Herşeyi kafanıza takar mısınız? yoksa vurdumduymaz mısınız?

bende cok takarim.Yer bitiririm kendimi.Kimselerede soylemem,kendimedir eziyetim.Neler cektim bu yuzden sagligim bozuldu,vucudumda lekeler cıkarmadim,migde agrilarimi cekmedim.Huyum bu işte.Degişmiyor.Hassasim bu konuda.Didik didik ederim kendimi. Sonuc ne ? Koca bi 0. Giden benden gidiyor, Olan bana oluyor.

bir offffffffffffffffff oooooooooooooooof çektikten sonra anlatayım sana bacım..ben ota boka kafasını bozan aşırı derecede hassas bir kalp taşıyan bir insanım.böle olmaktan nefret ediyorum.hatta sevgilimde nefret ediyor.bi şansım olsa bir çırpıda değiştirme hakkım olsa hemen bu özelliğimi silerdim kendimi resetlerdim.olmadık şeylere kafa yoruyorum boşver ya bunada takınılır mı denilecek şeylere takınılmaması gerektiğini bildiğim halde kafayı takıyorum...bi şeylere kafayı yormaya o kadar kendimi kaptırıyorum ki hayatın tadını çıkarmayı bile başaramıyorum.ama bazı zamanlarda aşırı derecede vurdumduymaz olabiliyorum.dünya yıkılsa umurum olmuyor.belkide yavaş yavaşta olsa kendimi tanıyıp olumsuz taraflarımı olumlu hale getirmeye çalışıyorum..işte öyle bir garipo hal içindeyim ben tatlı kuşum

bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır diyosun yani tuanayerimseniben

bende deli gibi takarım her bişeyi kafama.ilkten umursamıyomuş gibi davranmaya çalışırım,gülerim,eğlenirim falan,ama sonra sadece gece olup yatağa yatmamla başlar her şey.dostoyevskinin beyaz geceleri gibi bembeyaz geceler uzanır önümde.mümkün değil uyuyamam bişeyi kafama taktıysam.o bir şey olur bana elli şey yatağa yattıktan sonra. tavanları seyrederek geçer gecelerim.acaba acaba acabalarla,gözümün önünden geçen film şeritleriyle o bir şeyim koca bir dağ olup yığılır önümde.genç yaşta kafama onu bunu taka taka nerde kimsede görünmeyen şey varsa bende çıkar sonra.keşke umursamaz bi insan olabilseydimmafoldumben

ben kafayı yicem bu huyumdan vallahi öldürüyor beni herşey bu kadar mı kafaya takılır en mutlu olmam gereken zamanlarda bile rahat bana batıyo kafaya takıcak bişeyler buluyorum ama huyumdan da vazgeçemiyorum en nefret ettiğim huyum bu yaaaa

Ben beklemedigim tepkiler ya da olaylarla karsilastigim da kafama cok takarim.
Niye yaparim bilmem benneyaptımki
Sonra bazende "amaaan bosver yavrum ,Dunyayi sen mi kurtaracaksin derim "CADIARZU ama yapamam,keske yapabilsem:a015:

ay ben takarım wala we bu huyumdan nefret ederimm.. millete bakıorumda kimileri okadar rahatki, bazen özenioum wala yalan yok...

Fena takarım hatta bazen uykularım kaçar evde sabaha kadar dolanırım nedense wc ihtiyacımda artar..

doktorum zaten stresden olmıyorsa olmaz senin bebeğin diyor

2 aşılamamda tutmazsa ben ne yaparım bilmiyorum...

Malesef çok takarım,elimde değil ama..
Çözüm ararım ama bazen bulduğum çözümleride benimseyemem
Sonuç olarak uykusuz geceler ardı,ardına gelir..
En ufak şeyleri bile büyütürüm tabiki kimse bilmez hep içimde yaşarım..senağlama

her şeyi ama her şeyi kafama takarım
bu özelliğimden nefret ediyorum
rahat insanlara öyle özeniyorum ki.birazcık onlar gibi olsam hayat daha güzel olur diyorum
ama gene takıyorum,gene takıyorum

Vurdumduymaz gorunurum ama madalyonun dıger yuzunde cooook takarım.En sonunda catlarım esımın basını agrıtırım :)

olaya,kişiye,duruma göre değişir bu amaa ne kadar takmıyayım boşver desemde ille düşündürürbeni bikaç ğün

Rahat hiçbirşeyi kafaya takmayan bir insan olmayı ne kadar çok isterdim. Ama maalesef başaramıyorum. En ufak şey kafamda büyür kocaman olur

çok kafama takıyorum yaaa psikopat derecede aylar öncesinden bilmem ne günü ne giyeceğimi düşünürüm bi yere gitceksek ya şöyle olursa ya böyle olursa .
her aksam yasağın günü bi daha bastan düşün sanki yaşanmısa ne yapabileceksem ...
öyle mi olsaydı şöyle olsa nasıl olurr..
hayeller ...
offf sinir oluyorum ya bu huyuma...

Yıllar sonra da olsa kafama tokadan başka birşey takmamayı öğrendim.Çok da mutlu mesut yaşıyorum....

cok fazla takarım gamsz olmak isstiorum ama beceremiorum birturlu.bazen strestn saclarim feci dokulur sivilcelerim cıkar ama napim ufacık seyleri bile takıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…