Herşeyi kafanıza takar mısınız? yoksa vurdumduymaz mısınız?

Vallah benim kafada capari oltasi gibi.Capariyi denize atarsinda bir bakmisin ;ayakkabi,poset,ne varsa takilir tabiiki BALIK haric.Benim kafada öyle,balik haric hersey takilir.Oyüzden hep bunalimdayim kendimi hasta ediyorum.Esimde bana cok kiziyor.

çok kafama takar ve büyütürüm olayları gece bu sebepten uyuyamam çok zor ama bazen çok kızıyorum kendime boşver diyorum ama nafile kafama takıldımı kalıyor

Son düzenleme:
MALESEFKİİ HERŞEYİİ TAKARIM KAFAMA.KIRILKAN BİR KUŞ MİSALİ DALAR GİDERİM UZAKLARA.ELİMDE OLSA VURDUMDUYMAZ OLMAYI TERCİH EDERDİM.AMA ZAMAN İNSANA ÖYLE DERSLER VERİYOKİİ ZAMANLA YA ALIŞIYOSUN BAZI ŞEYLERE YA DA VURDUMDUYMAZ OLUYOSUN:1closedeyes:

takarim bende, birde hep paylasirim mutlaka birileri ile. Paylasinca kuculur sanki o buyuk sorun..

her şeyi kafama takar... takar... kurarım... uykularım kaçar... ne zaman çökecek ben o zaman rahat ederim...

kızlar benim durum karışık. eğer çok sevdiğim ya da çok önem vermediğim bir durum yoksa pek takmam ama sevdiğim biri söz konusu ise ya da önemli bir durum ise benim için (ki genellikle bu ikinci söyledğim gibi oluyor her şey!) kendimi paralayana kadar kafama takıyorum. bilmiyorum duydunuz mu spastiik kolon sendromu diye bir sendrom var( irritabl barsak sendromu) düşünmekten artık o hastalık var bende. ne zaman taksam sindirim problemleri mide yanmaları başlıyor. doktor dedi ki ilaç veriyorum ama bu sadece psikolojik bir hastalık ilaçla olacak iş değil. şimdi yine kafamda bir sürü şey var ve kocaman şişmiş kanrımla oturup ağlıyorum! =(

Herşeyi didik didik ederim bir şeye karar vermeden özellikle.Zaman zaman işime yarasada beni yoruyor ve yıpratıyor.

boşveeerrr diyemedim hiç..herşeyin en ince ayrıntısını bile düşünmekten yoruluyorum bazen..yapmıcam ,takmıcam kafama diyorum huylu huyundan vazgeçmiyor tabiki....

vurdumduymaz değilim hiç olmadım
ama artık kafamada takmıyorum hiçbir şeyi
herşey olacağına varıyor
bir de başıma gelen herşeyden ders çıkarmaya çalışıyorum
böyle daha mutluyum

Vurdumduymaz olmayı bazen o kadar istiyorum ki , ama tam tersi gibi hep ayrıntılarda boğuluyorum ...

Benim için mutluluk da mutsuzluk da ayrıntılarda gizli.. Ufacık bir detay beni benden alır, ufacık gibi

görünen (ama bana göre mühim) şey beni mahvederr..

Değişime açık olmama rağmen bu huyum değişmiyor malesef...

herşeyi hemde...................

bazı şeyleri hiç kafama takmam üzülürüm ama kısmet böyleymiş derim.nede olsa ölmüşle olmuşa çare yok derler.ben kendimi paralasam elime ne geçicek ki.allaha hep bundan sonrasının daha iyi olması için dua ederim:Saruboceq:
ama benim hakkımda haksız yere söylenen laflara yada yüzüme söylenen sinir bozucu sözlere ilk 3-5 gün sinir olurum sonrada boşversene ben çok mühim bir insanım demek ki beni çekemiyorlarki böyle boş boş konuşuyo gereksiz insanlar deyip fazla düşünmem.yani kendimi sakinleştirmeyi iyi bilirimkaydirigubbakcemile3
ne biliyim sanırım yinede çok insana göre daha soğukkanlıyımyerimseniben

bende çok takarım özellikle sevdiğim insanlardan birşey duyarsam ALLAH yazar yazar aglarım

of of bu konuda çok muzdaribim...herşeyi takarım kafaya...pimpiriklimi pimpirikli, evhamlımı evhamlıyım...çok kötü bi huy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…