Herşeyi kafanıza takar mısınız? yoksa vurdumduymaz mısınız?

ınanılmaz bir şekilde herşeyi kafama takarım.En ufak şeyleri bile ve o ufacık bir şey takıntı olur bende günlerce sürer.Yani anlayacağınız gibi kafam hep dolu birşeyler kafamın içinde dolanır durur.Ve okadar rahatsız oluyorumki bu huyumdan nefret ediyorum hemde.Bundan kurtulmayı çooooook isterdim.

bende çok takıntılı biriyim.hatta dün gece eşimle biraz atıştık.gece adam horul horul uyudu.bende düşün düşün nereye kadar.kalktım gece eşime mail attım.aklıma geleni yazdım.sonra biraz rahatlamış yattım ama saat sabahın 5 buçuğu olmuştu artık.
yani anlıyacağınız bende erkenden yaşlanan o güruhtan olcağım maalesef.benneyaptımki

bende çok takarım kafama en ufak bir şeyi sonra onu evirip çeviririm kendime dert yaptığım bile olur.bu huyumdan hiç hoşlanmıyorum.bu kadarı gerçekten hoş değil.

Herseyi takmam ama bir cok seyi takarim kafama...sonra piskopata baglanirim...klava:

Cok düsünen bir insanim...hatta arada kendi kendimle bile konusur dertlesirim...sirf kendime güveniyor olmamdan kaynakli sanirim..kaydirigubbakcemile2

ınsanın kendine eziyet etmesi sanırım,kafaya takmak...
keşke her ayrıntıyı takmasak ama tamamen vurdumduymaz olmayı da istemezdim zaten...

Hassasım..Çok ince ayrıntılara önem veriyorum..Bir kelime bile günümü mahvetmeye yetebiliyorsenağlama

Son düzenleme:
Isimle alakali kafama takiyorum, hersey mükemmel yürüyecek.
Baska alternatifi yok.
Ama özel hayatimda esimden ve bir kac kisi daha disinda ciddiye almam hicbirseyi hatta hayati bile severek yasiyor ve dalga geciyorum, nerde inceyse orada kopacak zaten, beni hic birsey korkutmuyor.
Hayat o kadar güzelki, onuda böyle korku veya endiseyle gecirmeye kiyamam. Her dakikam her saniyem benim icin cok önemli, simdiye kadar kimse yikamadi bundan sonrada olmayacak.
Izin vermeyin derim. Kendinizi önemseyin bakin o zaman hayat öyle güzelki...

Değişiyor..Ruh halime göre..

Bazen didiklerim,bazen dünya yansa asrım tütmez..Ama en taktığım halimde bile paralamam kendimi..zemuszemus

Vurdum duymazım
Bide hapşurur gibi konuşurum
Ben üzülüp düşüneceğime karşımdaki düşünsün hatasını anlasın.
Düşünmem gerekeni düşünür takarım tabi kafamaŞeniz

En ufak şeyi bile kafama takar, sorun ederim. Bu mizacım yüzünden bağırsaklarımda yara çıkmıştı. Kanser şüphesiyle gittik. Doktor bile şüphelendi. Allah'tan değilmiş. Herşeyden çok etkilendiğim için, hastalıklara çabuk yakalanıyorum. Daha yeni toparlandım. 1 senedir tedavi görüyordum. Şimdi takmamaya çalışıyorum...

karsımdakinin benim için değerine bağlı eger hatalıysam kafama takabilirim ama haz almadıgım biriyse umursamam hem de hiç.. bana annem ablamlar sen kime benzedin böle ne kadar katı yüreklisin diolar bencil olmaya calısıyorum hayat benim bir kere geliyorum hayata neden karsımdakinin beni üzmesine izin vercekmişim hıhhh hiçte umrum değil..
önceden karsımdaki cok değerliyse benle ilgili olmasada oturur kurardım bi gün bi kardesim dediğim ark.ımla konusuoruz bana dediki ( bi ark yüzünden üzgündüm ) sen aslında cvbını cok güzel verirsinde sen kaybetmekten korkuosun dedi ben resmen tokat yedim gercekten öyleydi ben cok az kişi sewerim sewdiğim insanlarıda cok sewerim ve kaybetmek istemem manyak gibi dawranırım ama o gün cok düşündüm karsımdaki kendi egoları tatmin olsun die beni kırıo ve bu kişide benim yakın dediğim ark.ım eee o kaybetmekten demek korkmuo ben neden korkcakmısım şimdi umrum değil herkese pat pat cvp veriorum
kocam hariç zemuszemus onu kaybetmek istemem ama haklıysam onada tutamam kendimi alttan alamamm eger haksızsam yapmadıgım sebeklik kalmaz kaydirigubbakcemile3

Herşeyi kafama takarım ve bu huyuma çok sinir olurum...
Herşeyi kafama taktığım içinde piskopata bağlarım..
Keşke vurdumduymaz olabilisem.
Bi yolu varsa denemeye hazırım:)

kafa moduma bagli eger hicbisey umursamaz bi moddaysam hic takmam ama gel gorki duygusal bi moddaysam isin icinden cikamam gelip gidio zaman zaman yani baktim cok kafama takiyorum kafami mesgul tutucak biseylerle ugrasiyorum ayni bu foruma uye oldugum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…