herşey boy mu?

Amannnn be bebeğim. İnsan olsun dürüst güvenilir seni seven bi insan olsun. Takmışım boyuna. Ne boylu poslu adamlar var öküz. Anca eşine şiddet uygulamaya yarıyor. Varsın kısa olsun seni mutlu etsin yeter.
evet çok mutlu ediyor beni şükürler olsun çok sağolun iyi düşünceleriniz için

Bu saatte onu dert etmek olmaz ki,nişanlısınız zaten.Umuyorum ömrünüz boyunca nişanlınız-müstakbel eşiniz ile tek sıkıntınız boyunuz olur.

İlişkin bu kadar ilerleyip nişanlandığın zaman bunu düşünmen tuhaf.

Topuklu giyememek gönlünde yara açmayacaksa tabiki sorun değil,senin için sorun değilse topuklu giymem diyorsan problem yok.

Milleti takma. Benim de boyum 1.77

Türkiye ortalaması dedim zaten geneli demedim. Bilimsel verilerle konusuyorum. Bknz:Türk erkeklerinin boy ortalamasi 1.72ymis. Siz sulaksaniz ben ne yapıyım

Türkiye ortalaması dedim zaten geneli demedim. Bilimsel verilerle konusuyorum. Bknz:Türk erkeklerinin boy ortalamasi 1.72ymis. Siz sulaksaniz ben ne yapıyım

Çok zor demek genelini 178 den kısa yapıyor.
Ortalama öyleymiş tabii..
171 boyla ortalama erkek boyundaymışım. Demek gözüm kısaları hiç görmüyormuş

Nişanlandıktan sonra mı dert etmeye başladın. Bence hiç dert etme ne güzel uzun alımlı bi kızsın demekki eşin de senden kısa olsun illa erkek uzun kadın kısa olucak diye bişey yokki. Topuklu giymeyiverirsin

Bende öyleyim. 7 yıllıkta evliyim ve iyikide evlenmişim. Gerçi millete-annemde dahil- bakarsanız hala laf söylüyolar.
6cm var bizimde aramızda ama baştan beri ne eşim ne ben taktık.
Düşünüp kendinizi soğutmayın önemli olan karakter

Aynı boydayız o yüzden ne hissettiğini anlıyorum. Çocuğumun elini tutuyor gibi hisseeiyordum x zamanlarda:)
İşin şakası dışardan waowww manken gibi kızı kapmış derler, merak etme:)

güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız öptüm hepinizi...

Nerede yaşıyorsunuz çok merak ettim?

Benim boyum 167 sevgilimin 171 filan..ben de dert ediyordum topuklu giyemiyorum diye sonra bosverdim. Siz de bosverin

Ayy bu benimde basimdan gecti canim allaha sukur ki bitti gitti...

İnsanlara laf geciremiyorsun dalga gecenler ayri laf sokanlar ayri bi kendine bak bi ona bak diyenler ayri artik psikolojim bozulmustu... Sen ne kadar anlasirsan anlas şu dıs goruntu insanlari ilk önce ilgilendiren o oluyor iste..
Biz ayrildik bitti gitti (ayrilma sebep tabiki bu degil)
Ama insanin psikolojisi cok olumsuz etkileniyor...

Birde ben onunlayken hic cok yakisiyorsunuz diyenini duymazdim hep ilk elestiri boydan baslardi zaten direkt olumsuz girince insanda olumsuz etkileniyor....

Şu an bende daha mutluyum daha huzurluyum kimseden boy bilmemne yorumlar almiyorum ilk yorumlar hep cok guzel oluyor bu da insani cok mutlu ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…