Hesabın Kitlenmesi

Orman Perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
125
39
28
30
Merhaba kızlar sevgilimin ablası bugun bana sürpriz yapıp kampüsün önüne gelmiş(2.nci karşılaşmamız) ille kahve içelim dedi bende olur dedim işte arabayla giderken şurda güzel bir kafe var çok güzel kek yapıyorlar dedim ağzını büzerek ayy ordaa varoşllarrın mekanı dedi (şok oldum) sonra beni bir kafeye götürdü baya süslü bir kafe bana ne yiyeceğimi sormadan kendi iki tane kek seçti asıl yemeğimizi yedikten sonra kendi payımı ödemek için fişe baktım birde ne görüm 70 tl kendi payıma düşen(öğrenciyim para çok sorun değil elhamdüllah ama gene de çok geldi) sorun bu benim cüzdanım arabada kaldı sen hesabı öde sonra arabada veririm dedi bende peki dedim 200 tl çantamdan çıkardım elimden şak diye garsona uzattı bide üstü kalsın dedi (arabada para falan vermedi tabii ) tabii bende isteyemedim anneme anlattığımda git sevgiline şaka yolluyla söyle dedi napim sizce yani ben pek söylemek istemiyorum

Oha yani ablaya bak ablaya ne is yapıyor bu abla denen zat cok zengin galiba
Sana yaptıgı saygısızlık bunu sineye cekme annenin dedigini yap
Kücük dagları o yaratmıs büyükleri de dedesinden miras kalmıs herhalde.

ben olsam bir dahakine başkasına sözüm var diyerek atlatırdım
eğer sevgilimde niye gitmedin derse üstümde çok para yoktu
geçen sefer böyle böyle oldu harçlıksız kaldım ondan bu sefer gidemedim derdim
çalışan kadınım iki kekle kahveye 70 lira ödemedim ödemem de yani

Icime otururdu ya bide ustu kalsin diyo kendi parasi sanki anlamadigim oyle bir yere kendi goturuyo sonra cuzdani unutuyo arabada cantasi yokmu git al da gel beklerim deseydin:)
çeyrek altın yemiş gibi oldum valla mekanın pahalı bir yer olduğunu biliyodum ama
aklı olan o kadar vermez zaten

Acaba sizi denemek mi istedi hani yanında para vardı da sizin nasıl bi tepki vereceginizimi anlamak istedi parayı size ödetip arkasından konusacaginizi mı bekliyo

Acaba sizi denemek mi istedi hani yanında para vardı da sizin nasıl bi tepki vereceginizimi anlamak istedi parayı size ödetip arkasından konusacaginizi mı bekliyo
olabilir canım ilk karşılaşmamız da alışveriş merkezinde ayak üstü olmuştu zaten okulda görünce zar zor tanımıştım

Ben olsam asla söylemezdim. Sizi deniyor belli. Söylemeniz sizi kötü gösterir. Bugün siz ödemişsiniz yarın öbür gün o öder. Ya da sevgiliniz kapatır bu hesabı. Gelinimizle kimi zaman hesabı o öder kimi zaman ben. Kimi zaman bir yere giderken yol üstünden alınacağı o alır kimi zaman ben. Asla ne ben ona yarısını veririm ne o bana. Kimsenin kimsede hakkı olduğunu da düşünmüyorum elbet birbirine hakkın geçecek.

Bence hesabi ben odedim falan uygun olmazda durumu anlat iste ablanin cuzdani arabadaymis iki dilim keke 200 tl falan verdim ablan hep boyle pahalli yerlere mi takilir bana baya fazla geldide hani normalde boyle yerlere gidiyorsa bir dahakone hazirlikli geleyim falan de ama erkek arkadasinin anlayacagi dilden uygun bi dille anlat bilgisi olsun

Yani yorum yapan arkadaslardan biri demis ya yarin birgun nisanlina der ya disari cikardim hssabi falan odedim belli olmaz yani bilgisinin olmasinda fayda var diye dusunuyirum
Ama en uygun dille anlatmaya calis mevzuyu

Kendi parasiymis gibi senin paranla bahsis vermekte ne ya terbiyesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…