Herseye aglayan kv

Haha deli bunlar vallahi deli gulme geldi ya ben esimede derim hep senin ailenin beyin dalgalarini inceletmek istiyorum nasil calisiyo acaba cidden merk ediyorum diyorum artik o kadar bunalttilarki adamcagiza bunları soylemek istemiyorum ama kime diyeyim kendi kendime konusup deli olcm yakinda.. arkadaslarimada anlatamiyorum cok severk evlendim gercekten esimlede mutluyum evlilik mi iihh kaka desinler istemiyorum :) icimi sizlere dokup rahatliyorum bende senide cook iyi anlıyorum. Bizim kp de araba fln görsün ah su arabam olsun dahada bisi istemem der. Altinda arabasida var ustelik baba dur biraz gozun doysun daha bizim bile aracimiz yok derim güler taviz vermiyorum o konuda hiç. Adam olup yardim etselerdi yine anlardimda boyle seylerde isterlerse cileden cikarim artik.

Vallahi kaderimiz cok benziyor şaşırdım. Bende o dönem bakanı edeni yok diye banyosunu yaptirirdim yemegini yedirir hatta afedersiniz ama altini bile degistirirdim vicdan kotu sey.. tesekkurleride boyle oldu iste giderken laf sokmalar. Senin kv deyide bogasim geldi bunlar illet ya illet. Esinde kiymetini bilmiyosa cekilecek cile degil inan eşim azıcık bana ters yapsaydi anam babamdir deseydi defol onlarla yasa o zaman der cikar giderdim

İnan ki canım nasıl sabretmişim bende inanamıyorum kendime.. evladım vardı bitane babasız büyüsün istemedim çünkü öyle güzel bi baba ki anlatamam ne desem az kalır... çok da tatlı bi adam ama anasının her fırsatta ayırmaya çalışması falan çok yıprattı bizi hatta eşim hem midesinden hem ciğerlerinden ciddi şekilde hastalanmıştı... ve bigün bıktım yetti boşanıcam dedim toparlandım kardeşim alıp baba evine getirdi babam eve gelip durumu anlatmadan eşim geldi ağlaya zırlaya yalvar yakar götürdü beni ve o son oldu.. şimdi yine ufak tefek tatsızlıklar olmuyo mu oluyo ama o da herkeste oluyo yapıcak bi şey yok.. sıkıntısız müslüman olmazmış... valla aynen canım senin kaynanayı saçından tutup benim kaynanayla kafalarını vuraaaa vuraa patlatasım geldi içimdeki psikopat uyandı şu an

Sen beni güldürdün allahta seni güldürsün bazen banada geliyo o hislerde sabir cekiyorum bosver akillansinlar kaybetme hissini bir kere yasadilar mi akıllari baslarina geliyor

Sen beni güldürdün allahta seni güldürsün bazen banada geliyo o hislerde sabir cekiyorum bosver akillansinlar kaybetme hissini bir kere yasadilar mi akıllari baslarina geliyor
Amiiinnnnn Rabbim cümlemizi güldürsün inşallah... sabredip sabredip en son patlayınca akıl dank ediyo yoksa lafta ayrılcam deyince bi cacık olmuyo eşine bak sen kulaklarını kapat görme duyma yoklarmış gibi davran arada ver ayarı anlıycakları dilden.. yoksa bu cahillikle hayatta konuşarak bi yere varamayız malum şahıslarla.. ne güzel hep böyle gül çok da fifi modunda ol dağıt kafanı.. kaynanam beni deli edince gittiklrinde açıyom müziği Allah ne verdiyse ooohh oğlumla oynuyoruz karşılıklı sefamız olsun stres falan kalmıyo tavsiye ederim bak

Gerçekten tuhaf bir durum, yani yeni evli insanların bu denli içine girmek normal değil ya.
Bi de aradınızdı aramadınızdı vb. bunaltmaları, değil kv, kendi annem yapsa terslerim bir yerden sonra.
Siz yine de mesafeli durun, saygı çerçevesi içinde elinizden geldiğince kendinizi ezdirmeyin, lafınızı esirgemeyin.

Hahah denicem bunu gercekten

Tesekkur ederim canım.. evet bende bunları yapmaya çalışıyorum iste bana kalsa hic yuzlerine bakmiycamda eşim yuzunden katlaniyorum sevimsiz suratlarina..

gerdegede beraber girseydiniz ne tuhaf insablar var

Allah gerçekten kolaylık versin
hadi k.v örnekleri var da bu k.p noluyor? Nasıl utanmazlık bu böyle
İnsanlar geçekten evlatlarının mutluluğunu düşünmüyorlar
Siz yine kötü cevap vermeyin geçiştirin aramıyorsunuz dediklerinde

Cok tesekkur ederim tavsiyeler icin. Artik o kdr doluyum ki inanin bisi deseler cildiriyorum kendimi tutamiyorum bakalim duzelsinler diye beklemiyorum artık huzurumu kacirmasinlar yeter..

Yok yok ben anladim ki saygi suskunluk bir yere kadar.. sonrasi tepende buluyosun onlari

Aynen öyle selam bu arada
Bende yıllarca saygıda kusur etmedim oğullarından çok ben aradım sordum değer verdim. Ama eşim aynı senin eşin gibi asla ailesine toz kondurmadı hep beni hatalı bulurdu onlara tek kelime etmezdi. Birgün eşimle kavga ettik eşim olacak aciz gidip beni anne babasına şikayet ediyor ve annemi arattırıyor onlara. (Bu arada Babamı kaybedeli 32 gün olmuştu) Anne babasıda hiç utanmadan oğulları ara dedi diye annemi arıyorlar beni anneme şikayet edip boşansınlar biz oğlumuzun arkasındayız demişler bu olacak şeymidir. Kadının acısı var babamı kaybetmişim onların derdine bak hırsa kine bak. Annemin tansiyon fırlamış çok kötü olmuş. Açıp tek hesap sormadım asla da görüşmüyorum eşimede çok kırgınım o özür dilemiş olsada benden af dilesede kalbim kırık. Hepsine resti çektim muhatap bile olmak artık!

Konunuzu okumuştum.. eşinizle toparlayamadınız mı? Gerçi kolay geçicek şeyler değil.. siz iyi bile sabredip muhattap olmamışsınız helal olsun valla..

Bazı kaynana kayınpederler kızları için damatları için canını veriyor. Damatlarının anne babalarına karşı saygıda asla kusur etmezken gelinlerinin ailelerini rezil edip kalp kırıyorlar. .Nedir bu ayrımcılık? Eşimede dedim akşam bak ablana ne resmi eklemiş! Annen baban kardeşin damatlarının anne babasını da almışlar yanlarına ailece iftardayız diye resim atmış. Ya Senin eşinin anne babasına yapılan saygısızlık?

Aç gözünü aç! Bak annen baban kızlarına nasıl değer veriyor damadına. Sen de oğullarısın neden sen değersizsin? Üzüldü kızardı kafası önüne düştü...

Konunuzu okumuştum.. eşinizle toparlayamadınız mı? Gerçi kolay geçicek şeyler değil.. siz iyi bile sabredip muhattap olmamışsınız helal olsun valla..

Allahın sabırlı kuluyum. İnan Allah için susuyorum. Eşimle normal mesafeli ölçüdeyim ama kırgınım. Ailesi ile asla görüşmüyorum. Hoş onlarda bana meraklı değil zaten ne kendileri ne kızları. Arayıp gönül almak özür dilemek onların bünyesinde yok sanırım. İşlerine geliyor demekki.. Kendileri bilir gönlümü alsalar ne olur onlar benim en acılı günümde bana anneme neler yaptılar oğullarıyla. Dilim konuşsa nolur kalp affetmez. Yüce Allaha havale ettim onları.

Ben değerli adama dil dökerim. Beni anlamayan cahile laf anlatsam nolur ki? En güzel şeydir onlarla muhatap olmamak. Herkes aynı şeyi diyor inan bu ne sabır yahu! Diye. Ben susayım Allah konuşsun.

Ne güzel anlamış en azından.. inan ki benzer şeyleri de ben de yaşadım sadece tek fark boşanma lafı benden çıkmıştı kv de oğlu istiyo zannedip çöreklenmişti hemen en ufak tartışmada bile eşime çağır babasını alıp götürsün veya al götür bırak bunu bitti bu iş derdi ama eşim ağzının payını verdi bidaha ağzına bile alamadı o lafı.. velhasılı çifte standart bizde de var ama inan ki kurban olduğum Allahım kimsenin yanına bırakmıyo..

Eşin bilsin kıymetini.. bırak kırdığını toplasın düzeltsin.. kafasına dank ede ede senden başka kimseden fayda görmüyceğini anlasın.. umarım eskisinden daha iyi olursunuz.. annen nasıl bu arada?

Vahh vahh lafa bak. Biz el kızıyız tabi dimi bizi sokakta buldular. Bizim anamız babamız yok. Hoş benim Babam öldükten sonra bunu bana yaptılar. Ayıp ettiler. Senin eşinin Ailesi de yanlış konuşmuş. Onlar nasıl laf öyle. İnan eşlere büyük rol düşüyor. İyi yapmış eşin dağ gibi duracaklar bizlerin arkasında. Zaten eşim bin pişman yaptığı yanlış ayağına dolandı. Ben nasıl bu hatayı yaptım diye söyleniyor ben böyle olsun istemezdim bunu düşünmedim dedi. Bende sayende dost düşmanı gördüm dedim. Maskeler düştü dedim. Cevap veremiyor ki utanıyor.

Annem yorgun kırgın halde. Kv eşime annesini arayacağım demiş. Aramasın beni yorgunum laf konuşamam demiş. Düşün artık.çok üzdüler annemi. Sağolasın canım

Canim benim basin sağolsun çekenin halinden çeken anlar cok zor 3. Sahislarla ugrasmak helede yaslilarsa. cok sukur eşim en buyuk destekçim oldu 1 ay once ailesi cok buyuk hadsizlik yaptilar ve herseyi gordu anladi. Zaten farkindaydi ama ne yapayim annem babam diyordu. bende hata gormezdi hic meleksin sen derdi. Adamcagiz annesine ses cikaramazdi kadin bunlari bastirmis hep duygu somurusu ve sinir krizleriyle.. o yuzden nasil basacikacagini bilmiyordu.. Zaten esim melek gibidir sadece cok susuyordu buda beni cildirtiyordu ama son olayda oda ailesinin nasil nankor oldugunu gördü. Ailemi yeni tanidim dedi bana yaptıklarının hesabinida herkesten sordu. Zaten bunu yapmasaydi evliligimiz biterdi acikcasi.. Ne bileyim ben huzura erdim nihayetinde kafam rahatladi ne kdr arasalar ozurler dileselerde umurumda degil biliyorum ki yuz verdigim gun yine ayni tas ayni hamam olacak.. konusmamayi sectim esimde ailesine resti çekti yasadiklarima en buyuk sahit olarak. Sende kararli ve güçlü ol canim insanlarin anladigi dil bu çünkü sen ezildikce dahada ustune basmaya calisiyorlar! Ezilme asla. Kimse senden degerli degil eşin bile umarim akillanirda yuvasini yikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…