Herkesin hamilelik haberini almak

Daha çok çok küçüksün. Çocuk yasta evlenmişsin. Zannımca vücudun gebeliğe hazır değildi. Hâlâ da olmayabilir. Acelen ne hayatını yaşa. Gez toz eğlen. Çok annelik duygusu tatmak istiyorsan bi evcil hayvan sahiplen. Önüme gelene evcil hayvan tavsiye ediyorum ama bi çok konuda insanın psikolojisini iyilestiriyorlar . Bende istiyordum bebek. Sonra ne bu acele dedim . 25 yaşındayım hayatımı yaşıyorum geziyorum tozuyorum. Eşimle vakit geçiriyorum. Gerçekten kaliteli vakit geçiriyorum. Çocuk olsa hiç birini yapamayacaktım. Herşeyin zamanı var sabır azcik

Ütopik hayalim herkesin kısır doğması. Belli koşullara sahip insanların tüp bebek gibi tedavilerle çocuk sahibi olabilmesi. Keşke böyle bir dünyada yaşasaydık.
En mantıklısı bu aslında.
En azından bilinçsizce üreyen insanlar olmaz.

Canım sen hangi bölgede yaşıyorsun.Bu neyin kafası bu yaşta.Geç kalmadın merak etme.Bir daha da eşini kandırma bu ortak alınacak bir karar

canım daha sen çocuk yaşındasın bu kadar sıkma kendini stres yaparsan zor olur biraz bu düşünceyi bırak korunmamaya devam et ne zaman olursa artık diye düşünmemeye çalış inşaallah bir gün anneliği tadarsın merak etme olmayacak olsa hiç olmazdı bak iki tane olmuş yaşın daha çok küçük ben senin yaşındayken daha evli değildim

19 yasimda tek derdim aileme bu hafta hangi test kitabini aldiriyim diye dusunmekti.Siz 17 de evlenmissiniz inanilir gibi degil.Dogulu musunuz?

3 yıl çocuğum olsun diye doktor doktor hastane hastane gezdim şükür rabbim nasip etti 23 yaşında anne oldum şimdi diyorum ki keşke 30 dan önce olmasaydı..çocuk bakmak öyle instagram facebook da gördüğün gibi süper şahane eğlence dolu bişey değil evet pahabicilmez bi duygu ama bi okadar zor..çok gençsin aylarca hatta yillarca evde oturup bi bebeği büyütmek kolay değil biliyorum kendine çok güveniyorsun yaparım ederim en iyi anne ben olurum diyorsun ama öyle değil anne olmadan önce herkes öyle düşünüyordu şimdi biz sana ne desek boş sen illa o çocuğu doğuracaksın bi gün bunalıp kocana birazda sen ilgilen çocukla dediğinde kocan sana diycek ki sen istedin sen bakicaksin adım gibi eminim...3 sene bebegin kakasını temizliyceksin kusacak hergün onu temizle günde 3 kere üstünü değiştir hasta olacak uyutmayacak bi duşa girmek için dua edeceksin uyusun diye burda milyon tane şey sayarım bakımlı olamayacaksın kilo alicaksin vücudunun heryeri catliycak vs vs sana doğurma demiyorum biraz hayatının tadını çıkar 17 yaşında evlenerek en büyük hatayı yapmışsın ikinci hatayı ne kendine ne bebege nede evliliğine yapma

Çevre baskısına dayanamıyorum artık herkes beni darlıyor bunaltıyor Bi çıkış yolu arıyorum

senin yaşındayken hangi üniversiteye gideyim diye düşünüyordum değil bebek bakımı kendime zor bakıyordum
Sen daha çocuksun ne çocuğu

Ütopik hayalim herkesin kısır doğması. Belli koşullara sahip insanların tüp bebek gibi tedavilerle çocuk sahibi olabilmesi. Keşke böyle bir dünyada yaşasaydık.
Az kaldi zaten ona. Şuanda en cok spermi olan erkeğin bile 15 milyon falan yani sperm sayısı. Nerdeyse 2 kişiden biri tedavi ile hamile kalıyor sanki. Bundan 30 sene sonra ınsanların cocuk sahibi olması imkansıza yakın bisey olcak

Başlığa ithafen yıllarrrrcaaaa uğraşmış tedaviler görmüş bir türlü çocuğu olmayan bir kadın sandım. Hatta o durumda bile başkalarının mutlu haberlerine hasetlenme sabret demeye geldim. Aman bi de ne göreyim daha 19 muş. Yavrum dur bir önce kendini büyüt bu neyin acelesi?

3-5 kişi çocuk sordu diye sadece çocuk istiyorum diye sayıklıyorsun. Sence çocuk yetiştirecek olgunluğa gelmiş misin? İlerde bu çocuğu döv diye baskı yaparlarsa onu da mı yapacaksın? Kocan ben istemiyorum bu çocuğu deyip ayrılırsa nasıl geçinmeyi planlıyorsun?

Doğuda kadın olmak bu işte

Bir yanda kız çocuğunu fazla gören bir aile bir an önce kurtulmaya bakmış iyi bir talib geri çevrilemez
Kan görmüşse tamam (regl)

Diğer tarafta daha çocuk olan birinden kadınlık olgunluk bekleyen eş ve onun ailesi
Kadın gelindir artık sorumlulukları ondan beklenenler vardır
Nemi

Eşine ölesiye bağlılık hizmet

Eş ailesine yiğen torun neslin devamını getirecek bir oğul beklenir

Bu kadın kendinden istenenlere ona giydirilen elbiseye uymak zorunda giymek zorunda

Her insan gibi oda beninsenmek takdir görmek istediği için ondan istenenler ne kadar yanlış olursa olsun bunun farkına varamaz oda ister

Onun isteklerini duygularınıda takan önemseyen yoktur zaten

Ona bıyık altı gülen bir babası hiç olmamıştır

Annesi meyve tabağını hazırlayıp odasına kadar götürüp sen yeterki çalış hayatını kurtar dememiştir

Erkek kardeşiyle aynı kategoride bırakın olmayı düşünemez bile

Anlamanızı beklemiyorum yanlız yargılamayın bari

Mune eğer konu gerçekse bu çocuğun yüklediği fotoğrafları silebilirmisin

Eğer ailesi tarafından görülürse

Başına ciddi anlamda iş açacağını düşünüyorum

Konu sahibi senin yaşınlarında evlatlarım var

Evet biliyorum baskı altındasın zor zamanlar geçiriyorsun

Ama inan bana çocuk sahibi olmak senin için en zor şey olurdu şuan

Akışına bırak

Elinden geldiğince oku gazete oku kitap oku eline ne geçerse oku

Okumak sadece meslek sahibi olmanı sağlamaz

Okuduğunda aydınlanır hayatında zor giden durumlarda sağlıklı çözüm bulmakta bu kadar zorlanmaz insanların senin hayatın üzerine bu kadar söz sahibi olmalarını engelersin

Eşim memur demişsin o halde şanslısın kısmende olsa

Onun spermlerinden değil elindeki bilgiden evindeki kaynaktan yararlan

Seni sıkan konuşmalara hiç girmemeye çalış
Onlar senin enerjini emer bundan beslenir

Lütfen kendini geliştir ilk önceliğin bu olsun

Insallah canim sağlıkla sihatle

Kusura bakmayın ama yargılayacağım !! Çocuk annenin çocuk hayali,, yahu sizin başka hayalleriniz yok mu..
Eşiniz zaten şuan istemiyor belki adam hazır değil sırf kendinizi mutlu etmek adına bunu yapamazsınız .
Ben babamın istemediği sırf annem kendi mutlu olsun diye dünyaya gelmiş ve babası tarafından sevgi görmemiş biri olarak bekleyin diyorum sonra o çocuk sırf siz mutlu olun diye dünyaya gelir eşiniz tarafından sevgi görmez ise sonrasında çocuğunuzdan bununla alakalı çok laf yersiniz!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…