herşey boy mu?

soslufistik

Unutma,her gelen sevmez ve hiçbir seven gitmez..
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
10
10
88
merhaba kk üyeleri evet benim derdim boyla alakalı nişanlıyım ve nişanlım benden 8 cm kısa ben uzun boylu bi bayanım.1,78 boyum onunki de 1,70 çok çok iyi anlaşıyorum beni çok seviyor.sizce bunu dert etmeli miyim herşey boy mu (

herşey tabikide boy değil...tamam toplulumuz böyle durumları biraz garipser ama beraber mutluysanız hiç takılma böyle şeylere...

O kişiye bağlı. Misal benim boyum 1.74 eşimin ki ise 1.80.

Onunlayken topuklu giydirmez. Bazen onun boyunu geçiyor topukluyla.

Nişanlın sorun yapmıyorsa sen hiç yapma.

şimdi düşmedi hep vardı aklımda ama sorun etmedim sadece abes mi olur diye fikir sormak istedim

Nişanlandıysan dert etmemiş olman gerekir, dert ettiysen şuan neden nişanlısın.

Benim tanıdığım bir çift var. Kadın 1.85 boy sarışın bir taş. Arada bahsediyordu eşim diye aşık aşık. Facebook ta eklediğimde gördüm eşini kadının omzuna geliyor. Bir sıkıntıları yok gibi gayet mutlu görünüyorlardı. Karşındaki bunu sorun etmezse bir sıkıntı yok.

İyide sizin kendinizden uzun birini bulmanız Türkiye standartlarına bakildiginda zaten çok zor ki.. Şimdi boy yüzünden ayrilsaniz bile taş catlasa kendinizden 2 3 cm uzun birini bulursunuz. Bence hiç dert etmeyin. Seviyorsunuz seviliyorsunuz. Hiç bir şey bundan önemli değil..

Düğün günü sen düz,nişanlın da ayakkabı içine gömülen topuklar var gizli topuk,öyle ayakkabı giyerse gerisi sıkıntı olmaz

evet öyle ayakkabı düşünüyoruz bakalım oh valla çok sağolun allah razı olsun fikirleriniz iyi geldi :*

şimdi düşmedi hep vardı aklımda ama sorun etmedim sadece abes mi olur diye fikir sormak istedim
Amannnn be bebeğim. İnsan olsun dürüst güvenilir seni seven bi insan olsun. Takmışım boyuna. Ne boylu poslu adamlar var öküz. Anca eşine şiddet uygulamaya yarıyor. Varsın kısa olsun seni mutlu etsin yeter.

Senin boyun 1.78 yani kendinden uzun birini bulma ihtimalin biraz düşük.
seviyorsan takılma hiç.

Ben mesela 162 boyumla kendimden kısa birine alıcı gözüyle bakamam :)
direk çocuk kategoresine döner olay.

Sizin durumda bir anormallik yok bence.

Çok mu zor? 178 boyundan kısa erkek sayısı o kadar çok mu? Benim etrafımdakiler sulak yerde yetişiyor demek

Benim için boy önemli ama önemli bir sürü kriter var. Demek ki diğer kriterler ağır basmış.

Nişanlanmadan evvel boylar kısaydı da nişanlanınca mi boylar uzadı kısaldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…