- 20 Şubat 2019
- 525
- 145
- 103
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
O çalışıyormuş zaten boş vakitlerinde yapıyormuşEşiniz işten gelince etkinlik yapsın kızıyla.
Hususi etkinlik yatırmıyor açıkçası, haftasonları vakti oldukça oyun falan oynarKendisi ne yapıyor kızıyla? Etkinlik yapıyorlar mi? Baba kiz yeterince vakit geçiriyorlar mı?
Ya işte oyle demeyle olmuyor, size tekrar böyle söylediğinde 'cocugumun anne kadar babaya da ihtiyacı var, sen napıyorsun çocuğun için deyin bakalim ne diyebilecekHususi etkinlik yatırmıyor açıkçası, haftasonları vakti oldukça oyun falan oynar
Yani dimi ben evdeyim ya çocuğun komple sorumluluğunu bana verdi. Zaten işe başlamak istiyorum ilk işim kızımı kreşe vermekSiz anaokulu öğretmeni misiniz her gün etkinlik yapasınız. Takip ettiğim bir çok pedegog bile her gün anaokulu gibi evde etkinlik yapamazsınız diyor. Eşiniz çok biliyorsa desin ki aktivite grubuna yazdıralım çocuğa da iyi gelir ya da ben akşamları kızımla aktivite yapıcam desin.
Yakınımda bir tane park yok oyalamak o kadar zoe ki koronadan dolayı evden de pek çıkmıyoruzGunluk etkinlikleride belirlesin madem oyle hayir evde tum gun cocuk oyalamak kolay saniyolar heralde hergun etkinlik yapsaniz zaten cocuk bunalir. Madem oyle aksamlari sen yaptir etkinlik hadi bakalim de gec otur
Ben çalışıyorum sizin için diyor onda laf çokYa işte oyle demeyle olmuyor, size tekrar böyle söylediğinde 'cocugumun anne kadar babaya da ihtiyacı var, sen napıyorsun çocuğun için deyin bakalim ne diyebilecek
Aynen öyle gerçekten her gün olmuyor evim o kadar dağılıyor ki her gün topla sil süpür enerjim bitiyorKaç ev hanımı anne çocuğutla her gün etkinlik yapabiliyor acaba, oyun hamuruyla oynamışsınız işte, sizi mürebbiye sanmış galiba eşiniz, 4 yaşında çocuk artık kendini oyalayabilir, sizin etkinlik yapmanız gerekmez, boşuna vicdan yapıp sinir olmayın, siz vereceğinizi vermişsinizdir o çocuğa, sizi teftiş etme hakkına sahip değil o adam
Bende etkinlik seviyorum fakat her gün sıkıyor beni onun yerine çocuk şarkısı açıyorum kızımla oynuyorum mesela.Ben o mukemmel annelerden degilim..etkinlik falan hic sevemedim..esimin isi esnek oğlum yarim gun kreste gerisi evde ne yapilirsa bazen ben bazen baba ile yapar..ben birsey daha diyeyim mesela okumayi cok seven bir insanim ama asla cocuk gelisimi psikolojisi kitaplarida okuyamiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?