kardesim cok gecmis olsun ne olur olsem daha iyidi deme hersey duzelir Allah in izniylr cok sukur sagsin herkes cok uzuldu uzgunuz. enkazda kaldin miKızlar evim yok, orda burda kalıyorumdün akrabamda duş aldım saçlarımdan kum aktı burnumdan heryerimden, şehir toparlanacak diyorlar ama en az 2 senesi var. Arabam vardı o kadar özenirdim ki kullanmazdım bile, canım bir şey çekerdi almazdım öyle birikim yapıp almıştım Şuan pert üzerinde binalar var, ev yok nereye kadar beni misafir edecekler tamam biliyorum hayattayım ama ölsem daha iyiydi, 5 parasız evsiz kalmak çok fena, ne yapacağım ben ?
2. El kıyafetleri giyiyorumhayatımda ilk defa hiç bir eşyam yok ne yapacağım ya
Ne guzel yazmıssınız cok duygulandımMerhaba.
Cok sukur nefes aliyorsunuz. 17 Agustos’da ailece pijamalarimizla disari ciktik. 0’dan tirnaklarimizla kaziyarak hem universiteyi okuduk ben ve kardeslerim, hem calistik, hem kazandik. Kaybedilen seylerin yerine cifter cifter koyduk.
O zaman simdiki gibi guclu bir devlet de yoktu. 2. Gun temiz su ve yiyecek imkani oldu. Simdi bir yandan devletimiz, diger yandan bizler size sonuna kadar yardimci olmak icin haziriz.
Yasadiginiz durum cok agir. Japon bilim adamlari dunyada esinin benzerinin olmadigini soyluyor ki zaten bizler de gerek yetkililer, gerek STK calismalarindan ve cabalarindan goruyoruz.
Dunya kaynaklari tukeniyor diye zaten 2. El akimi basladi. Giydiklerinizi kiz kardeslerinizden hediye olarak gorun.
Unutmayin Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir. Nacizane bir tavsiye vermek isterim. Lutfen aglayin ve icinizdekileri akitin. Sizinle birlikte tasimayin goz yaslarinizi.
Her neye ihtiyaciniz varsa burada bir kiz kardesiniz oldugunu unutmayin. Bir mesajiniza bakar.
Ne guzel yazmıssınız cok duygulandım
Mesleğiniz var mı? Anlıyorum evet emek emek yapılan şeyer ama keşke ölseydim demeyinKızlar evim yok, orda burda kalıyorumdün akrabamda duş aldım saçlarımdan kum aktı burnumdan heryerimden, şehir toparlanacak diyorlar ama en az 2 senesi var. Arabam vardı o kadar özenirdim ki kullanmazdım bile, canım bir şey çekerdi almazdım öyle birikim yapıp almıştım Şuan pert üzerinde binalar var, ev yok nereye kadar beni misafir edecekler tamam biliyorum hayattayım ama ölsem daha iyiydi, 5 parasız evsiz kalmak çok fena, ne yapacağım ben ?
2. El kıyafetleri giyiyorumhayatımda ilk defa hiç bir eşyam yok ne yapacağım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?