Selamlar. :)
Aslında şimdi bu olay bu kadar büyük bir dert değil. Anlatacaklarımı yapmakta büyük bir zorluk yaşamıyorum ama azcık ucundan tutsa mı diyorum acaba?
Bu konuyu açtım çünkü son dakika tatil rezervasyonunu yine ben ayarladım.

Adam öyle evde oturayım, çıkmayayım kafasında değil gezmeyi sever. Haftasonu devamlı "Nereye gidelim, ne yapalım, çıkmayacak mıyız?" Diye konuşur ama nereye gidelim? Derim. Bilmez. :) Sadece tatil mevzu değil, şehir içinde de aynı. Anca birisi bir mekan vs tavsiye ederse o zaman der gidip görelim mi diye ama kendisi asla araştırmaz ve nereye gideceğimiz hakkında, hatta ne yiyeceğimiz hakkında asla fikri olmaz.
Aynı şekilde evin bütçesiyle hiç ilgilenmez. Umurunda değil. Paralar, kartlar herşey sende sen bilirsin diyor. Dolayısıyla ne alacaksa sürekli bana soruyor alalım mı diye. Bütçenin elimde olmasını, bana danışarak birşeyler almasını seviyorum ama yatırım, birikim konusunda da hiç fikir yürütmez şunu şöyle yapalım demez.
Aslında bunları yapamayan biri değil. Kaç yaşında adam ben yokken yapıyordu sonuçta, ben yokken geziyordu sonuçta ama benimle evlenince herşeyden bir el ayak çekti.

Yine ben yapayım zor şeyler değil ama ucundan kıyısından dahil olsa mı diyorum, bazen en azından????
Bunu çözmek için bikaç haftasonu plan yapmadım en son. Nereye gidecez diyince evde oturucaz dedim. Oturduk. :))) plan yapmadı.
Alışverişe çıkarttım ve bütçeyi düşünecek mi diye biraz zorlayayım dedim baya güzel yüklü alışveriş yaptım. Sonra eve gelince dedim ki " Neden birşey demiyorsun. " Cevap: Para sende istediğini yap ben anlamam. Yani batsakta çıksakta umurunda değil hiç bir şekilde. Bu rahatlık nereden geliyor acaba...
Evin alışverişini faturasını da düşünmez bu arada onlar da bende. Aklınıza gelebilecek hiçbirşeyi düşünmüyor adam. Bir tek doğum günü ve yıldönümümüzü aklında tutuyor sağolsun.