Herşeyi kafanıza takar mısınız? yoksa vurdumduymaz mısınız?

Ben de rahat olmayı çoook isterdim,kafama takmamayı hiçbir şeyi..Ama yapamıyorum ( bazen de kafama takıp bunları büyüttüğüm çok oluyo.

kafama çok takan bir insanım herşeyi değil ama belli şeyleri aşırı derecede takıyorum buda beni olumsuz etkiliyor tabi ki
ama biraz rahat bir insan olmayı isterdim
ortalık dağınıkmış, yemek yokmuş gibi durumlarda amaan değip umursamamak bazen iyi olurdu
ama bende bu kafa varken nerdee!

Kesinlikle herşeyi çok ince düşünür çok kafaya takarım,
kendimi yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramıyor..
Ne kadar denesemde vurdumduymaz olmayı nafile o odaklanmış olduğum şeyden kendimi uzak tutabilme sürem 5 dkk yı bile geçmiyor uyku uyuyabilmişsem eğer uykuda bile huzursuzluk çekiyorum...:gitme:

kafama takar küçücü bir şeyi bile koca bir kütük haline getiririmkaydirigubbakcemile3
keşke herşeyi öğrenebildiğim gibi gamsız olmayı da öğrenebilsemzemuszemus

maalesef bende öyleyim.mafoldumben

ben en küçük şeyi bile kafama takan biriyim.. bu huyumdan ne zaman kurtulacağım bilmiyorum.. herşeye kafayı takıp ancak kendimi üzüp yıoratıyorum.. kafamçokkarıştı

yaa ewet bende acayip takarım kafama.beynim hep bişeyleri düşünür düşünür düşünür.biyerden sonra kendi kendime konuşmaya başlıyorum artık uykudan bile konuşarak uyanıyorum gibi geliyor.
en kısa zamanda bir doktoram gitmeyi düşünüyorum.
bakalım ramazan bi geçsinde...

yaaaa ben yaa ben

acayip takarım

düşünürüm düşünürüm

kendimi kahrettiğim yetmez yakınlarıma da sorar dururum

bazen kendi kendime sinir olurum

çünkü çevremden de eleştiri alıyorum ve kendimde rahatsız oluyorum

ama elimde değil

eğer ortada bişi varsa çözülmeli sonuca ulaşmalı

Ne yazıkki bende çok ama çok hatta haddinden fazla takıntılıyım, olur olmaz şeyleri kafaya takar dert eder dururum:gitme:Ah keşke vurdumduymaz,umursamaz biri olabilsem, hiç ama hiç bişiyi kafaya takıpta hayatı kendime zindan etmesem.:kedi:

malesef bende asiri derece takanlardanim, gun boyu biseler dusunup kendime problem yaratirim.sanki hicbisey cozulmicek gibi gelir.hergun yeni bise cikaririm kesin

herşeyi kafama takarım ve o konuya odaklanır günümü mahvederim.işyerindeysem mesela çalısamammafoldumbenolduk olmadık şeyleri düşünürüm zaman geçtikten sonra dönüp baktığımda yok artık amma kurmussun derim:hulya:gülerim. o kadarki üzüntüden başıma ağrı girer o anlar..bu yüzden gamsız ve rahat olan insanlara imrenerek bakarımzemuszemusen iyisini yapıyorlar.hersey gelip geçiyorr hayatta.unutuluyor

herşeyi kafama takarım evet.
herşeyin hep en kötüsünü düşünürüm.
ve üstünde durmadan car car konuşurum.
ülserim var...kafamçokkarıştı

En ufak birşeyi bile kafama takar kurar da kurarım ve genelde boşa üzmüş olurum kendimi..Bu gidişle çabuk yaşlanacağım..:tomato:

önemli bulduğum şeyleri kafama takarım.ama şimdilerde yeni bir felsefe edindim.düşünerek değiştiremeyeceğim şeyler için kendimi paralamıcam.uyguluyorum bakalım ne kadar dayanabilecem

aman hepimiz takıyoruz ya takmayan arkadaşlar siz neler yapıosunuz da böle vurdumduymaz oluyorsunuz . şöyle şen şakrak olmanın etrafa pozitif enerji saçmanın bir yolu yok mu eşim de çok kızıyor takıntılı olmama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…