Herşeyden sıkıldım

Simdi diyelim ki bu gece evinde kaldin gitmedin annesine ne olur ?

Sana bagirdi çağırdı varsayalım cevap vermesen bildiğini okusan ? Bir sure sonra alisir bence tatlı dille gönlünü alarak guzel zamanında evimde cocugumla seninle daha iyi ilgilenirim diye ikna etmeye çalışsan belki tartismadan orta yol bulunur.

Simdi diyelim ki bu gece evinde kaldin gitmedin annesine ne olur ?

Sana bagirdi çağırdı varsayalım cevap vermesen bildiğini okusan ? Bir sure sonra alisir bence tatlı dille gönlünü alarak guzel zamanında evimde cocugumla seninle daha iyi ilgilenirim diye ikna etmeye çalışsan belki tartismadan orta yol bulunur.
Beni zorlamasina sinir oluyorum anlamıyo gitmesem tatsizlik çıkarır vurabilir de inat etsem şimdi annem var öyle kaliyorum:s

Bi
Tatli serti deneyin..mesela kadinlarin gunluk 20 bin kelime erkeklerin 7 bin kelime kullanma gibi bir durumu varmis arastirmalara gore(rakamlar asagi yukari boyledi) soyleyin bak.zaten daraldim bu 20 bin kelimeyi uzerine bir kusarim bir big bang patlamasi yaparim gorursun...ya da ciglik atasim geldi uzak dur seklinde deneyin ....ben oyle yapardim biraz ti ye alin zira ilgide ,sevgide ,dilde olculu kullanilmali herseyin fazlasi zarar
Çok taviz verdim ben bu yüzden başıma geliyo aslında her yaptığına tamam dedim affettim

Çocuk da mı var

Eğer öyle ise elin evinde ne îşim var

Düzen önemli kessen gitmem yani

Gitsin başka iş bulsun onun için sorunsa kapar kapımı dururum evimde
İşini değiştiremez de arkadaşlarınin eşleri yalnız kalıyo biz başka şehirde olsak napcakti sordum o zaman başka diyo elinin altında birileri varken başkaymis çocukla zor oluyo evet cekyat ta yatıyoruz iki bulup kaliyom

Ama mantığı sakat gitmeseydiniz keşke ilk seferde

Yani nöbette ise nöbette oturun evde sabah gelince ne yapacak kavga çıkar en fazla

Tabii gitmeden bırakıyordur değil mi

O zaman ters taktik o varken de kalın orda rahatsız rahatsız yatsın

Bu hissi cok iyi biliyorum hep iyi niyetinizden
Evet abim in tavırları da beni Yaralıyo kocam yetmiyormus gibi ben senin baban gibiyim diyodu evlendi Şimdi 180 derece döndü o kadar sorun yaşandı benim evime gelmiyo lar şimdi ama aramak dami zor her zaman aramiyo sen B3nim kardeşimsin diyo ama böyle kardeşlik olmaz çok değer verince karşındaki ne aynısını göremeyince çok kötü oluyo

Ama mantığı sakat gitmeseydiniz keşke ilk seferde

Yani nöbette ise nöbette oturun evde sabah gelince ne yapacak kavga çıkar en fazla

Tabii gitmeden bırakıyordur değil mi

O zaman ters taktik o varken de kalın orda rahatsız rahatsız yatsın
Kendi götürüp teslim ediyo evet kendi de rahat edemiyo evet doğru diyosun

Esin belki basina birsey gelmesinden korkuyor o yuzden ailesinin yanina yolluyo. Benim esimde öyle tek bırakmaz hele ki geceleri korkuyo başıma birsey gelir diye.

Esin belki basina birsey gelmesinden korkuyor o yuzden ailesinin yanina yolluyo. Benim esimde öyle tek bırakmaz hele ki geceleri korkuyo başıma birsey gelir diye.
Kalıyo musun yalnız peki evet pimpirikli biraz sana bisey olur çocuğa bişey olur diye korkuyo

Ama bir şekilde alistirman lazim eşini. Koskocaman kadinsin. Bir kizar iki kuser ama affeder. Dayım çiftçi köye gittiğinde yengem yalnız kalırdı. Hiçte demezdi korkuyorum falan diye. Babam is icin ankaraya giderdi ki bizim ordan neredeyse 10 saat annemle biz kalırdik. İstemediğin şeyi yapma. Seni koruyor belli ki ama sen huzursuzsan ortak bir yol bulmalisiniz.

Ama bir şekilde alistirman lazim eşini. Koskocaman kadinsin. Bir kizar iki kuser ama affeder. Dayım çiftçi köye gittiğinde yengem yalnız kalırdı. Hiçte demezdi korkuyorum falan diye. Babam is icin ankaraya giderdi ki bizim ordan neredeyse 10 saat annemle biz kalırdik. İstemediğin şeyi yapma. Seni koruyor belli ki ama sen huzursuzsan ortak bir yol bulmalisiniz.
Evet huzursuz um anlamıyo ki kendi deDigi olcak ben yalnız kalmanı istemiyorum sadecw diyo nereye kadar peki ben her hafta gidip kalcam mi gina geldi artık kanım var kayinbabam var rahat da edemiyorum sürekli başörtülü duruyorum bunaldim ama ailesine söyluycem kalmak istemiyorum diye bişey söylesinler ogullarina

Evliyim bi oğlum var ama insanlara yaranamamak ćok kötü eşimle yapamıyorum sürekli laf sokuyo pişman oluyo hergün Ağlıyorum artık hiçbişey den tat almıyorum sanki ailesiyle evliyiz çok düşkün ailesine hergün görüşüyoz nerdeyse kocamdan cok onlarla gorusuyorum haftada bi gececi eşim evde yalnız kalmami istemiyo ailesine gitmemi istiyo ben istemiyorum rahat edemiyorum anlatamıyorum çok sıkıldım artık zorlamalardan niye beni anlamıyo sevdiğini soyluyo ama bu nasıl sevgi ya soğuduk artık insan olduğumu unuttum yemin ederim kimseyle konuşmak istemiyorum artık hep dirsek yiyiyorum insanlardan kardeşlik de es de boş bi sen varsın bu hayatta kimseye güven yok insanoğlu öyle nankör ki çok iyi anladım. .Allahım iyi kullarınla karşılaştır bizi..

yalnz deglsın canım....allah yardmcımız olsun...........kız ewlennce aılesnden ayrılıyoda erkek ayrlmıyo malesef.. anlamıyolarda ne ıstedgmızı.. bnde ck yorldm bu durumdan akısına brktm artık.. ustune dstkce bı halt sanıyolar kendılerını....

yalnz deglsın canım....allah yardmcımız olsun...........kız ewlennce aılesnden ayrılıyoda erkek ayrlmıyo malesef.. anlamıyolarda ne ıstedgmızı.. bnde ck yorldm bu durumdan akısına brktm artık.. ustune dstkce bı halt sanıyolar kendılerını....
Abim diyo erkek egemen bi toplumda yaşıyoruz erkeğin tarafıyla daha iyi olmak lazım diyo olar kötülük yapsınlar istediklerini söylesinler biz bişey demeyelim kötü gelin oluyoruz sonra zaten en iyisi karışmamak hide dusunmuyolr tamam benim kocam düşünmuyo ailesi de zırt pirt geliyo çağırıyolar eşimle başbaşa kalamıyoruz

Abim diyo erkek egemen bi toplumda yaşıyoruz erkeğin tarafıyla daha iyi olmak lazım diyo olar kötülük yapsınlar istediklerini söylesinler biz bişey demeyelim kötü gelin oluyoruz sonra zaten en iyisi karışmamak hide dusunmuyolr tamam benim kocam düşünmuyo ailesi de zırt pirt geliyo çağırıyolar eşimle başbaşa kalamıyoruz

ıyıde kmse onlara aılenle gorsme gelme gtm demıyokı.. amaherseyn bı sınırı olmalı erkk sık gıdıp gelıyosa eılesınn demesı lazms enn bı ın var dıye ama onlarda zırt pırt herseye arar cagrrsa gıder tabıkıde.. 2 bucuk yıllk ewlıyım ewlendgm ılk gnden berı bnlarlaugraıyorum yorldm artık kavgada ettm ksutumde naptysamolmadı aynı tas aynı hamam.. allaha havale edıyorm artık bn 7 yıl cekmedgm klmadı esmle ewleneblmek ıcın aılemı karsıma aldm ama sonc bu ben yalnz kaldm. allah blıyo hereyı ona havale ettm hatada bnde ck deger verdm böyle oldu........ bnde aldrmcam artıkısede baslcam bıkac gne oda gtsn anasınn koynnda yatsın artık..... oh be ıcımıde doktum bu bahaneyle:KK57::KK57::KK57:

H
ıyıde kmse onlara aılenle gorsme gelme gtm demıyokı.. amaherseyn bı sınırı olmalı erkk sık gıdıp gelıyosa eılesınn demesı lazms enn bı ın var dıye ama onlarda zırt pırt herseye arar cagrrsa gıder tabıkıde.. 2 bucuk yıllk ewlıyım ewlendgm ılk gnden berı bnlarlaugraıyorum yorldm artık kavgada ettm ksutumde naptysamolmadı aynı tas aynı hamam.. allaha havale edıyorm artık bn 7 yıl cekmedgm klmadı esmle ewleneblmek ıcın aılemı karsıma aldm ama sonc bu ben yalnz kaldm. allah blıyo hereyı ona havale ettm hatada bnde ck deger verdm böyle oldu........ bnde aldrmcam artıkısede baslcam bıkac gne oda gtsn anasınn koynnda yatsın artık..... oh be ıcımıde doktum bu bahaneyle:KK57::KK57::KK57:
Hehehe ne güzel yazmışsın:KK48: evet bizimkide aynı gitsin anasınin yanında niye evlendiyse bende düşünüyorum çalışmayı bakalım değişecek mi:KK57:

Back
X