- 30 Ekim 2015
- 10
- 10
- 88
- Konu Sahibi soslufistik
-
evet çok mutlu ediyor beni şükürler olsun çok sağolun iyi düşünceleriniz içinAmannnn be bebeğim. İnsan olsun dürüst güvenilir seni seven bi insan olsun. Takmışım boyuna. Ne boylu poslu adamlar var öküz. Anca eşine şiddet uygulamaya yarıyor. Varsın kısa olsun seni mutlu etsin yeter.
Türkiye ortalaması dedim zaten geneli demedim. Bilimsel verilerle konusuyorum. Bknz:Türk erkeklerinin boy ortalamasi 1.72ymis. Siz sulaksaniz ben ne yapıyımÇok mu zor? 178 boyundan kısa erkek sayısı o kadar çok mu? Benim etrafımdakiler sulak yerde yetişiyor demek
Benim için boy önemli ama önemli bir sürü kriter var. Demek ki diğer kriterler ağır basmış.
amin inşallah allah sizi benden daha mutlu etsin inşallahBu saatte onu dert etmek olmaz ki,nişanlısınız zaten.Umuyorum ömrünüz boyunca nişanlınız-müstakbel eşiniz ile tek sıkıntınız boyunuz olur.
amin inşallah allah sizi benden daha mutlu etsin inşallah
teşekkür ederimAman boşverin tek derdiniz bu olsun, ilişkileri belli kalıplara sokmaya gerek yok..Mutluysanız gerisi önemsiz..Mutluluklar sizeee
Türkiye ortalaması dedim zaten geneli demedim. Bilimsel verilerle konusuyorum. Bknz:Türk erkeklerinin boy ortalamasi 1.72ymis. Siz sulaksaniz ben ne yapıyım
Çok mu zor? 178 boyundan kısa erkek sayısı o kadar çok mu? Benim etrafımdakiler sulak yerde yetişiyor demek
Benim için boy önemli ama önemli bir sürü kriter var. Demek ki diğer kriterler ağır basmış.
merhaba kk üyeleri evet benim derdim boyla alakalı nişanlıyım ve nişanlım benden 8 cm kısaben uzun boylu bi bayanım.1,78 boyum onunki de 1,70 çok çok iyi anlaşıyorum beni çok seviyor.sizce bunu dert etmeli miyim herşey boy mu (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?