Herşeyi kafanıza takar mısınız? yoksa vurdumduymaz mısınız?

yarınlarımı etkileyen/etkileyecek olan bir durum ise çözüme ulaşmak adına fikir yorarım yorarım hep yorarım .. bulamazsam çaresizliğime üzülürüm .. imkânsızlığıma üzülürüm .. dua ederim Allah'a verdiği sıkıntıyı alması için ..
gelip geçen günlük esintilerde anlık buz kesilirim fakat ertesi güne kalmaz silinir gider,
bu bazen egoistlik olarak değerlendirilebilir,
benci olmak kötü değildir diye düşünür bunu da önemsemem

duruma göre değişir. mesela olayları kişi faktörü yoksa takarım. kişi faktörü varsa ve bu kişi tanıdığım, sürekli görmek ya da muhattap olmak zorunda olduğum biriyse takarım. değilse umurum olmaz...

zaman zaman msl eşim sabah bana gülerek şakayla karışık hırsız dedi
cebinden bozuk para almışım die
takımmi takmiyim mi diye düşünüyorum şimdi :uhm:

Aşırı derecede ince fikirli insanımdır.
Çevremdekiler bu kadar ileri boyutta olduğunu bilmiyorlar ama çok fazla nedenini nasılını sorgularım.
Engel olamıyorum bu duruma.
Ne kadar kafamı dağıtmaya çalışsamda düşüncelerim bir şekilde takıldığım noktada sürükleniyor.
Umursamaz kişilikli insanlara o kadar özeniyorum ki...
Kendimi yıpratıyorum ancak böyle davranarak.

kolay kolay kesinlikle takmam. birde cevabı olay anında şak die yapıştırırım.

ama cvp yapıştırsam beni olumsuz etkileyebelecek yakınımsalar yer dururum kendimi.. habire konuşurum bıdır bıdır söylenirim. eşime anlatırım anneme anlatırım. sonra sorun olan kişiyede bir ara ya anlatırım yada lafı sokarım.

ahh ahh aynı bensinnnolumunekankayizsmile

her konuda değil ama bazı konularda keşke vurdumduymaz olsaydım..gamsız insanlar kendilerini üzmedikleri için uzun yaşarlar,erken çökmezler.genç kalırlr

çoğu şeyi kafama takarım bende boshayallersmile çok detaylı düşünürüm.. dışa çok yansıtmam ama patladığım zaman kötü olur.

yaşadığım olumsuz şeyleden sonra artık hiçbir şeyi kafama takmıyorum,üzülemiyorum ya..tanıyamıyorum kendimi önceden fenaydım ama şimdi istesemde takılmıyo akannehir..bazı durumlarda komik oluyo,etrafımdakiler üzgün ben öyle saf saf bakınıyorum..ama Allaha çok dua etmiştim zor günlerimde..

evet çok takarım,uyuyamam geceleri...dıştan hep güçlü görünen ben,ama içime atıp hasta olan yine benakannehir....ahh keşke bende vurup duymasam hiç bişiyii sallamasamm...

ahh okadar çok takarım ki kafama düşün düşün kendimi yerim içim acır artık okadar bigün hasta olcam diye korkuyorum kendimden.birisi bana bi şey söylese okadar üzülürüm ki cevap bile veremem ondan sonrada neden bunu söylemedim neden böyle yapmadığım diye bide ona üzülürüm

eskiden cok takardım ama simdi herkes kendi isine baksın diyebiliyorum..onun dısında tv de gordugum kaza vs gibi seyleri dusunurum cok unutamam kolay

dışardan baktığınız da çok vurdumduymazımdır birde bana sor derler ya herşeyi içimde büyütürüm kimseye anlatmam sanki ben öyle yaparsam küçümseyecekler sanırım ama içime akıtırım hep gözyaşlarımı banane der çeker giderim dilimle ama yüreğim kalır

keşke vurdum duymaz olabilsem akannehir
cünkü ben olması gereken den çoook herşeyi kafaya takıyorum. niye böyle oldu neden neden neden hep sorular sorular. Cevabını bulmadanda asla duramam eyvahedigeldismile

şu yaşadıklarımdan sonraa hiç bişeyi kafaya takmıyorum umrumdamı dünyaa bir elimde cımbız bir elimde ayna umrumdamı dünyaa bunu bana ögreten kocaa sonsuz teşekürler

vallahi önce bende çooook takıyordum.sonra baktım kimseye bişey olmuyor olan bana olyor şimdi ama herşeyi sallıyorum hayret bişey sağlığımdanmı olacam.:sm_cool:

Selam arkadaslar ben yenı kullanıcı sayılırım okadar dolastım sonunda buraya bırsey yazmak ıstedım bende burdakı cogu arkadas gıbı herseyı kafama takıyorum olur olmadık seylerı buyutuyorum hep kendıme zarar verıyorum bılıyorum ama ınsanın elınde degıl ıste beynıne sÖz gecıremıyo acaba daha az dusunmek ıcın sorunları daha az kafaya takmak ıcın ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevınırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…