- 6 Eylül 2015
- 125
- 39
- 28
- 30
- Konu Sahibi Orman Perisi
-
Oha yani ablaya bak ablaya ne is yapıyor bu abla denen zat cok zengin galibaMerhaba kızlar sevgilimin ablası bugun bana sürpriz yapıp kampüsün önüne gelmiş(2.nci karşılaşmamız) ille kahve içelim dedi bende olur dedim işte arabayla giderken şurda güzel bir kafe var çok güzel kek yapıyorlar dedim ağzını büzerek ayy ordaa varoşllarrın mekanı dedi (şok oldum) sonra beni bir kafeye götürdü baya süslü bir kafe bana ne yiyeceğimi sormadan kendi iki tane kek seçti asıl yemeğimizi yedikten sonra kendi payımı ödemek için fişe baktım birde ne görüm 70 tl kendi payıma düşen(öğrenciyim para çok sorun değil elhamdüllah ama gene de çok geldi) sorun bu benim cüzdanım arabada kaldı sen hesabı öde sonra arabada veririm dedi bende peki dedim 200 tl çantamdan çıkardım elimden şak diye garsona uzattı bide üstü kalsın dedi (arabada para falan vermedi tabii ) tabii bende isteyemedim anneme anlattığımda git sevgiline şaka yolluyla söyle dedi napim sizce yani ben pek söylemek istemiyorum
hayır sonradan görme falanda değil anlamadım gitti bu kadınıOha görgüsüz. Söyleyin sevgilinize.
Sonuçta öğrencisiniz. Bunu düşünerek hareket etmesi gerekirdi. Yaptığı kesinlikle görgüsüzlük.hayır sonradan görme falanda değil anlamadım gitti bu kadını
çeyrek altın yemiş gibi oldum valla mekanın pahalı bir yer olduğunu biliyodum amaIcime otururdu ya bide ustu kalsin diyo kendi parasi sanki anlamadigim oyle bir yere kendi goturuyo sonra cuzdani unutuyo arabada cantasi yokmu git al da gel beklerim deseydin:)
aklı olan o kadar vermez zatenben olsam bir dahakine başkasına sözüm var diyerek atlatırdım
eğer sevgilimde niye gitmedin derse üstümde çok para yoktu
geçen sefer böyle böyle oldu harçlıksız kaldım ondan bu sefer gidemedim derdim
çalışan kadınım iki kekle kahveye 70 lira ödemedim ödemem de yani
Tövbe estağfurullah
Delimidir nedir
Söyle tabikide sevgiline anlasın ablasının nasıl beleşci olduğunu
beleşçide değil bilerek yaptı bana arkadaşına doğum gününde pırlanta bilezik almışTövbe estağfurullah
Delimidir nedir
Söyle tabikide sevgiline anlasın ablasının nasıl beleşci olduğunu
olabilir canım ilk karşılaşmamız da alışveriş merkezinde ayak üstü olmuştu zaten okulda görünce zar zor tanımıştımAcaba sizi denemek mi istedi hani yanında para vardı da sizin nasıl bi tepki vereceginizimi anlamak istedi parayı size ödetip arkasından konusacaginizi mı bekliyo
Merhaba kızlar sevgilimin ablası bugun bana sürpriz yapıp kampüsün önüne gelmiş(2.nci karşılaşmamız) ille kahve içelim dedi bende olur dedim işte arabayla giderken şurda güzel bir kafe var çok güzel kek yapıyorlar dedim ağzını büzerek ayy ordaa varoşllarrın mekanı dedi (şok oldum) sonra beni bir kafeye götürdü baya süslü bir kafe bana ne yiyeceğimi sormadan kendi iki tane kek seçti asıl yemeğimizi yedikten sonra kendi payımı ödemek için fişe baktım birde ne görüm 70 tl kendi payıma düşen(öğrenciyim para çok sorun değil elhamdüllah ama gene de çok geldi) sorun bu benim cüzdanım arabada kaldı sen hesabı öde sonra arabada veririm dedi bende peki dedim 200 tl çantamdan çıkardım elimden şak diye garsona uzattı bide üstü kalsın dedi (arabada para falan vermedi tabii ) tabii bende isteyemedim anneme anlattığımda git sevgiline şaka yolluyla söyle dedi napim sizce yani ben pek söylemek istemiyorum
bide çıkışta garsonların ne kadar kötü şartlarda çalıştığını anlattıyor sinir krizi geçirecektim sanki bilmiyomuşum gibiBen olsam şaka yollu abla bana da bahşiş ver malum ogrenciyim diye laf sokarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?