Herşeyimi kaybettim

Cok Cok geçmiş olsun öncelikle.. Allah bidaha göstermesin böyle düşünmeniz çok normal bu psikolojiyle asla kolay değil ama lütfen isyan etmeyin öyle cümleler kurmayın siz bir mucizesiniz öyle düşünün maddiyat her zaman zoraki de olsa geri gelir ama size bahşedilen bu can bı daha gelmez.. yeniden dogmussunuz bu açıdan bakın bakmaya çalışın lütfen

Ailecek şehri terkettik kardeşlerimle dağıldık bugün başka başka yerlere, Suriyeliler gibi olduk ama şu var savaş çıksa ben savaşırdım başkalarında sığıntı olmak istemezdim şimdi öyle bir durum da yok çok şükür ama

herşey lüx kişisel alanım kalmadı, odam vardı, dün öyle zordu ki erkeklerle aynı odada uyudum horlayan vs tırnaklarım uzadı makas yok, yüzüme güneş kremi sürerdim normal kremim yok, koltuk altıma sprey sıkardım o yok. Kot pantolonum bile yok öyle mağdurum ki

99 depremini yaşadım. İnan ki her şey yerine geliyor. Değirmendere yerle birdi. Denize uçtu denize önü binaların hepsi. Gölcük yerle birdi. İnsanlar evsiz kaldı. Hepimiz arabalarda günler geçirdik. Sonra da çadırlarda.
Zamanla değirmendere, gölcük, izmit yeniden inşa edildi. İnsanlar deprem konutlarına sahip oldu yerleşti. Yaşam devam etti. Olan ölenlere oldu. Yaşayanlar yolunu buldu su misali akıp yolunu bulur denir ya.
Kayıplarınız olabilirdi, kolunuz bacağınızı kaybedebilirdiniz. Giden mal olsun

Kızlar yeniden doğdun diyorsunuz da yeniden doğmadım ki ? Ben yeni doğduğumda evde doğmuştum çoğunlukla doğan her bebek gibi, banyo ettirdiler sardılar kundakladılar annemin kucağına verdiler şimdi annem bile başka bi ilde.

O zaman 0 yaşındaydım önümde kocaman sıfır bi hayat vardı şimdi 30 a geliyorum çulsuzum evim yok bir olmaz ki

Ama yapmayın böyle. Arabalarda uyuduk günlerce. Çadırlarda kaldık 1 ay. Tuvalet ihtiyacımızı ağaç altında gördük günlerce. Geçiyor sonuçta. Her şey insanlar için. Güçlü olmanız lazım ki bu günleri bedenen ruhen hafif hasarla atlatabilin

Bu şekilde düşünmeniz şuan çok normal ne desekte anlamayacaksınız hiç kolay değil ilerleyen süreçlerde daha iyi anlayacaksınız lütfen isyan etmeyin kötü dusunmeyin sinaviniz budur belkide bilemezsiniz inşallah çok iyi olur her şey sizin için

Allah yardımcın olsun. Canın sağsa sevdiklerin iyiyse şanslısın öyle deme lütfen. Çalışır tekrar yaparsın, malın olsa ne olacak Bi depreme Bi yangına Bi sele bakıyor işte Allah beden ve ruh sağlığı versin. Çok çok üzgünüz hepimiz. Dualarımız sizinle.

Şu an yaşadığınız şeyleri düşünmek bile çok zor geliyor ne desek boş biliyorum. Sizinde yazdığınız gibi dün Elazığ depreminde yardımseverken bugün depremzedesiniz işte bu demek oluyorki yarında evi arabası her şeyi olan biri olabilirsiniz. Kimin başına ne zaman ne gelir bilemeyiz siz nasıl Elazığ'ı halkının elini tuttuysanız bizlerde sizlerin ellerinizi tutmaya gayret edeceğiz. Bizler kardeşiz

şuan kısa süreli durum böyle deprem için konteynır evler yapılır memursunuz zaten sizin kurumunuz size bunu sağlar merak etmeyin ilk bu şekilde çalışırsınız. Belki izin verirler ve farklı bir şehire gidersiniz. Malesef ki ülkemiz deprem bölgesi böyle sıkıntılı durumlar olabiliyor. Dilerseniz otellere gidin ailenizle birlikte olursunuz hem

Şu An yaşadığınız durumu, içinde bulunduğunuz psikolojiyi anlamam mümkün değil ne yazık ki ama ben böyle bir durumda deodorant, krem aramaz, ailem ve ben hayatta kaldığımız için şükrederdim.

Şu An yaşadığınız durumu, içinde bulunduğunuz psikolojiyi anlamam mümkün değil ne yazık ki ama ben böyle bir durumda deodorant, krem aramaz, ailem ve ben hayatta kaldığımız için şükrederdim.

Siz umarım yaşamazsınız ama yaşarsanız öyle yaparsınız ozaman beni hatırlarsınız evde otururken bunları yazmak çok kolay

Hala duyar kasıyorsunuz Ya , insanın temel ihtiyaçlarının ne demek olduğunu bir bilseniz umarım yaşamazsınız siz ve mesajınızı beğenenler bitlenme tehlikesi ile karşı karşıyayım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben mağduriyetimi yazıyorum enkaz altında olsam zaten yazamazdım ama bu hayat da hiç kolay değil siz hiç mülteci gibi yaşadınız mı sanki avakodo istiyorum

3 kişiye acıyın diyor Allah biri varlıktan yokluğa düşene

Neden diyor bi araştırın yaşamayan bilemez ölsem kurtulsam da oturduğu yerden yorum yapanların saçma sapan sözlerini okumamış olsam

Siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz

Yapmayın burda yaşayan bir Cook kişi var ki 99dan kat kat kötü durum daha 7si olmadı biraz zaman siz çıkıp gitmişsiniz ama aynı şehirde yakınlarınız komşunuz bakkalıniz müşteriniz daha can bekliyor cenaze bekliyor cenazesi çıkan kefen ariyor
Bu kdr dibe giderseniz toparlanamazsiniz buda şoktan ama bunlara takılmayın başka şeyler düşünmeye çalışın bütün ülkeyi bekleyen çok uzun bir yol var

Ayın 18inde Barış Muslu demo yapacak buna mutlaka katılın çok iyi gelir
Ben İzmir depremi demosu ile yıllarca süren korkuyu çözdüm mutlaka katılın çok önemli çok uzun yapicam dedi

Nasrettin hoca misali damdan dusen biri olarak sizi cok iyi anliyorum.

Duygulariniz gayet normal. Sadece biraz zamana ihtiyaciniz var. Su akip yolunu bulacak. Can-i gonulden inaniyorum.

Arada istanbula bize gel, sana 2 kedi, 1 kopek ve 2 insan yavrusu ile sicak bir yuva vaadedebilirim yeniden dogdun, zor biliyorum ama yasanacak guzel gunlerin olacak

Arada istanbula bize gel, sana 2 kedi, 1 kopek ve 2 insan yavrusu ile sicak bir yuva vaadedebilirim yeniden dogdun, zor biliyorum ama yasanacak guzel gunlerin olacak

Canımsın çok teşekkür ederim güzel niyetlerin için Allah razı olsun, biraz tüm akraba limitlerini doldurup tekrar dönmek zorundayım bana dua edin inşallah bundan sonra kolay bir hayatım olsun

Şöyle düşünün, geçici bir süreç. Sagliklisiniz, memurmussunuz, calisip herseyi yerine koyabilirsiniz zamanla. Cok yuksek meblagli yardimlar yapildi bunlar size bir sekilde mal ve hizmet olarak ulasacak, ayrica depremzedelere 10.000tl verileceği açıklandı. Su an herkesin onceliği yaşama ihtimali olan insanlara ulasmak, enkazdan cikarilanlari tedavi etmek.

Canımsın çok teşekkür ederim güzel niyetlerin için Allah razı olsun, biraz tüm akraba limitlerini doldurup tekrar dönmek zorundayım bana dua edin inşallah bundan sonra kolay bir hayatım olsun
Ayagina tas degmesin, gelecek tum sikintilarin su gibi akip gecsin hatta hayattaki der, tasa istihkakini bu depremle doldurmus ol teklifim her zaman gecerli, kedi kopek mincirirdin bak iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…