Herşeyi kafanıza takar mısınız? yoksa vurdumduymaz mısınız?

aaaahh aaahhh en çok kurtulmak istediğim huy bu -tatlicadiarzu-
cözüm bulana kadar kafamda bintürlü şey gecer.niiyee niiyyeee diye kendime sorar dururum :uhm:.hatta bu kafaya takmalar yüzünden yemekten kesilirim bazen. bazende tam ters tepki yapıyor çok düşünmek :1shok: .yeee yeee doymuyorum ...

ben takarım valla kötü bi kişilik özelliği bence ama elimde değiil
birisi ya da bir olay çok feci canımı yakmadığı sürece vurdumduymaz olamıyorum..ama oldummu daa tam olurum

resmen takıntılıyım ben kızlar karnıma ağrılar girinceye kadar düşünürüm kafamda kurarım sinir olurum ve sonuç 0

bazen takarım bazen takmam duruma göre.
başıma süreli gelmeye başladıysa takmayı da bırakıyorum alışıyorum galba ondan olsa gerek

malesef vurdum duymaz takmamazlık yapamıyorum.yapı geregı genlerımde yok bı kere.ama cok ısterdım.bos ver sana ne demeyı.bu da kısı ve kısılerı cok onemsedıgımden oluyor zannedersem...

Duruma ve insanlara göre değişiyor ama mantıklı baktığım zaman,eğer büyütmemem gereken bir olay üzerine düşmemem gereken bir konu ya da kişi varsa fazla abartmamam gerektiğini düşünüyorum.
Ancak belli bir süre istesemde kafamdan atamıyorum,yani 2-3 saat olsa bile.
Muhakkak aklımın bir köşesinde oluyor ve moralimin bozulmasına sebep oluyor.
Yanlız ortada ciddi birşey varsa çok fazla takarım kafama,tutarım içimde ki bu uzun yıllar bile olabiliyor.
Yaklaşık 3 yıl önce yaşadığım olumsuz bir olay var mesela,o olay ve kişiler hala aklımın bir köşesinde yaptıkları davranışlarla beraber.
Uzun yıllar boyuncada çıkacağını hiç sanmıyorum,çünkü zaman zaman hala aynı şeyleri düşünüp,üzülüyorum.

Dışardan gamsız göründüğüm kesin hatta bende kendimi öyle tanımlayabilirdim.
Amma taki bedenimde yaşadığım stresten,üzüntüden dolayı birşeyler çıktığını anlayana kadar.
Öyle ufak tefek şeyleri takmam büyük olay varsa o gün üzülürüm sonra sessiz kalırım ama dediğim gibi bir müddet sonra muhakkak ya kabarmaya başlarım ya da başka bişey olur vücudumda.
Galiba biraz takık olupta ağlamak zırlamak da iyi birşey gibi geliyor bana...

kesinlikle takarım,
hem de cok..
en nefret ettiğim özelliğim bu..

yıllar geçtikçe gamsız olmak istiyorum

duruma göre çok ince düşünürüm.. gereksiz manalar çıkartır, huzursuz olurum. ama içimde tutarım.. dile getirmem..
bazen de dünya umrumda olmaz, fazlasıyla duyarsız olabilirim..

inanılmaz sabırlıyımdır. tutarım, tutarım.. birikenler sınıra dayanırsa olacaklardan korkarım.. biranda bir bakdak suda fırtına yaratabilirim..

bazen boşver diyebiliyorum..

ama genelde çok takarım kılı kırk yararım

ne yapayım elimde olmuyo..

genelde umursamam ..
gamsızımdır ben biraz..
aammaaaaam bidaa mı gelces dünyaya diyerekten :)

ben takarım .............özellikle sevdigim kişilerin laflarını davranışlarını takarım..........
pek tanımadıgım kişilerle ........nasılsa işim olmuyacagı için çokda umursamam

dogruyu soylemek gerekırse eşimle tanısmadan önce delii gibi kafama takardım hemde herseyıı.. geceleri uykusuz kalıp yada kafama takmamdan oturu çabuk pes edıp uzerdim kendımı..
şimdi vurdumduymaz olmayı ogrendım eşimde saolsun herzaman destek verdı bana :asigim:
'' hayatıma bakar,keyfimi yasarım'' diyorum, yeni sloganım bu :))
benı uzecek bir olay varsa oradan hemen uzaklasıyorum..
artık keşkelerle konusmuyorum
kısacası umruma takmıyorum ve '' umrumdışı insanlara cevrimdışıyım'' diyorum şakkıdı

Kesinlikle herşeyi kafama takarım.
bir bakış..bir söz...
ama ya ondada sınırım var aslında yani sadece önemsediğim insanlar ve onlarla ilgili sorunları takarım

Derler ya 'bir daha dünyaya gelsem........'
Aynen öyle bir daha dünyaya gelsem ,kesinlikle gamsız ,rahat ,umursamaz olmayı çoook isterdim.
Çok ince fikirli olmak insanı fazlasıyla yıpratıyor .Üstelik yetiştirdiğiniz çocukları dahi olumsuz etkiliyor.
Aile ilişkisinide olumsuz etkiliyor.
Rahat bir insan olmayı çook isterdim.

herşeye kafam bozulur çok takarım ve çabuk sinirlenirim,ağlarımsenağlama kendimi üzerim:jeyyar: delirince kendimi dışarıya atarımlaelaelaelaelae.....şimdi birde çocuk olunca herkes tepemde Çok üzgünüm çoook artık bu insanların yüzünden kafayı yiyecem değil yedim gitti zaten dedelikafaduldendelikafadulden ne yapcağımıda bilemiyorum artık :mymeka::mymeka:
çocuk olunca herşey bitti diyorum senağlamasenağlama bilhassa kendi hayatım offfffffffffff

Çünki;hayatımı bana zindan ettilersenağlama bu yüzden hiç mutlu olamıyorum sıkıldığımda hep ağlıyorum senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…