• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeye alınır mı bir insan

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Merhaba kızlar

Eşim işten geldi yemek yedik sonra kızıma dediki annenle ne etkinlik yaptınız o da birşey yapmadık baba dedi, bugün sadece oyun hamuru falan oynadık, eşimde işte niye bi şeyler yapmadınız dedi. Bende her gün her gün yapılmıyor dedim. Yapın falan dedi. Her gün yapamıyorum dedim. Amaher gün soruyor kızıma. Bende kendim aktif iş hayatım vardı 4 senedir evdeyim çok bunaldım.
Eşime dedim ki ben 4 yılımı verdim hala soruyorsun dedim. Zaten onun için evdesin falan dedi; madem dedim sen dursaydın 2 yıl. Benim kadar para kazanabilecek miydin dedi.
Bende işe başlayayım kızımı en iyi kreşe vericem dedim, evet evet parayla halledersin dedi
Biz senle aynı şeyi düşünemiyoruz dedi. Bende senle aynı şeyi düşünmeyince, senin için ortak düşünce olmuyor dedim. Ve kızım inanılmaz yoran bir çocuk ona rağmen ben birşeyler yaptırmaya çalışırım, küstü bana gitti çok sinir oldum.
Kendimi baba suçlu hissettiriyor böyle böyle bir şekilde. Ama inanın 4 yıldır bi gece bile birine bırakmadım kızımı, hep dibdibeydi. Her gün de etkinlik gerçekten olmuyor. Zaten evde iş yaparken yardim eder kızım bana o zaman bile biseyler öğreniyorlar
Ben bu eş kişisine nasil davranayım diyin?

Siz anaokulu öğretmeni misiniz her gün etkinlik yapasınız. Takip ettiğim bir çok pedegog bile her gün anaokulu gibi evde etkinlik yapamazsınız diyor. Eşiniz çok biliyorsa desin ki aktivite grubuna yazdıralım çocuğa da iyi gelir ya da ben akşamları kızımla aktivite yapıcam desin.

Gunluk etkinlikleride belirlesin madem oyle hayir evde tum gun cocuk oyalamak kolay saniyolar heralde hergun etkinlik yapsaniz zaten cocuk bunalir. Madem oyle aksamlari sen yaptir etkinlik hadi bakalim de gec otur

Hususi etkinlik yatırmıyor açıkçası, haftasonları vakti oldukça oyun falan oynar
Ya işte oyle demeyle olmuyor, size tekrar böyle söylediğinde 'cocugumun anne kadar babaya da ihtiyacı var, sen napıyorsun çocuğun için deyin bakalim ne diyebilecek

Kaç ev hanımı anne çocuğutla her gün etkinlik yapabiliyor acaba, oyun hamuruyla oynamışsınız işte, sizi mürebbiye sanmış galiba eşiniz, 4 yaşında çocuk artık kendini oyalayabilir, sizin etkinlik yapmanız gerekmez, boşuna vicdan yapıp sinir olmayın, siz vereceğinizi vermişsinizdir o çocuğa, sizi teftiş etme hakkına sahip değil o adam

Ben o mukemmel annelerden degilim..etkinlik falan hic sevemedim..esimin isi esnek oğlum yarim gun kreste gerisi evde ne yapilirsa bazen ben bazen baba ile yapar..ben birsey daha diyeyim mesela okumayi cok seven bir insanim ama asla cocuk gelisimi psikolojisi kitaplarida okuyamiyorum..

Siz anaokulu öğretmeni misiniz her gün etkinlik yapasınız. Takip ettiğim bir çok pedegog bile her gün anaokulu gibi evde etkinlik yapamazsınız diyor. Eşiniz çok biliyorsa desin ki aktivite grubuna yazdıralım çocuğa da iyi gelir ya da ben akşamları kızımla aktivite yapıcam desin.
Yani dimi ben evdeyim ya çocuğun komple sorumluluğunu bana verdi. Zaten işe başlamak istiyorum ilk işim kızımı kreşe vermek

Gunluk etkinlikleride belirlesin madem oyle hayir evde tum gun cocuk oyalamak kolay saniyolar heralde hergun etkinlik yapsaniz zaten cocuk bunalir. Madem oyle aksamlari sen yaptir etkinlik hadi bakalim de gec otur
Yakınımda bir tane park yok oyalamak o kadar zoe ki koronadan dolayı evden de pek çıkmıyoruz

Ya işte oyle demeyle olmuyor, size tekrar böyle söylediğinde 'cocugumun anne kadar babaya da ihtiyacı var, sen napıyorsun çocuğun için deyin bakalim ne diyebilecek
Ben çalışıyorum sizin için diyor onda laf çok

Kaç ev hanımı anne çocuğutla her gün etkinlik yapabiliyor acaba, oyun hamuruyla oynamışsınız işte, sizi mürebbiye sanmış galiba eşiniz, 4 yaşında çocuk artık kendini oyalayabilir, sizin etkinlik yapmanız gerekmez, boşuna vicdan yapıp sinir olmayın, siz vereceğinizi vermişsinizdir o çocuğa, sizi teftiş etme hakkına sahip değil o adam
Aynen öyle gerçekten her gün olmuyor evim o kadar dağılıyor ki her gün topla sil süpür enerjim bitiyor

Ben o mukemmel annelerden degilim..etkinlik falan hic sevemedim..esimin isi esnek oğlum yarim gun kreste gerisi evde ne yapilirsa bazen ben bazen baba ile yapar..ben birsey daha diyeyim mesela okumayi cok seven bir insanim ama asla cocuk gelisimi psikolojisi kitaplarida okuyamiyorum..
Bende etkinlik seviyorum fakat her gün sıkıyor beni onun yerine çocuk şarkısı açıyorum kızımla oynuyorum mesela.

Çok sıktı artık küsmeleri çocuk gibi gidiyor başka odaya yatıyor hem

Hem kafasını dinliyor hem bana trip atıyor 35 yaşında bir insana yakışıyor mu yaa

Back
X