- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Anlayamadım.Ayri yazmaniz yeterli.
Şimdi ikinci kez okuyunca anladım. Işte sizin gibiler yüzünden insanlar burada dert açmak istemiyor.Ayri yazmaniz yeterli.
Şimdi ikinci kez okuyunca anladım. Işte sizin gibiler yüzünden insanlar burada dert açmak istemiyor.
Hayırdır imla klavuzu mu oldunuz ? TDK personeli misiniz ?
Ben bir derdimi anlatmışım değil mi ? Içten ve açık bir şekilde. Hadi anladık yardımcı olmak gibi bir derdiniz yok. Destek olmak gibi ,yol göstermek gibi gayeleriniz yok. Ama şunu anlamadım laf soktuğunuzu zannederek hangi duygunuzu tatmin ediyorsunuz.
Maydonoz güzel bir bitkidir son derece faydalıdır da. Ama bırakın HERŞEY yerinde güzel ,biz insanız unutmayalım.
Herkese selam.
3 senelik bir ilişkim var. Son senesi sorunlarla geçti diyebilirim. Benim olayları uzatmam, gereksiz kiskanmalarim,onun tahammülünün kalmaması derken sürekli birbirimizi yedik. Ve en son oturduk dedik ki ya düzeleceğiz ya düzeleceğiz.
Ikimizde birbirimizi çok seviyoruz. Iyi insanlarız. Birbirimizi hak ediyoruz. Ama artık herşey o kadar birikerek ilerliyor ki her kavgada olay iyice büyüyor.
Kaybetmek istemiyorum o da istemiyor ama düzelmesi için de çok dirayetli değiliz.
Şimdi ben herşey düzelsin ileride ınsallah evlenelim ve yaralarımız olmasın istiyorum.
Sizden dibi gören ilişkilerinizde ne gibi yollar izleyerek düzlüğe çıktığınızı öğrenmek akıl almak istiyorum.
Kiymetli fikirlerinizi bekliyorum[/QUOTE bazi seyleri bosvermen ve herseyi sorun etmemen gerek icinde kiskanman gerek kiskanclik basda karsi tarafa cazib gelir ama sonra bkar
Hanımefendi iyi misiniz ? Yorum yazmak zorunda değilsiniz ? Hadi diyelim yazıyorsunuz 1 cümleyi geçmiyor. Amacınız nedirLaf sokmak mi?
Bende anlamadım ya bir daha okudum ilk yazdığınızı yine anlamadım , nereyle ilgili laf sokma ?Şimdi ikinci kez okuyunca anladım. Işte sizin gibiler yüzünden insanlar burada dert açmak istemiyor.
Hayırdır imla klavuzu mu oldunuz ? TDK personeli misiniz ?
Ben bir derdimi anlatmışım değil mi ? Içten ve açık bir şekilde. Hadi anladık yardımcı olmak gibi bir derdiniz yok. Destek olmak gibi ,yol göstermek gibi gayeleriniz yok. Ama şunu anlamadım laf soktuğunuzu zannederek hangi duygunuzu tatmin ediyorsunuz.
Maydonoz güzel bir bitkidir son derece faydalıdır da. Ama bırakın HERŞEY yerinde güzel ,biz insanız unutmayalım.
Bende anlamadım ya bir daha okudum ilk yazdığınızı yine anlamadım , nereyle ilgili laf sokma ?
Başlıktaki herşey için yazmış hanımefendiBende anlamadım ya bir daha okudum ilk yazdığınızı yine anlamadım , nereyle ilgili laf sokma ?
Başlıktaki herşey için yazmış hanımefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?