- 19 Aralık 2019
- 406
- 529
- 18
- Konu Sahibi kartanesimiyimneyim
-
çalışmıyorum şuan da eşim gerek yok diyorkargodaki kadın terbiyesizlik yapmış. ilk kez o şekilde kargo göndereceğinizi söylemişsiniz üstelik. eşinizin iyi niyetle söylediğinin zaten farkındasınız. çalışıyor musunuz/evde misiniz?
çok moralim bozuldu zaten kötüydüm o da üstüne tuz biber oldu sinirden o an ağzının payını da veremedim o kadar doluydum ki karşısında ağlarım diye tuttum boşunu gider çünküAman ne takıyorsunuz.Bilmemek ayıp değil de işte bizim insanımız bayılıyor cahil damgası yapıştırmaya.En basitinden geçen sene İstanbul’da hiç bilmediğim bir yerde yanlış otobüse bindim diye şoför demediğini bırakmamıştı bana “okuma yazman da mı yok nasıl dikkat etmezsin” vs. diye.Şikayet ettim kendisini bu tavrından dolayı orası ayrı.
Zaman zaman herkeste oluyor bu sinirlerin bozulması.Banada bazen oluyor özellikle sınav zamanı depresyona girdim sanıyorum,hani en ufak bir şey bile modumu iyice düşürüyor deliriyorum.Evde durmuyorum böyle zamanlarda.En basitinden yürüyüş yapıyorum öyle alıp başımı saatlerce dolanıyorum mağaza filan geziniyorum sıkıntım geçiyor.Önceden sıkıyordum kendimi ağlamamak için şimdi tam tersi açıveriyorum muslukları içimdeki katılık dağılıyor kendime geliyorum.Ama eğer uzun süre devam ederse uzman yardımı alın bence.
doğru diyosunuz bende ara sıra aklımdan geçiriyorum acaba sorun var mı bizde diye. sanki herşey 4 4luk olması gerekiyormus gibiYa bazen hormonlar sebepsiz yere sapıtıveriyor. Bir de burayı çok okumayın. Ben burayı keşfettim keşfedeli düzgün giden ilişkime problem arıyorum. Bir şey sorunca da insanlar öyle bir tavsiye veriyor ki sanki herkes boşanmalı, ayrılmalı. Ay vallahi kötü niyetli bi insan oldum çıktım ben de millete boşan gitsin diyorum. Çok fena
inş ya , çok sıkıldım bugün ondan da olabilirHavalardan galiba
kesinlikle haklisiniz bayılıyorlar insanları rencide etmeye.Hem benden küçük yaşı hemde güya orda kocamın yanında küçük düşürmeye kalkıyor. bide bunu yapan kadın. onun adına utandım ben ki üniversite bitirmiş o ise orda bi çalışan vasıfsız ama işte o an diyemedim bisi konuşsam ağlıcam doluyum zaten mutlu olucakti ağlasam sustum çıktımİnsanlar önce dönüp kendine bakabilse sorun kalmayacak da bakmıyorlar işte.
Hepimiz zaman zaman yaşarız böyle şeyler.
Kendinizi yoktan yere üzmeyin.
uzun süredir evdeyseniz bunalmış olabilirsiniz diye sordum. sürekli aynı şeyleri yapıyorsanız biraz değişikliğe gitmeniz kafanızı dağıtmaya yardımcı olur. sevdiğiniz tür dizi/film izlemek, yeni bir kitaba başlamak, hobi edinmek, dışarıya çıkıp farklı yerler keşfetmek/gezmek iyi gelebilir. Hepimizin dönem dönem böyle hissettiği zamanlar oluyor, kötü şeylerin üstüne çok fazla gitmemek lazım. Yani ortada dert ettiğiniz bir şey yoksa, olumsuz düşündükçe farklı bir şeye yoğunlaşmaya çalışın. 3-4 gün uzun bir süre değil ama devam ederse uzmandan yardım alabilirsiniz.çalışmıyorum şuan da eşim gerek yok diyor
teşekkür ederim sanırım dediginiz gibi uzun süre evden çıkamadığım için.2gun önce hastaydım sonrada çıkmadım moralim de bozuk olunca hiç çıkasım gelmediuzun süredir evdeyseniz bunalmış olabilirsiniz diye sordum. sürekli aynı şeyleri yapıyorsanız biraz değişikliğe gitmeniz kafanızı dağıtmaya yardımcı olur. sevdiğiniz tür dizi/film izlemek, yeni bir kitaba başlamak, hobi edinmek, dışarıya çıkıp farklı yerler keşfetmek/gezmek iyi gelebilir. Hepimizin dönem dönem böyle hissettiği zamanlar oluyor, kötü şeylerin üstüne çok fazla gitmemek lazım. Yani ortada dert ettiğiniz bir şey yoksa, olumsuz düşündükçe farklı bir şeye yoğunlaşmaya çalışın. 3-4 gün uzun bir süre değil ama devam ederse uzmandan yardım alabilirsiniz.
yok canım korunuyorum inş değilimdir hiç zamanı değilCanm acaba hamilelik durumu falan varmi bende bi ara o duruma girmistim felaket mutsuzdum esime sataşıyordum sebepsiz ağlıyordum meğer hamileymisim feci karamsar olmuştum
Bazen geliyor öyle bunalimlar. Ama herkesden aynı şeyi duyuyorum su aralar ve bende oyleyiminş ya , çok sıkıldım bugün ondan da olabilir
sanırım havalardan kaç gündür yağmur yağıyor içim karardıBazen geliyor öyle bunalimlar. Ama herkesden aynı şeyi duyuyorum su aralar ve bende oyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?