Herşeye gülmek!!

İnsan durduk yere yerli yersiz neden güler anlamakta zorlanıyorum
Ay hiç sevmem bu tipleri. Ağzının ortasına 45 numara lavabo terliğiyle vurup karşısında kahkaha atasım geliyor. Bizim sınıfta bir kız vardı kim ne dese aynısını yapıp gülüyordu. Bak yine moralim sinirlendi!!

Benim ismimde Gül ve gercekten cok gülerim.Bazen kendi kendime siritirim falan.Aglamaktan kat kat iyi.Gözümde gülmekten kaz ayakları oldu cok hosuma gidiyor :))

Ama biri aglarken gülmem ya da ciddi bir durum varken onun disinda hep gülerim.Hic sakincada görmem tam tersi bana da hic gülmeyen insanlar yapmacik gelir kasım kasım kasılıyorlar gibi ayni

Herkes ayni olacak diye bisey yok herkesin karakteri farklidir kendi aranizda bile konusursuzu x kisi ne sogukkanli ya da xx kisi ne kadar sicakkanli herkes ayni olamaz ki..
Ona bakilirsa ne beton gibi insanlar var komik bisey olur sap gibi dururlar.

Bende cok gulerum esimle tartisirken bile gulerim hatta ama aglayana olume hastaliga boyle seylere asla gulmem genel olarak neseli ve hep gulen biriyim adim bile sengull..

Guleryuzlu olmak guzel de her seye gulmek bir noktadan sonra sinir bozucu gibi.

iyimser olup gülmek başka birşey, gerginlik anında sinirleri boşalıp gülmek başka birşey ama bence konu sahibinin bahsettiği gülme tipi daha başka birşey (tekerleme gibi oldu :KK70:)

psikolojik sorun olarak aklıma histeri geldi, hiç hoşlanmam ben de histerik kahkahalardan ama tövbe valla kınamıyorum, gereksiz yerde çok abartılı kahkahalar atan insanların çok derin bir mutsuzluğu olduğunu düşünüyorum :(

Bende bi ara cok cok gulerdim.
Abartirdim.
Durun durun bi fikra anlaticam derdim.
Sonra herkesten once ben gulerdim katila katila. Herkes o kadarda komik degildi yaa diye bon bon bkar.
Fikra bittiginde kimse gulmezse bide ona gulerdim" hahaha kimse fikrama gulmedi bi tek ben guldum sap gbi kaldim ortada" diye.
Ertesi gun aklima bu gelirdi mesela tekrar.
Gulerdim. Etrafimdakiler noluyor yaa diye bakardi yine. Beni dhada bi gulme tutardi " yine tek basima guluyorm" diye.

Not: sevgilimden yeni ayrilmistim.. psikolojim bozulmus sonradan anladim.

aa kimse yazmamış
http://www.komikbe.com/wp-content/uploads/2014/05/ay_ben_gulerim-yigit_ozgur.jpg
ay_ben_gulerim-yigit_ozgur.jpg

Arada banada geliyorlar öyle. Sebepsiz birşey aslında. Beyin o an gülmeyi devam ettiriyor sürekli, yerli yersiz amaçsızca

bu bendede oluyor 1 senedir.elimde olmayan bir şey duygu durum bozukluğu sanırım çok kötü bişey engel olmak istiyorum ama yapamıyorum ,
kendi aile içinde oluyo sadece ciddi bişey anlattıklarında tutamıyorum kendimi ,çok sinir oluyorum kendime çok rahatsızım bu durumdan tedavisi varmıdır acaba bunun

Bende hep gülerm ne yalan söylıyım hatta bu kız cok guleryuzlu falan derler hep,otururken falan guluyo demıssın mesela bende telefondan bı mesaj okurken yada bıseye bakarken gulumsuyorum kendı kendıme oda oyle bısey mı acaba

Neyi perdelemeye çalışıyor acaba diye düşünürüm. Stresle mücadele yöntemlerinden birisidir.

Bence her seyin asiri problem.. cok gulen insanlar pozitif falan gelmiyor bana agizlarina kurekle vurma istegi uyandiriyor :27:

Benim kiracımda öyle kızla yaşıtım bir yere gitmem hayatta onla o hep gülüyor,kırıtıyor çok rahatsız oluyorum:KK1:Diyoloğumu zaten en aza indirdim:KK45:

Back
X