet eşimden gizli oldu yaptım ama eşimi sevdiğimden aşık olduğumdan değil yalnızlığımdan kurtulmak için anne olmak için ama o da öldü kan pıhtılaşmam varmış spnra insanların baskılarına dayanamadım çok zorlanıyorum ben zayıf karakterli Bi insanım kimseye sanane diyemiyorum silik Bi çocukluk geçirdim babam dövdü babamdan korktum kocam dövdü ondan korktum bu yazdıklarımda en ufak bir yalan bile yok yemin ederim hepsi gerçek asla yalan söylemiyorumE tamam böyle anlat işte.
Ama şöyle birşey var.
Kocanın çocuğunu dövmeyeceğinden emin misin?
Yapma ya çocuk falan.
Gerekirse sürekli git kapılarına. Bir şekilde liseyi açıktan okumaya çalış. Ayaklarının üzerinde durmaya gücün olursa kendin boşanmak isteyeceksin. Eşin kaç yaşında, neden zorla evlendirdiler seni? Şu işin aslını astarını güzelce anlat hatta koynuna yaz. Çünkü böyle oldukça çok tepki alacaksın.
Beni bulurlar diye çok korkuyorum herkes peşime düşerOkumak istiyorum desen açıktan falan izin verirler mi ? Ayrıca çekip sığınma evine gitsen asla ne adını ne adresini bulamazlar
Ya çok kötü bir hayat geçirmişsin.Ben ikibinliyim eşim seksenyedili orta okul mezunuyum babam başta beni okuldan aldı sonra beni nişanladılar defalarca ben istemiyorum dedim kimse beni dinlemedi tanıdıkça seversin dediler eşim çevresinde sevilen sayılan biri evliliğin ilk aylarında bile dayak yemeye başladım önce sustum geri gidersem benim problemli olduğumu düşüneceklerddi eşim susmamdan cesaret aldı daha çok üstüme geldi daha çok ezdi beni toparlamaya çalıştım olmadı babamlara gittim bir kaç gün kaldım beni geri yolladılar hep böyle oldu artık eşim gelip beni almıyordu bile babam kendi eliyle götürüyordu boşanacak olmamı hazmedemiyor bizim ailede hiç boşanmış kimse yok sonra hamile kaldım o kadar güzel Bi his gibi geldi ki kendimi ilk defa işe yarar hissettim ilk defa değerli hissettim karnımda öldü kürtaj oldum ikinciyi ben kendim istedim inkar etmiyorum evet eşimden gizli oldu yaptım ama eşimi sevdiğimden aşık olduğumdan değil yalnızlığımdan kurtulmak için anne olmak için ama o da öldü kan pıhtılaşmam varmış spnra insanların baskılarına dayanamadım çok zorlanıyorum ben zayıf karakterli Bi insanım kimseye sanane diyemiyorum silik Bi çocukluk geçirdim babam dövdü babamdan korktum kocam dövdü ondan korktum bu yazdıklarımda en ufak bir yalan bile yok yemin ederim hepsi gerçek asla yalan söylemiyorum
Keşke çocuk ehliyeti diye birşey olsa
Sadece belirli şartlara uyanlar çocuk yapabilse.
Ne güzel olur.
Kardeşim, yalan söylediğini düşünmüyorum, maalesef bunları yaşayan tek çocuk sen değilsin. Üzücü bir gerçek, kadın sığınma evleri o kadar az ve yetersiz ki endişelerini ben de hissettim seninle. Sakın unutma sen değersiz bir et parçası değilsin. Her şeyin bir çaresi var ölümden başka. Moralini düşürme, sana değer vermeyen insanları memnun etmek için sakın canından çok seveceğine emin olduğum bir bebeğe zamanından önce sahip olma. Biliyorum sen de istersin sağlıklı bir ailede, aşık olduğun adamdan olmasını çocuklarının. Zayıf olmak zorunda değilsin, seni yok sayan insanlara kendini kanıtlamaya çalışma. Sen bundan fazlasısın. Bunu senin bilmen yeterli. Dışarıdan okuyabiliyorsan oku, yalvarırım geciktirme. Araştırma yap, halk eğitim merkezlerine git. Asla yalnız değilsin sakın bunu unutma. En önemlisi bu. Seni anlamayacak, sana bu çocuk hevesinin tek suçlusuymuşsun gibi davrananlar olacak. Sakın vazgeçme. Dik dur. Kimse seni kendi hayatını istediğin için suçlayamaz. Kardeşim, düşün ve hareket et. Ama her zaman önce kurtuluşu düşün.Ben ikibinliyim eşim seksenyedili orta okul mezunuyum babam başta beni okuldan aldı sonra beni nişanladılar defalarca ben istemiyorum dedim kimse beni dinlemedi tanıdıkça seversin dediler eşim çevresinde sevilen sayılan biri evliliğin ilk aylarında bile dayak yemeye başladım önce sustum geri gidersem benim problemli olduğumu düşüneceklerddi eşim susmamdan cesaret aldı daha çok üstüme geldi daha çok ezdi beni toparlamaya çalıştım olmadı babamlara gittim bir kaç gün kaldım beni geri yolladılar hep böyle oldu artık eşim gelip beni almıyordu bile babam kendi eliyle götürüyordu boşanacak olmamı hazmedemiyor bizim ailede hiç boşanmış kimse yok sonra hamile kaldım o kadar güzel Bi his gibi geldi ki kendimi ilk defa işe yarar hissettim ilk defa değerli hissettim karnımda öldü kürtaj oldum ikinciyi ben kendim istedim inkar etmiyorum evet eşimden gizli oldu yaptım ama eşimi sevdiğimden aşık olduğumdan değil yalnızlığımdan kurtulmak için anne olmak için ama o da öldü kan pıhtılaşmam varmış spnra insanların baskılarına dayanamadım çok zorlanıyorum ben zayıf karakterli Bi insanım kimseye sanane diyemiyorum silik Bi çocukluk geçirdim babam dövdü babamdan korktum kocam dövdü ondan korktum bu yazdıklarımda en ufak bir yalan bile yok yemin ederim hepsi gerçek asla yalan söylemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?