- 4 Mart 2020
- 382
- 1.680
- 63
Benim de hayalim bu. Keşke gerçekliğimiz farklı olsaydı, değil mi?Ütopik hayalim herkesin kısır doğması. Belli koşullara sahip insanların tüp bebek gibi tedavilerle çocuk sahibi olabilmesi. Keşke böyle bir dünyada yaşasaydık.
En mantıklısı bu aslında.Ütopik hayalim herkesin kısır doğması. Belli koşullara sahip insanların tüp bebek gibi tedavilerle çocuk sahibi olabilmesi. Keşke böyle bir dünyada yaşasaydık.
Canım sen hangi bölgede yaşıyorsun.Bu neyin kafası bu yaşta.Geç kalmadın merak etme.Bir daha da eşini kandırma bu ortak alınacak bir kararÇok bunaldım ölüyorum mutsuzluktan ben on dokuz yaşında evli biriyim iki yıldır evliyim iki tane düşüğüm var bir kürtaj diğeri kimyasal ilk gebeliğim kaza oldu kan pıhtılaşması varmış doktor fark etmedi bebek karnımda öldü ikinci gebeliği kondomu delerek yaptım eşim çocuk istemiyor çünkü çok yoruldum çok yıprandım hala hamile kalmaya çalışıyorum benden sonra evlenen herkesin gebelik haberini almaya başladım bende anne olmak istiyorum bende hamile kalmak istiyorum o kadar zordayım ki kendimi çpk berbat hissediyorum iki gün önce yine regl oldum psikolojim çökmüş durumda artık ne yediğimden ne içtiğimden zevk alamıyorum canım çok yanıyor nolur beni dualarınızdan eksik etmeyin bende anne olayım nolır
canım daha sen çocuk yaşındasın bu kadar sıkma kendini stres yaparsan zor olur biraz bu düşünceyi bırak korunmamaya devam et ne zaman olursa artık diye düşünmemeye çalış inşaallah bir gün anneliği tadarsın merak etme olmayacak olsa hiç olmazdı bak iki tane olmuş yaşın daha çok küçük ben senin yaşındayken daha evli değildimÇok bunaldım ölüyorum mutsuzluktan ben on dokuz yaşında evli biriyim iki yıldır evliyim iki tane düşüğüm var bir kürtaj diğeri kimyasal ilk gebeliğim kaza oldu kan pıhtılaşması varmış doktor fark etmedi bebek karnımda öldü ikinci gebeliği kondomu delerek yaptım eşim çocuk istemiyor çünkü çok yoruldum çok yıprandım hala hamile kalmaya çalışıyorum benden sonra evlenen herkesin gebelik haberini almaya başladım bende anne olmak istiyorum bende hamile kalmak istiyorum o kadar zordayım ki kendimi çpk berbat hissediyorum iki gün önce yine regl oldum psikolojim çökmüş durumda artık ne yediğimden ne içtiğimden zevk alamıyorum canım çok yanıyor nolur beni dualarınızdan eksik etmeyin bende anne olayım nolır
Yaşınız gereği sokağa bile çıkamıyorsunuz, zorla hamile kalmaya çalışmak neden?
Çevre baskısına dayanamıyorum artık herkes beni darlıyor bunaltıyor Bi çıkış yolu arıyorum
Az kaldi zaten ona. Şuanda en cok spermi olan erkeğin bile 15 milyon falan yani sperm sayısı. Nerdeyse 2 kişiden biri tedavi ile hamile kalıyor sanki. Bundan 30 sene sonra ınsanların cocuk sahibi olması imkansıza yakın bisey olcakÜtopik hayalim herkesin kısır doğması. Belli koşullara sahip insanların tüp bebek gibi tedavilerle çocuk sahibi olabilmesi. Keşke böyle bir dünyada yaşasaydık.
Insallah canim sağlıkla sihatleÇok bunaldım ölüyorum mutsuzluktan ben on dokuz yaşında evli biriyim iki yıldır evliyim iki tane düşüğüm var bir kürtaj diğeri kimyasal ilk gebeliğim kaza oldu kan pıhtılaşması varmış doktor fark etmedi bebek karnımda öldü ikinci gebeliği kondomu delerek yaptım eşim çocuk istemiyor çünkü çok yoruldum çok yıprandım hala hamile kalmaya çalışıyorum benden sonra evlenen herkesin gebelik haberini almaya başladım bende anne olmak istiyorum bende hamile kalmak istiyorum o kadar zordayım ki kendimi çpk berbat hissediyorum iki gün önce yine regl oldum psikolojim çökmüş durumda artık ne yediğimden ne içtiğimden zevk alamıyorum canım çok yanıyor nolur beni dualarınızdan eksik etmeyin bende anne olayım nolır
Çok bunaldım ölüyorum mutsuzluktan ben on dokuz yaşında evli biriyim iki yıldır evliyim iki tane düşüğüm var bir kürtaj diğeri kimyasal ilk gebeliğim kaza oldu kan pıhtılaşması varmış doktor fark etmedi bebek karnımda öldü ikinci gebeliği kondomu delerek yaptım eşim çocuk istemiyor çünkü çok yoruldum çok yıprandım hala hamile kalmaya çalışıyorum benden sonra evlenen herkesin gebelik haberini almaya başladım bende anne olmak istiyorum bende hamile kalmak istiyorum o kadar zordayım ki kendimi çpk berbat hissediyorum iki gün önce yine regl oldum psikolojim çökmüş durumda artık ne yediğimden ne içtiğimden zevk alamıyorum canım çok yanıyor nolur beni dualarınızdan eksik etmeyin bende anne olayım nolır
[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?