Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam olarak neyin eksikliğini hissettiğine bağlıdır canım hani yüzeysel bişeyler söylemek gerekirse aile iş okul ne biliyim böyle şeylerden hangisi?
sanırım arkadaş çevremde sorun yaşıtım anlaşabileceğim kimsem yok ailemi özlemiyorum babam yok annem abimle kalıyor yenge var abimdende yemgemden de nefret ediyorum çocukluğumun katili o benim(abim) 4 tane ablam var onların da sorunları var biri kaynanayla beraber yaşıyor biri kocası çalışmıyo yokluk içinde biri yurt dışında getirmiyo enişte bey oturumu yok biri kocası öküz geldiğimizi istemez hangisine gidiyim ben yuvamda mutluyum eşim bambaşka ama benim kafa hep orda demekki elimden bişey gelmiyor yalnız hissediyorum kandimi...
herseyın oldugun ıcın mutsuzsun belkıde ,
bırseyler ıcın caba gostermedıgın amacın olmadıgı ıcın de mutsuz olabılırsın
ben bunu dusundum belkıde vardr amacların yanlıs anlama mesajına gore yorum yapıyorum
anlıyorum canım seniii anladığım kadarıyla evlisin çocuk var mı peki.ailenin yaşadıklarına biyere kadar üzülürsün tatlım herkes kendi yuvasını kurmuş mutlu yada mutsuz sen onları düşündükçe kendini helak edersin senin yuvanada yansır.abin ve yengenden bahsetmişin ne yaptılar sana bu kadar nefret edecek kadar.
evet çocuğum var canım o benim ölmek istediğimde tek vazgeçiren şey. abimden bahsedersem ağlamaya başlarım duymak istemezsin zaten abi demeye dilim varmıyor yine de dinlemek istersen anlatırım tabii
benim çocukluğum çok perişan geçti lisede eşimle tanıştım çok sevdik birbirimizi evlenene kadar hayal kurdum hep o benim kurtuluşumdu herşeyi silip onunla yeni bi hayata başlayacaktım çok zor oldu ama oldu hayalini kurduğum yuvamdayım aslan gibi bi oğlum var maddi durumum iyi eşimin ailesiyle bi sorunum yok bunları kastettim herşeyim var derken çünkü onlar benim herşeyim ben geçmişe gittiğimde bunalıma giriyorum mutsuz oluyorum birinin beni silkelemesine ihtiyaç duyuyorum belki de arkadaş çevrem olmadığı için zor toparlanıyorum.
canım bak ne kadar güzel eşinle ve ailesiyle problemin yok muş gerisi boş hani derlerya kapını kapatınca dışarda kalır diye öle teselli et kendini sen eşini kurtuluş olarak görmüşün yeni bir başlangıç yapmışın ya eşinde kötü bi insan olsaydı bunları düşün sağlıklı bi oğlun varmışşş.