herşey boy mu?

Her sey boy degil . Ama hic önemli degil de diyemem. Benim icin sorundur mesela ama baskasi da takmayabilir. Burda önemli olan sizin düsünceniz.

Siz de buraya konu aciyorsaniz bi “acaba” var kafanizda bence. Evlenince en kücük bi olayda bunu sorun edeceksiniz belki.

Bunlar hep 160 lık kızların 190 lık adamları kapaklamasından nerede etrafımda çift var 190 adam kız 160.ee zaten az olan 190 lar kalmıyo ki uzun kızlara iaka şaka topa tutarlar şimfi
Konuya dönersek sekiz cm çok büyük bir fark değil.bence kötü durmaz

Ben 1,65 erkek arkadaşım 1,62 bu yaz evleniyoruz. Sizin için sıkıntı yoksa 3. kişilerin ne düşündüğü önemli olmamalı.
Sonuçta çok fark yok.

bunu dert edeceksen neden nişanlandın

Elalem fikrine ciddine başvuracaksanız sizin içinize tam sinmiyor bence konu sahibesi.

Kişisel fikrim ben asla alıcı gözle bakmam kısa boylu bir erkeğe, 1.80den aşağısına bakmam açıkçası. Ama zekasıyla hazır cevaplığıyla kendisini sevdiren olmuştu 1 tane, yine de o bir istisna.

Siz bilirsiniz sonuçta, önemli olan sizin görüşünüz, siz nasıl isterseniz öyle olsun.

Son düzenleme:
Boydan cok vucut tipi ve yan yana gorsel uyum yakalayabilmek onemli.

Ama boy benim icin onemli bir kriter, orasi ayri.

Bence bunları artik aşman lazim adam seni seviyormu deger veriyormu saygi gosteriyomu ona bak derim

Başka insanların düşüncelerini önemseme..Helede boy konusunda..
Siz uzun olduğunuz için adam illa 1.80 üstü biri olmak zorunda değilki..

Kişiye göre değişir yani sen bunu takıntı yapmıyorsan elalem ne derse desin salla gitsin önemli olan senin kararın.

Kisa boylu tiplerden pek elektrik alamadigimi o kadar cok vurguladim ki son zamanlarda, evren enerjimi yanlis algilayip 2 metrelik adami karsima cikardi. :) Ilk bulusmamizda resmen yelkenleri suya indirdim "ya olumlu giderse ne yaparim ben?" diye. Iyi ki olmadi yoksa hayatim sinirlanacak, apartman topuklu ayakkabilara hapsolacaktim.

Oh be...

Not: "Kisa" kelimesini lugattan cikardim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…