Evwt hiç gülmemek de ilginç,işte sorun herkesn kendmz gibi olmasını beklemekte sanırımCoooookk antipatik bi durum eminim karsidan ne kadar itici gorundugunu bilse yapmaz surekli bi 32 disi sergileyip gulen tipler cok sinir geliyor bana
Bende tam tersi hiiicc gulemem oda kotu yapimda yok yani boyle cok zorlasam bi tebessum anca cikar oyle hakir hakir gulme olmuyo icim gecmis
Geçmiş olsun annenize bende herşeye gulerim ama böyle asla değil bu tatz konulara yaniHayatımda böyle tek bir kişi gördüm oda yetti, başta sevimli geliyordu, hani her daim pozitif vs diye kendimi olumluyodum, ama ne zamanki annem hastaneye yattı is değişti, hatuna diyorum ki annem hastanede onkolojiye aldılar 3 haftadır burdayız kanserden şüpheleniyolar, karşı taraf hahahahahaaaaa yoktur bişey yeaaa diyo,yüzüne kapattığım gibi daha da görüşmedim, ha şükür sonuçta birsey çıkmadı ama böyle mi denir, korkma arkadaşım tedbir amaçlıdır belki, yüreğini ferah tut falan denir yani
Geçmiş olsun annenize bende herşeye gulerim ama böyle asla değil bu tatz konulara yani
Mesela ben biri düşünce lafi karıştırıp dolayinca tutamam kendimi annemde olsa.
Belkide çok mutsuz ve bunu bastırmaya çalışıyor durİnsan durduk yere yerli yersiz neden güler anlamakta zorlanıyorum
Ha düşmeye ben de gülerim başta kendi düşmeme, gülecem diye işediğim oldu hatta
Bnde kucuken cok gulerdim.Ogretmen siniftan atardi o zaman daha cok gulerdim insanin elinde olan bisey deil belki de cok aci cekiyo ve gulerek yoketmeye calisiyo.Simdi ise gulmem sayilidirİnsan durduk yere yerli yersiz neden güler anlamakta zorlanıyorum
Peki nasıl tepki alıyosnz insanlardanBrn dr bu durumdan sikayetciyim. Asansorde falan tanimadik insan olsun hulesim gelir. Tutamam kendimi. Esimle tartissak o kizar ben gulerim. Gulmek iyidir de gulunmemesi gereken yerlerde zor oluyo valla.
Bende öyle düşünüyorm çünki kapalı birisi duygularnı tam ifade edemiyo bnce ama onun içinde bn içinde zorPsikolojik sorundur.
Onlar da tebessum ediyo markettr bi teyzeyle goz goze geldim tebessum ettm. Dedi ki Allah razi olsun ne kadar gulec bi insansn herkes somurtkan. Ben de saol teyze cumlemizdrn dedim. Ama esim bana kizar yok yolda gulme , yuksek sesle konusma. Dikkat cekmeyelim v.s.Peki nasıl tepki alıyosnz insanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?