Herşeyi kafanıza takar mısınız? yoksa vurdumduymaz mısınız?

hayatta kafama takman !!!!!!!!!!
önceden benimde senin gibi uykularım kaçar yok bana şu niye öyle yaptı yada baktı bişeymi yaptım diye..halbuki bişey yapmadığımı bildiğim halde ne diye kafana takarsın salak piyano ne mi oldu..
bende kalp var 2. krizimi geçirdim ve dr...evin yansa dünya batsa kafana takmayacaksın dedi..en son geçen sene ailemin yanına gittiğimde mutfağa girdim yardım etmeye annneee dememle kendimi dudaklarım morarmış bir şekilde o an yerde buldum hastaneye kaldırıldım...ve ölçülen değerlerim anormal çıktı Allahtan benim bekarken gittiğim kalp dr.um piyanoooo ne oldu böyle bu değerler ne dedi ve eşimlede özel olarak konuştu..bunu neden mi anlattım emin olun yaşınız ilerledikçe şimdi kafaya taktıklarınız kalp yada başka sağlık prob. yapmasada saçınızda bir beyaz tele sebep olacaktır..bir yerden muhakkak çıkacaktır..sağlığınıza neden olur...ben biliyorum ki benim ölümün ecelim kalp krizinden olabilir...

çok fazla takarım herşeyi en ufak birşey beni dertlendirir ve çok düşünürüm çok sıkıldım bu durumdan çok evhamlıyım bu yüzden kendimi sevmiyorum

evet takıyorum öyle böyle degil bazen kafam vucudumdan agır geliyor yok edmek ıstıyorum ama oda olmuyor....

bnde mal gibi en olmayck seyleri kafama takıyorum ama bunun depresyondan kaynaklandığınıda biiorum..bazı konularda zaafım var sanırım birisi o konuda iyi niyetli olarak bişey söylese bile ben yanlış anlıyorum..
çözüm olarakta okuduğum bir kitapta psikiyatr böyle bir durumla karşı karşıya kaldığımızda kendimizle konuşmamız gerektiğini söylemiş ve bende bunu yapıyorum aklıma geldikçe..

takmamak mümkünmü bende kafama taktımmı sabahlarakadar uyuyamam çok fena bazen o kadar ileri giderimki kendimle kavga ederim çocuklar uyarmasa saatlerce konuşup duracam

malesef bende kafaya takanlardanim...biri bana bir sey söyler onun yanindayken düsünmem ..sonra bu lafi niye bana söyledi diye günlerdir düsünürüm ..gerci cogunluklada bazi sözler bilincli ve imali konusuluyo sanki..yoksa benmi abartiyorum..zaten son günlerde depresyondayim kafayi yiycem....insallah bi sonraki mesajlarimi timarhaneden yazmam sizlere..laelaelaelaelae

ben evlenmeden önce cok kafama takmazdım laylaylom du hersey
ama evlenınce cok degıstım artık en ufak seylerı bıle kafama takar oldum eşimi çok bunaltıyorum bunun yuzunden
ama takmamka lazım yapabılsek ..

oyyy canlarim benim ya elinde olmuyodur insanin herseyi kafaya takmasi
ama vurdum duymaz olmak lasim bu omur nasi geccek ole:gitme::gitme:

ben hic biseye kafami takipta uzulmeye deger bulmuorum laelaelaelaelae

uff ben felaket kafaya takıyıcıyımdır.babama çektim herhalde.kaydirigubbakcemile3karşımdaki bide hiç anlamaz ama ben çoktan içten içe çökmüşümdür senağlama yani o derece çok kötü keşke vurdum duymaz olabilsem ama çok şükür eşim benim gibi değil.yoksa ikimiz aynı evde kafayı yerdik..:1hug::sinifsinif:

herseyi kafama asiri derece takiyorum
butun gun ne oldu bitti yataga girdigimde dusunurum, yolda yururken bile ne yaparsam yapayim hep aklimda bisiler olur
erken yaslanmaktan korkuyorum ve bu gidisle cok cabuk unutkan oldum bir cok sey kafama takildigi icin
bu kadar cok ince ayriltilarina kadar dusundugum icin karsimdakini de yipratiyorum biraz

Off bende çok takanlardanım, forumlarda fikir alışverişinde bulunurken ufaktan ekşın durumları olursa uzatmadan hemen özel mesaj yolu ile kendimi daha iyi ifade etmeye çalışırım yanlış anlaşılmalar olmasın felan diye kasarım kendimi, lafı gediğine koy geç başka konuya yapamıyorum :kedi:

takmamak kolay olsa takmayiz ama takiyoruz iste. senağlama

erken yaslanmada olur Allah korusun sagliktan olmada olur tabi takmasak iyi olacak ama takiyoruz.senağlama

üfffff
malesef herşeyi kafama takarım
hemde çook saçma sapan şeyleri takarım
ve çok belli ederim

üfffff
malesef herşeyi kafama takarım
hemde çook saçma sapan şeyleri takarım
ve çok belli ederim
al bendende o kadar bacım eften püften herşeyi takarım hayır madem takıyorum belli etmesem bari -tatlicadiarzu-bu sefer açık bir şekilde hedef oluyorum , millet inadına yapıyorklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…