Cok Cok geçmiş olsun öncelikle.. Allah bidaha göstermesin böyle düşünmeniz çok normal bu psikolojiyle asla kolay değil ama lütfen isyan etmeyin öyle cümleler kurmayın siz bir mucizesiniz öyle düşünün maddiyat her zaman zoraki de olsa geri gelir ama size bahşedilen bu can bı daha gelmez.. yeniden dogmussunuz bu açıdan bakın bakmaya çalışın lütfenKızlar evim yok, orda burda kalıyorumdün akrabamda duş aldım saçlarımdan kum aktı burnumdan heryerimden, şehir toparlanacak diyorlar ama en az 2 senesi var. Arabam vardı o kadar özenirdim ki kullanmazdım bile, canım bir şey çekerdi almazdım öyle birikim yapıp almıştım Şuan pert üzerinde binalar var, ev yok nereye kadar beni misafir edecekler tamam biliyorum hayattayım ama ölsem daha iyiydi, 5 parasız evsiz kalmak çok fena, ne yapacağım ben ?
2. El kıyafetleri giyiyorumhayatımda ilk defa hiç bir eşyam yok ne yapacağım ya
Şu mesaj bana bile moral oldu, tıpkı diğer moral mesajları gibi. Çok merak ediyorum beğenmeyen ne okudu da beğenmedi?!
sevgili konu sahibi, çok şükür ki nefes alıyorsun. Memurum demişsin, ailenle birlikte mi oradasın yoksa tek misin? Sana destek olacak hiçkimsen yok mu?
Ama yapmayın böyle. Arabalarda uyuduk günlerce. Çadırlarda kaldık 1 ay. Tuvalet ihtiyacımızı ağaç altında gördük günlerce. Geçiyor sonuçta. Her şey insanlar için. Güçlü olmanız lazım ki bu günleri bedenen ruhen hafif hasarla atlatabilinAilecek şehri terkettik kardeşlerimle dağıldık bugün başka başka yerlere, Suriyeliler gibi olduk ama şu var savaş çıksa ben savaşırdım başkalarında sığıntı olmak istemezdim şimdi öyle bir durum da yok çok şükür ama
herşey lüx kişisel alanım kalmadı, odam vardı, dün öyle zordu ki erkeklerle aynı odada uyudum horlayan vstırnaklarım uzadı makas yok, yüzüme güneş kremi sürerdim normal kremim yok, koltuk altıma sprey sıkardım o yok. Kot pantolonum bile yok öyle mağdurum ki
Demeyin öyle lütfenKızlar bu halde oluyor depremzedeler, ben çok gurur yaparım kimsenin bir kuruşuna tenezzül etmezdim ama şimdi bakın birilerinin herşeyine muhtaç kaldımçok zor, zaten öleceğiz bir gün keşke böyle muhtaç olmadan ölseydim
Bu şekilde düşünmeniz şuan çok normal ne desekte anlamayacaksınız hiç kolay değil ilerleyen süreçlerde daha iyi anlayacaksınız lütfen isyan etmeyin kötü dusunmeyin sinaviniz budur belkide bilemezsiniz inşallah çok iyi olur her şey sizin içinKızlar yeniden doğdun diyorsunuz da yeniden doğmadım ki ? Ben yeni doğduğumda evde doğmuştum çoğunlukla doğan her bebek gibi, banyo ettirdiler sardılar kundakladılar annemin kucağına verdiler şimdi annem bile başka bi ilde.
O zaman 0 yaşındaydım önümde kocaman sıfır bi hayat vardı şimdi 30 a geliyorum çulsuzum evim yok bir olmaz ki
Allah yardımcın olsun. Canın sağsa sevdiklerin iyiyse şanslısın öyle deme lütfen. Çalışır tekrar yaparsın, malın olsa ne olacak Bi depreme Bi yangına Bi sele bakıyor işte Allah beden ve ruh sağlığı versin. Çok çok üzgünüz hepimiz. Dualarımız sizinle.Kızlar bu halde oluyor depremzedeler, ben çok gurur yaparım kimsenin bir kuruşuna tenezzül etmezdim ama şimdi bakın birilerinin herşeyine muhtaç kaldımçok zor, zaten öleceğiz bir gün keşke böyle muhtaç olmadan ölseydim
şuan kısa süreli durum böyle deprem için konteynır evler yapılır memursunuz zaten sizin kurumunuz size bunu sağlar merak etmeyin ilk bu şekilde çalışırsınız. Belki izin verirler ve farklı bir şehire gidersiniz. Malesef ki ülkemiz deprem bölgesi böyle sıkıntılı durumlar olabiliyor. Dilerseniz otellere gidin ailenizle birlikte olursunuz hemKızlar yeniden doğdun diyorsunuz da yeniden doğmadım ki ? Ben yeni doğduğumda evde doğmuştum çoğunlukla doğan her bebek gibi, banyo ettirdiler sardılar kundakladılar annemin kucağına verdiler şimdi annem bile başka bi ilde.
O zaman 0 yaşındaydım önümde kocaman sıfır bi hayat vardı şimdi 30 a geliyorum çulsuzum evim yok bir olmaz ki
Şu An yaşadığınız durumu, içinde bulunduğunuz psikolojiyi anlamam mümkün değil ne yazık ki ama ben böyle bir durumda deodorant, krem aramaz, ailem ve ben hayatta kaldığımız için şükrederdim.Ailecek şehri terkettik kardeşlerimle dağıldık bugün başka başka yerlere, Suriyeliler gibi olduk ama şu var savaş çıksa ben savaşırdım başkalarında sığıntı olmak istemezdim şimdi öyle bir durum da yok çok şükür ama
herşey lüx kişisel alanım kalmadı, odam vardı, dün öyle zordu ki erkeklerle aynı odada uyudum horlayan vstırnaklarım uzadı makas yok, yüzüme güneş kremi sürerdim normal kremim yok, koltuk altıma sprey sıkardım o yok. Kot pantolonum bile yok öyle mağdurum ki
Şu An yaşadığınız durumu, içinde bulunduğunuz psikolojiyi anlamam mümkün değil ne yazık ki ama ben böyle bir durumda deodorant, krem aramaz, ailem ve ben hayatta kaldığımız için şükrederdim.
Ben mağduriyetimi yazıyorum enkaz altında olsam zaten yazamazdım ama bu hayat da hiç kolay değil siz hiç mülteci gibi yaşadınız mı sanki avakodo istiyorum
3 kişiye acıyın diyor Allah biri varlıktan yokluğa düşene
Neden diyor bi araştırın yaşamayan bilemez ölsem kurtulsam da oturduğu yerden yorum yapanların saçma sapan sözlerini okumamış olsam
Siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz
Arada istanbula bize gel, sana 2 kedi, 1 kopek ve 2 insan yavrusu ile sicak bir yuva vaadedebilirimKızlar evim yok, orda burda kalıyorumdün akrabamda duş aldım saçlarımdan kum aktı burnumdan heryerimden, şehir toparlanacak diyorlar ama en az 2 senesi var. Arabam vardı o kadar özenirdim ki kullanmazdım bile, canım bir şey çekerdi almazdım öyle birikim yapıp almıştım Şuan pert üzerinde binalar var, ev yok nereye kadar beni misafir edecekler tamam biliyorum hayattayım ama ölsem daha iyiydi, 5 parasız evsiz kalmak çok fena, ne yapacağım ben ?
2. El kıyafetleri giyiyorumhayatımda ilk defa hiç bir eşyam yok ne yapacağım ya
Arada istanbula bize gel, sana 2 kedi, 1 kopek ve 2 insan yavrusu ile sicak bir yuva vaadedebilirimyeniden dogdun, zor biliyorum ama yasanacak guzel gunlerin olacak
Ben mağduriyetimi yazıyorum enkaz altında olsam zaten yazamazdım ama bu hayat da hiç kolay değil siz hiç mülteci gibi yaşadınız mı sanki avakodo istiyorum
3 kişiye acıyın diyor Allah biri varlıktan yokluğa düşene
Neden diyor bi araştırın yaşamayan bilemez ölsem kurtulsam da oturduğu yerden yorum yapanların saçma sapan sözlerini okumamış olsam
Siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz
Ayagina tas degmesin, gelecek tum sikintilarin su gibi akip gecsinCanımsın çok teşekkür ederim güzel niyetlerin için Allah razı olsun, biraz tüm akraba limitlerini doldurup tekrar dönmek zorundayım bana dua edin inşallah bundan sonra kolay bir hayatım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?