Herşeyi kafanıza takar mısınız? yoksa vurdumduymaz mısınız?

genelde gamsizim annemde bana bu yuzden kizardi biraz..ince fikirli degilimdir..kirk kez dusunmem bence ne dogruysa yaparim..ve soylerim..ama buyudukce gamsizlikta gidiyor:CüvCüv:

bu konudada cift karakterliyim sanirim-tatlicadiarzu-
sevdigim insanlarin sözleri cok canimi yakar ama unuturum,üzerinde durmam..
eskiden cok aglardim,üzülürdüm..
sonra anladim üzüldügümde kimseninde umrunda olmadiginin..
bende simdi cogu seye amaaan salla demeyi ögreniyorum

psikoloğa ihtiyaç duyacak kadar takıyorum pöfff gamsızlara öyle bi imreniyorum ki...

bende cok takıyorum bırı bısey yaptıgında veya soyledıgınde donuyorum oyle cok hazır cevap degılım tepkımı hemen veremıyorum kırarmıyım dıye e salak karsındakı kırmıs senı sen onu kırarım ıpler ıyıce gerılır dıye sus otur sonrada eve dondugunde dovun neden tepkı vermedım neden cevap vermedım neden kalıp gıtmedım ordan dıye hep alltan alan olmaktan bıktım bırde bırı canımı cok sıksada konusmam sorun olan konuyu yapı ıste kendıme ne kadar kızzamda soyle rahat vurdumduymaz olamıyorum olanlarada gıbda edıyorum mesela benım bır akrabam var kız normalde acaıp samımı olur ev ıslerıne yardım edecek kadar cok ıctendır ısıne bısey gelmeyınce sıler atar ınsanı ve hıc umruna gelmez halasını bıle babasını hastayken zıyarete gıtmemıs dıye sılmıs ınsanın hayatından bırını cıkarması bukadar kolaymı ıste kımılerı ıcın kolay

değer verdiğim kişilerin herşeyini kafama takarım birçok beklentim olduğundan kaynaklanıyo :çok üzgünüm: diğerleri umrumda değil çünkü onlardan bi beklentim yok -tatlicadiarzu-

konusuna göre değişir :1closedeyes:
önceden ufacık şeyleri bile kafayı takardım kendimi yerdim
ama artık takmıyorum o an ne yapmam gerekiyorsa onu yapıyorum sositososito

eskıden herseyı takardım o kadar cok aglardım kı ayyyyyyyyyyyy sımdı o halımı dusunmek bıle yoruyo benı ne sıkıcıymısım ya hıcbısey umrumda dııl artık hersey olacagına varır her ıste bı hayır vardır deyın anı yasayın kızlar bı defa gelıyoruz dunyaya :1closedeyes:

ben hiç sevmem düşünmeyi:dilcikar:başım ağrır sonrA-tatlicadiarzu-
sinir bozucu derecede de vurdumduymazım vallakaydirigubbakcemile3mirmirmirmirama ben kendimi böyle rahat hissediyorum

bende çok takarım kafama herşeyi uyku uyuyamam uyusam da rüyamda kafama taktığım şeyi görürüm düşünmekten beynim bi acayip olur kaydirigubbakcemile3

Eskiden çok takardım.. Çok düşünürdüm.. Yapım bu değiştiremem derdim.. Sonra farkettim ki ne yapıyorsam kendime yapıyormuşum.. Vurdumduymaz olmayı öğrendim artık.. Her şey olacağına varıyor ben düşünsem de düşünmesem de..

bu konuda çok sıkıcıyım hemen herşey olsun isterim,
nefret ediyorumbu huyumdan ve çok takıntılıyım çok kafama takar geceleri uyuyamam bazen

keşke vurdumduymaz olabilsem.
ama malesef kendimi yiyip bitiriyorum.
ne oluyor yine olacak olan oluyor.
ama malesef çözümü daha bulamadım.
bir yerde yığılıp kalcam o olcak

keşke vurdumduymaz olabilsem nerede o günler...kafama takar takar sinir olurum ...yakında sinir hastası olup çıkıcam.....takmadan olmuyor...insana dokunuyor arkadan duydukları yüzüne karşı yapılan davranışlar ve insanalrın tutarsız karaktersiz davranışlarıııı....nevar sanki şu 3 günlük dünyada herkes herkesin hakkında boş yere konuşmasa.....herkes iyi geçinmeye baksa yokkk olurmu o zaman yaşanmaz illaki tırlattırtacaklar insana...o zaman başları göge erecek....anlamıyorum anlayamadanda göçüp gidicem tek anlayan eşim beni oda sesini çıkartmaz kimseye...ben cırlarım onun yerinede...çekemeyenlerden hele hiç bahsetmiyorum iğğğ çatlasınlar patlasınlarrr

çookkk takarım...gecelerce uyumam .kendime zehir ederim günleri!!!!herşeyin en kötüsünü düşünürüm mafoldumben

Konuda ,kişide değerliyse benim için takarım kafama ama yok ne konu ne de kişi benim için kaale alınacak değilse dünyanın en kıymetliiside olsa vızz gelir tırıs gider. hiç bişey benden önemli değil sallaaaaaa

Acayip kafama takarım....
Kafamda büyütür büyütür büyütür kendimi yerim...
Sonunda huzursuz ruh şekil değiştirmiş bi görünüm ve uykusuzbi bedenle karşılaşırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…