- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi LadyBird59
-
Haha deli bunlar vallahi deli gulme geldi yaBirebir aynı galiba yaşadıklarımız. Balayına gittik ertesi gün kaynanamın komşusu aradı. Sabah 7,20 felan. biz tatildeyiz felan diyo eşim ama karşıdaki komşu pek takmıyo bunu. Annen ara dedi o yüzden arıyorum diyo bideAnnen kurbana girecek mi? Ne diyosun? Allahım yuh dedim yaaaa. Anasına söledi para yok elinde avucunda girme bi daha ki kurbana gireriz beraber dedi. Taksitle giricem sen karışma dedi ve tabi ki AĞLADI. O zaman niye sorduyorsun oğlunu aratıp
Vallahi kaderimiz cok benziyor şaşırdım. Bende o dönem bakanı edeni yok diye banyosunu yaptirirdim yemegini yedirir hatta afedersiniz ama altini bile degistirirdim vicdan kotu sey.. tesekkurleride boyle oldu iste giderken laf sokmalar. Senin kv deyide bogasim geldi bunlar illet ya illet. Esinde kiymetini bilmiyosa cekilecek cile degil inan eşim azıcık bana ters yapsaydi anam babamdir deseydi defol onlarla yasa o zaman der cikar giderdimTeşekkür bekleme böylesinden canım.. kaynana belası huzurumuzu bozdukça eşim dışarıya yönelirdi daha sonra kabak gibi yediği halt önüme döküldü.. hem de bi tanıdıklarıyla yaptı bunu bana.. o dönem kaynanam ameliyatlıydı çocuğum da küçüktü ve 10 gün bende kaldı banyosuna kadar yaptırmıştım.. sonuç ne oldu o şerefsiz kadınla benim evimden gittiği gün görüşmeye devam etmiş..kaynanamın teşekkür şekli... eşime de ailesine de rest çektim boşuycam seni.. siz de alın oğlunuzu bi tarafınıza sokarsınız dedim.. sonra ne mi oldu kocam akıllandı gözümün içine bakıyo.. bazen kankileriyle yazışmalarını okuyorum içmeye falan çağırıyolar hanım istemiyo gelmem kılıbıklıksa da kılıbığım huzurum daha önemli falan diyo artık.. 2. Çocuk da ilkindeki sorunlar olmuycak ben huzurlu bi ortam sağlıycam sana diyo ama ben güvenemiyorum... eşim değişti ama ailesi aynı köpek b.k yemekten vazgeçmiyo ne yazık ki... şimdi mutluyum ama çok bedeller ödedim
İnan ki canım nasıl sabretmişim bende inanamıyorum kendime.. evladım vardı bitane babasız büyüsün istemedim çünkü öyle güzel bi baba ki anlatamam ne desem az kalır... çok da tatlı bi adam ama anasının her fırsatta ayırmaya çalışması falan çok yıprattı bizi hatta eşim hem midesinden hem ciğerlerinden ciddi şekilde hastalanmıştı... ve bigün bıktım yetti boşanıcam dedim toparlandım kardeşim alıp baba evine getirdi babam eve gelip durumu anlatmadan eşim geldi ağlaya zırlaya yalvar yakar götürdü beni ve o son oldu.. şimdi yine ufak tefek tatsızlıklar olmuyo mu oluyo ama o da herkeste oluyo yapıcak bi şey yok.. sıkıntısız müslüman olmazmış... valla aynen canım senin kaynanayı saçından tutup benim kaynanayla kafalarını vuraaaa vuraa patlatasım geldi içimdeki psikopat uyandı şu anVallahi kaderimiz cok benziyor şaşırdım. Bende o dönem bakanı edeni yok diye banyosunu yaptirirdim yemegini yedirir hatta afedersiniz ama altini bile degistirirdim vicdan kotu sey.. tesekkurleride boyle oldu iste giderken laf sokmalar. Senin kv deyide bogasim geldi bunlar illet ya illet. Esinde kiymetini bilmiyosa cekilecek cile degil inan eşim azıcık bana ters yapsaydi anam babamdir deseydi defol onlarla yasa o zaman der cikar giderdim
Sen beni güldürdün allahta seni güldürsünİnan ki canım nasıl sabretmişim bende inanamıyorum kendime.. evladım vardı bitane babasız büyüsün istemedim çünkü öyle güzel bi baba ki anlatamam ne desem az kalır... çok da tatlı bi adam ama anasının her fırsatta ayırmaya çalışması falan çok yıprattı bizi hatta eşim hem midesinden hem ciğerlerinden ciddi şekilde hastalanmıştı... ve bigün bıktım yetti boşanıcam dedim toparlandım kardeşim alıp baba evine getirdi babam eve gelip durumu anlatmadan eşim geldi ağlaya zırlaya yalvar yakar götürdü beni ve o son oldu.. şimdi yine ufak tefek tatsızlıklar olmuyo mu oluyo ama o da herkeste oluyo yapıcak bi şey yok.. sıkıntısız müslüman olmazmış... valla aynen canım senin kaynanayı saçından tutup benim kaynanayla kafalarını vuraaaa vuraa patlatasım geldi içimdeki psikopat uyandı şu an
Amiiinnnnn Rabbim cümlemizi güldürsün inşallah... sabredip sabredip en son patlayınca akıl dank ediyo yoksa lafta ayrılcam deyince bi cacık olmuyoSen beni güldürdün allahta seni güldürsünbazen banada geliyo o hislerde sabir cekiyorum bosver akillansinlar kaybetme hissini bir kere yasadilar mi akıllari baslarina geliyor
Açma, sonrada meşguldüm, duymamışım gibi bahaneler üret bol bol. Sonra alışıyor huyun böyle zannediyorAynen oyle.. birde su samimiyetsiz aramalarina care bulsam rahatlycam
HahahAmiiinnnnn Rabbim cümlemizi güldürsün inşallah... sabredip sabredip en son patlayınca akıl dank ediyo yoksa lafta ayrılcam deyince bi cacık olmuyoeşine bak sen kulaklarını kapat görme duyma yoklarmış gibi davran arada ver ayarı anlıycakları dilden.. yoksa bu cahillikle hayatta konuşarak bi yere varamayız malum şahıslarla.. ne güzel hep böyle gül çok da fifi modunda ol dağıt kafanı.. kaynanam beni deli edince gittiklrinde açıyom müziği Allah ne verdiyse ooohh oğlumla oynuyoruz karşılıklı sefamız olsun stres falan kalmıyo tavsiye ederim bak
Bunu yapiyorum bende sesi kisik telimin yok bozuk ama gecen aradi actim azarladi terbiyesiz kadin. Ben cikistim onada agladi :)Açma, sonrada meşguldüm, duymamışım gibi bahaneler üret bol bol. Sonra alışıyor huyun böyle zannediyor
Tesekkur ederim canım.. evet bende bunları yapmaya çalışıyorum iste bana kalsa hic yuzlerine bakmiycamda eşim yuzunden katlaniyorum sevimsiz suratlarina..Gerçekten tuhaf bir durum, yani yeni evli insanların bu denli içine girmek normal değil ya.
Bi de aradınızdı aramadınızdı vb. bunaltmaları, değil kv, kendi annem yapsa terslerim bir yerden sonra.
Siz yine de mesafeli durun, saygı çerçevesi içinde elinizden geldiğince kendinizi ezdirmeyin, lafınızı esirgemeyin.
gerdegede beraber girseydiniz ne tuhaf insablar varAynen oylee.. kesinlikle bunlari yasadim bende yapmadığım iyilik kalmadı sayesinde sağlık problemlerini ben cektim hep ama baktim nankörlük etmeye basliyolar yeter deyip koydum mesafeyi. O aglamasi yok mu benide eltimide cildirtiyor artik. Balayina cikacaktik dugunden sonra neden 5 gun kaliyorsunuz 2 3 gun neyinize yetmiyor burda kalin diye agladi :) normalde aglayana hic dayanamam ama bu aglayinca kan beynime sicriyor
Cok tesekkur ederim tavsiyeler icin. Artik o kdr doluyum ki inanin bisi deseler cildiriyorum kendimi tutamiyorum bakalim duzelsinler diye beklemiyorum artık huzurumu kacirmasinlar yeter..Allah gerçekten kolaylık versin
hadi k.v örnekleri var da bu k.p noluyor? Nasıl utanmazlık bu böyle
İnsanlar geçekten evlatlarının mutluluğunu düşünmüyorlar
Siz yine kötü cevap vermeyin geçiştirin aramıyorsunuz dediklerinde
Yok yok ben anladim ki saygi suskunluk bir yere kadar.. sonrasi tepende buluyosun onlari
Konunuzu okumuştum.. eşinizle toparlayamadınız mı? Gerçi kolay geçicek şeyler değil.. siz iyi bile sabredip muhattap olmamışsınız helal olsun valla..Aynen öyle selam bu arada
Bende yıllarca saygıda kusur etmedim oğullarından çok ben aradım sordum değer verdim. Ama eşim aynı senin eşin gibi asla ailesine toz kondurmadı hep beni hatalı bulurdu onlara tek kelime etmezdi. Birgün eşimle kavga ettik eşim olacak aciz gidip beni anne babasına şikayet ediyor ve annemi arattırıyor onlara. (Bu arada Babamı kaybedeli 32 gün olmuştu) Anne babasıda hiç utanmadan oğulları ara dedi diye annemi arıyorlar beni anneme şikayet edip boşansınlar biz oğlumuzun arkasındayız demişler bu olacak şeymidir. Kadının acısı var babamı kaybetmişim onların derdine bak hırsa kine bak. Annemin tansiyon fırlamış çok kötü olmuş. Açıp tek hesap sormadım asla da görüşmüyorum eşimede çok kırgınım o özür dilemiş olsada benden af dilesede kalbim kırık. Hepsine resti çektim muhatap bile olmak artık!
Konunuzu okumuştum.. eşinizle toparlayamadınız mı? Gerçi kolay geçicek şeyler değil.. siz iyi bile sabredip muhattap olmamışsınız helal olsun valla..
Ne güzel anlamış en azından.. inan ki benzer şeyleri de ben de yaşadım sadece tek fark boşanma lafı benden çıkmıştı kv de oğlu istiyo zannedip çöreklenmişti hemen en ufak tartışmada bile eşime çağır babasını alıp götürsün veya al götür bırak bunu bitti bu iş derdi ama eşim ağzının payını verdi bidaha ağzına bile alamadı o lafı.. velhasılı çifte standart bizde de var ama inan ki kurban olduğum Allahım kimsenin yanına bırakmıyo..
Eşin bilsin kıymetini.. bırak kırdığını toplasın düzeltsin.. kafasına dank ede ede senden başka kimseden fayda görmüyceğini anlasın.. umarım eskisinden daha iyi olursunuz.. annen nasıl bu arada?
Canim benim basin sağolsunAynen öyle selam bu arada
Bende yıllarca saygıda kusur etmedim oğullarından çok ben aradım sordum değer verdim. Ama eşim aynı senin eşin gibi asla ailesine toz kondurmadı hep beni hatalı bulurdu onlara tek kelime etmezdi. Birgün eşimle kavga ettik eşim olacak aciz gidip beni anne babasına şikayet ediyor ve annemi arattırıyor onlara. (Bu arada Babamı kaybedeli 32 gün olmuştu) Anne babasıda hiç utanmadan oğulları ara dedi diye annemi arıyorlar beni anneme şikayet edip boşansınlar biz oğlumuzun arkasındayız demişler bu olacak şeymidir. Kadının acısı var babamı kaybetmişim onların derdine bak hırsa kine bak. Annemin tansiyon fırlamış çok kötü olmuş. Açıp tek hesap sormadım asla da görüşmüyorum eşimede çok kırgınım o özür dilemiş olsada benden af dilesede kalbim kırık. Hepsine resti çektim muhatap bile olmak artık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?