herşeye kırılan kayınvaldem :(

kayınvaliden gelse ?? kolunu çatlatmış sonuçta yürümesine engel bi durum değil. bu ne naz yahu herşeye pış pış yapıcaz olduu..

Senin 1 defada olsa uğramaman yanlış arabayla 15 dakikaymış 1 saat oturur kalkardın ama kayınvalidenin yaptığı daha da yanlış sana teli açmıyor oğluna şikayet ediyor dolduruyor insan ister istemez bunda art niyet arar.

telefonları açmayıp, oğluna şikayet etmek de nedir ya!
aramak da bir ilgi göstergesi değil midir arkadaşlar?
yetmiyorsa açar telefonu söylersin kendisine, kırıldım sana diye
ben böyle oyunlara gelemiyorum, alttan alın demicem..

tabiki art niyet var neden seni oğluna şikayet ediyor vedaha öncede ilgi istemiş epey seni istediği gibi biçimlendirme derdine girmiş egoist kaynana o nasıl çalıyorsa sen öyle oynayacaksın olur kaynana

tabiki art niyet var neden seni oğluna şikayet ediyor vedaha öncede ilgi istemiş epey seni istediği gibi biçimlendirme derdine girmiş egoist kaynana o nasıl çalıyorsa sen öyle oynayacaksın olur kaynana
oğlunu kullanarak sözünü dinletme çabasında

oğlunu kullanarak sözünü dinletme çabasında
aynen iyi niyet yok bilesinhemen harekete geç bunun sonu gelmez sürekli eşinle arana girer kaynanan kötü biri hiç msum değil bilesin seni kandırır ama beni kandıramaz yıllarca buna benzer şeyler yaşadığım için çözüme ulaştır

evet konu sahibi saygısını koruyarak mesafeli davranmalı eşide annesinin gazına gelmemeli

söylemez sana piskolojik baskı uyguluyor sen eşinden korkup onu sürekli arayasın diye eşinle arana giriyor merak etme o ne yaptığını çok iyi biliyor onların hayat deneyimi fazla sende saf yeni evlisin ya
valla hiçç tepkisiz kalmayı düşünüyorum çok haklısın

hay allahım..
gidin bari bir ara..
ya da arayıp konuşun 'anne kırıldım demişsin ama ben hep arıyorum çocugum var küçük biliyosun' falan gibilerinden..

hani kırmadan...

gitsen iyi olurdu ama eşine şikayet ettikten sonra
benim gideceğim varsa da gitmem.
hoş bir davranış değil.şimdi gitsen her seferinde
oğluna şikayet edecek seni,hoş bir davranışmış gibi.
arayıp varsa sıkıntın beni arayıp söyleyebilirdin,gördüğün halde
telefonlarımı açmamanda benim canımı sıktı diyebilirsin ya da sende eşinle haber gönder.

aynen işte kızdığım nokta bu ergen gibi hareketler

Al benimkini vur seninkine....
Bi küsek de ben de var...

cnm inan zor durumdayım bi taraftan bebek bi taraftan taşınma yardım eden 1 insan yok eş desen gece 2 de gelio 12 ye kadar uyuyo gidiyor tüm işler bana bakıyor bide onca iş arasında nası gideyim

eşinle birlikte uğramanız gerekirdi ..
bebeğiniz olabilir ama bu eşinizin annesi ve rahatsız ..
küçüklük yapmanız lazım ..
annelerinize geçmiş olsun ..

cnm inan zor durumdayım bi taraftan bebek bi taraftan taşınma yardım eden 1 insan yok eş desen gece 2 de gelio 12 ye kadar uyuyo gidiyor tüm işler bana bakıyor bide onca iş arasında nası gideyim
BUNLARI KAYNANA BİLMİYOR MU BİLİYOR AMA İŞİNE GELMİYOR SANA DAHA ANLAYIŞLI DAVRANA BİLİRDİ GİTMİŞBİRDE SENİ ŞİKAYET ETMİŞ ANLAYIŞSIZ EGOİST

Bencede taksiye atlayip gidebilirsin. 15 dakika taksiyle uzun bir mesafe degil. Arkadaslarin dedigi gibi belliki ozluyor sizi

gitseydin sanki bu kaprislerin sonu gelecekmiydi yoksa yine ilgi isteyecekmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…