- 23 Ocak 2016
- 35.088
- 51.052
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşanmadan tayin isteyemiyorum .davayı açatıktan sonraki süreçte talepte bulunabiliyorum.ben güzellikle olsun istiyorum sadeceBenim ve buradaki diğer kadınların sana sorduğu asıl nokta şu;
Adam sıkıntılı anladık.
Sen bu adamdan kaçmak için neden bir şey yapmıyorsun?
Boşanmak istiyorsan aldır tayinini, aç davanı, o evde yokken çek git.
Nereden bulacak ki seni?
Ailen konusunda da koruma tedbiri aldırırsın.
Sana yazık değil mi, bu hayatı yaşamaya mecbur musun?
anlayamadım?Soğudum demişsiniz ya keşke 5 önce soğusaydınız
Bu konuda size hak veriyorum bu hayatta ne hikmetse hep özgüvenli insanların karşısına özgüvenini bitirecek insanlar çıkıyor ve gerçekten insan kendini tanıyamıyor bu ben miyim diyebir psikopatla evliyseniz hayatınızda atacağınız hiç bir adım kolay olmuyor. her durum kendine özgü zordur. ben asla boyun eğmeyen gayet özgüvenli ve iyi bi ailede yetiştim fakat hayat size öyle şeyler yaşatıyorki bazen ezilip kendiniz bile kendinizi tanıyamıyorsunuz.
benim buraya yazmamdaki sebep bana kadın olarak yardımcı olmanız yada aynı durumları yaşayanlarla paylaşmak istememdir.eleştirmek inanın bu hayatta bir insanın yapabileceği en kolay şeydir.
malesef aynen dediğiniz gibi.biri bana gelip benim yaşadığım şeyleri anlatsa delimisin ne bekliyorsun çık git derdim.ama her yaşam kendine özgü.terketmem demyorum sadece bi süreliğine sabrediyorum.tabiki bende öyle bi noktaya gelicemki burdaki söylenenleri aynen yapıcamBu konuda size hak veriyorum bu hayatta ne hikmetse hep özgüvenli insanların karşısına özgüvenini bitirecek insanlar çıkıyor ve gerçekten insan kendini tanıyamıyor bu ben miyim diye
Yani hamile kaldığınız gece ki cinsel birlikten önce soğusaydınız keşke en azından sadece büyümüş bir çocukla boşanmak çok daha kolay olabilirdi ama eşiniz psikoloğa gelmiş hiç gitmeyip kendinde problem olmadığını düşünen eşler de var bi bakın değişmezse ayrılın memursunuz zaten yeterli maddi imkana sahipsiniz sadece biraz cesaretanlayamadım?
aminsanki ölmüşsünüz de ağlayanınız yok gibi,
1- kızınız tabiki sevecek babası sonuçta
2- çalışıyormuşsunuz maddi anlamda ona ihtiyacınız yok
3- havlayan köpek ısırmaz, belli ki sizi çok sindirmiş,
4- şiddeti bir kere kabul ederseniz devamı gelir malesef
Allah yardımcınız olsun
aynen dediğinizi yapıcam. karnımdaki için pişman değilim bence yanlış düşünüyorsunuz kızıma bir kız kardeş olacak. bi çocuk eş için yapılmaz. kardeşi için yapılır. ne mutluki ileride tek başına değilde bi bacısı olacak anne ve babası olmasa da...Yani hamile kaldığınız gece ki cinsel birlikten önce soğusaydınız keşke en azından sadece büyümüş bir çocukla boşanmak çok daha kolay olabilirdi ama eşiniz psikoloğa gelmiş hiç gitmeyip kendinde problem olmadığını düşünen eşler de var bi bakın değişmezse ayrılın memursunuz zaten yeterli maddi imkana sahipsiniz sadece biraz cesaret
Merhaba ben seni çok iyi anlıyorum neredeyse aynı durumu yaşıyoruz, darp raporu alamıyorum daha önceki cezası var hem memuriyeti bitecek hem de cezaevine atılabilir,çünkü daha önce de darp raporu alıp dava etmiştim sonra geri aldım bir sürü borç yapmış onu ödüyorum, öfke kontrolü yok, onu bunu deviriyor fırlatıyor, cinsel zorlama.
Borcu nerelere yapıyor peki eve mi bişeyler alıyorsürekli borç yapıp hayatını yaşıyor istediği saatte eve geliyor. çalışan biri olarak zorunuza gitmezmi bunca sevgisizlikte?
iyiki bir de çocuk yapmamışsınız, en kısa zamanda kurtulursunuz umarım, darısı bizim başımızaMerhaba ben seni çok iyi anlıyorum neredeyse aynı durumu yaşıyoruz, darp raporu alamıyorum daha önceki cezası var hem memuriyeti bitecek hem de cezaevine atılabilir,çünkü daha önce de darp raporu alıp dava etmiştim sonra geri aldım bir sürü borç yapmış onu ödüyorum, öfke kontrolü yok, onu bunu deviriyor fırlatıyor, cinsel zorlama.
2 yıllık evliyim çocuk yok.
En son 2 gün önce işten izin alıp psikologa gittim , ordan da adliyeye gittim boşanma davasını açtım.
Bu forumda ertesi gün hapı çok etkili diyorlardı.tek kızım için ayrılmıyorum demedim ama .aileme ve bana zarar vereceği için en çokta.
ikinci çocuğa gelince 5 aylık hamileyim ve ertesi gün hapıyla hamile kaldım.
Tamam iyi hoş diyorsunuz da kızınızın kardeşine psikolojisi bozuk bir anne baba olarak nasıl bakıp büyüteceksiniz neyse herşeyde vardır bir hayır diyorum Rabbim vermiş belki eşinizin düzelmesine sebep olur dicem ama diğer kızını da düşünmüyor ki onun önünde annesini üzüyor ki çocuk artık dile getirmiş babasınaaynen dediğinizi yapıcam. karnımdaki için pişman değilim bence yanlış düşünüyorsunuz kızıma bir kız kardeş olacak. bi çocuk eş için yapılmaz. kardeşi için yapılır. ne mutluki ileride tek başına değilde bi bacısı olacak anne ve babası olmasa da...
İroni yaptınız sanıyorum ölüm korkusu yaşayan bir kadın söz konusukiziniz cok sevdigi icin bence devam edin.
çocuğunuz olmadığı için çok ama çok şanslısınız. eşime diyorum neden boşanmıyorsun çocuklarım var ben senin gibi onları düşünmemezlik edemem babasız büyümesinler diye boşanmıyorum diyor ayrıca senide seviyorum diyor. ama sevgisi hiç umrumda değil.bende sizi çok iyi anlıyorum allah yardımcınız olsun.Merhaba ben seni çok iyi anlıyorum neredeyse aynı durumu yaşıyoruz, darp raporu alamıyorum daha önceki cezası var hem memuriyeti bitecek hem de cezaevine atılabilir,çünkü daha önce de darp raporu alıp dava etmiştim sonra geri aldım bir sürü borç yapmış onu ödüyorum, öfke kontrolü yok, onu bunu deviriyor fırlatıyor, cinsel zorlama.
En son 2 gün önce işten izin alıp psikologa gittim , ordan da adliyeye gittim boşanma davasını açtım.
öğrendimi dava açtığınızı?Merhaba ben seni çok iyi anlıyorum neredeyse aynı durumu yaşıyoruz, darp raporu alamıyorum daha önceki cezası var hem memuriyeti bitecek hem de cezaevine atılabilir,çünkü daha önce de darp raporu alıp dava etmiştim sonra geri aldım bir sürü borç yapmış onu ödüyorum, öfke kontrolü yok, onu bunu deviriyor fırlatıyor, cinsel zorlama.
Ben de 8 li yaşlarıma kadar babamı çok seviyordum ama sonra gördüm ki ondan bi b.k olmazmış. Anneme ve bize olan şiddetşnden sonra hem anneme kızdım niye zamanında gitmedi diye hem de babamdan nefret ettim. Hala da ediyorum ve görüşmüyorum onunla. Kızınıza iyilik yapmıyorsunuz
hayır evle alakalı değil kayınbabamın çok yüksek meblalarda yapmış olduğu sonu gelmeyen borçları var onlara yardım ediyor. ayrıca sürekli ticaret yapıcam kafasında gidip kredi sorguluyor bu aralar. bi sürü borcumuz var ama o gidip kıssa yoldan nasıl para kazanırım derdinde.bide çok dolanıyor arabayla çokkBorcu nerelere yapıyor peki eve mi bişeyler alıyor
ben yumurtladığım yumurtayı bile hissederim normalde.ya ilk defa bi değişiklik oldu farklı bi tarihte yumurtladım yada ilaç etkisini göstermedi. fakat benim aldığım tek kullanımlık hap değil. ben sağlıkçı olduğum için OKS lerle ertesi günü hapı şeklinde kullandım.Bu forumda ertesi gün hapı çok etkili diyorlardı.
Şu an çok şaşırdım.