noldu kıEvliliğimin yolunda gitmediği apaçık belli. Peki şimdi ne oldu??? Bu adam hep böyleydi bugün değişmedi ki. Derdim ne kafamı toplayabilsem anlatacağım ama..
Tam olarak şimdi olmadı olan. Hep vardı.noldu kı
Dökülcem ama nerden başlayacağımı bilemiyorumDerdini soylemezsen biz ne yapalım ????
Sevgisizliği ilgisizliği umarsızlığı arkadaş düşkünlüğü kötü sözleri davranışları değersiz hissettirmesi...Esinden ne soguttu seni ?
Tabii ki evladım için..Madem okadar tahammülsüzsün beden devam ediyor?
İnanın kafamın içi bomboş cümlelerimi toplayamıyorum bu konuda uyuştum sankiBide anlatsanız
Bi tempo bi ısrar bi gaza getirme.mi düzenleyelim nasıl yardımcı olabiliriz
ılk aklına gelen yerden basla gerekırse sorarız maksat dertlesmekDökülcem ama nerden başlayacağımı bilemiyorum
O zaman önce güzelce bi hava alın ve sınra bi kağıt bi kalemİnanın kafamın içi bomboş cümlelerimi toplayamıyorum bu konuda uyuştum sanki
Elbette insan yaşamadan bilemez ama mutsuz bir ev çocuk için daha zor değil miTabii ki evladım için..
Bugünden gidelim haklı değil mutlu olmak istediğimi başta belirteyim..ılk aklına gelen yerden basla gerekırse sorarız maksat dertlesmek
Uzatmadım sonra birisi aradı onuda davet etti eve bu kişi yaşça çok büyük ve eşinden boşanmak üzere.ılk aklına gelen yerden basla gerekırse sorarız maksat dertlesmek
Wskiden çabucak ağlardım şuan onu bile beceremiyorum. Donuğum hissizleşiyorum..Elbette insan yaşamadan bilemez ama mutsuz bir ev çocuk için daha zor değil mi
Evlenmeden evliliği çok hafife aldım ben. Olmazsa dünyanın sonu değil ya ayrılırım dedim. Ama öyle olmadı.Yeni değilki diyorsunuz.
Bilerek evlendiniz,çocuk sahibi de oldunuz ve zamanla tahammül kalmadı değil mi.
Neden?
Göz göre göre neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?