Hesabın Kitlenmesi

İlginç.
Biz de okulda "bana da su alır mısın?" dedikten sonra elli kuruşu almayan arkadaşın çantasına bozuk para atmaya çalışalım.

Çok şükür böyleyim, çok şükür hala sorumluluğunu bilen, cici insanlar var aramızda.

bir konuda daha bu şekil oldum,

ablası böyleyse kardeşide böyledir bunun.
hayırdır çok mu zenginler. yada uyanık ?
cüzdanda arabada kalıyosa!
varoşların mekanı diye de dalga geçiliyoken
bunun çokta masum oldugunu sanmıyorum.

bi mesaj mı vermeye calışmış görümceciiiin sana.
hayır bende bişey söyleyemezdim ki ot gibi kalırdım böyle

ayrıca konu banada inandırıcı gelmedi.
kendi kendimize yorumlaşıyoruz konu sahibesi! yok ortada
200tlsi olan ögrencimi olurmuş.
varsada tüm 200 olmaz herhalde.
aman napıyosanız yapın

anlamadım 70 70 140 mıydı hesap 60 liramı bahşiş bıraktı sizin paranızla birde..
bir dahaki karşılaşmanızda isteyin paranızı kusura bakma ama ben öğrenciyim malum deyin..

saygısız şımarık bi tıp sen fazla yuz verme tepene cıkar bu olay ıcın olmus olan sevgılıne syle ama uygun bş dille nasıl sylenr burda bı arkadas baskasına szum var de brdahakı bulusmaya gtme sevgılın srarsa gecen defa byle byle oldu bu defa ustumde harclıgım yktu gtmedm dersın demıs gayet mantıklı o sekıl yapabılırsın bırde acaba senı kacırmaya mı calıstı hanı byle yapıp brdaha sen onla grusmek ıstemeyesın dıye var byle tıpler snra ıkerde kardesıne ben onu sevyrum ama o benmle grusmk ıstemyr falan der

ben inanmıyorum konuya mekan ismi söylemeden

Yemek + kek mi 70 tl tuttu.? Pek inanasım gelmedi , doğru olsa bile böyle bir şeyin denemesi olur mu hiç sen öğrencisin seni denedim demeye hakkı bile yok. Bir daha görüşesim gelmez o kişiyle enayi yerine koymuş sizi.

Ben de yemek yendi ve sonrasında kahve-kek yenilip içildi diye anladım.
Yanlış mı anladım kiii...
140TL hesap cok ödemişimdir, 200TL versem, maksımum bırakacagım servis iyi ise 10TL dir.
60TL bırakacak birinin para sıkıntısı da hiç ama hiç yoktur. Ve bu bahşişi bırakan da kendi payına düşen miktarı ödemek sonrasında aklına gelmeyebilir. Cünkü kadının hiç para sorunu yok.

Fakat yapması gereken, karşısındaki bir öğrenci, kazancı yok, bir zahmet arabaya gidip, cüzdanı almaktır.

Yuuuuuhh deseydin senin paranla sana hava yapmis resmen hemen soyle sevdicegine. Ya da dur belki seni denemek istemistir bence sen direk kendisine soyle sevdicege soylersen kotu gelin oluraun

2 kek 200 lira mi sevgiline söyle tabi versin paranı ablası.

Sadece ayak üstü 1 defa gördüğun sevgilinin ablası pat diye niye okula gelsin ki.
Tanımak da bile zorlanmissin.

Üstelik ulus gibi bir yerde lüks bir yere gittiğinizi söylemişsin.
Garson Adisyonu bırakır ve uzaklaşır.
Tepeniz de beklemez.

Üstü kalsın diye eline vermesi olası dışı.

Konu absürd.

Konu sahibi eski üye ama yeni üye olmamış neden böyle bir konu açma ihtiyacı hissetsin ki?ama düşününce de en lüks mekan olsa hadi kek 20tl olsun 2 kek 40 tl eder.hadi 2 çay içilse 20 tl diyelim abartıyorum tabi 60 tl etti.hadi bi de soğuk içecek içilse taş çatlasa 80 tl yapar iki kişi.ki çok uçuk rakamlar yazdım ben de fakir olunca bu kadar oluyo hayal gücüm benim

Sizin girumce adayi pek bi zengin zannimca 200 tl verip ustu kalsin denir mi ay durumun iyi bile olsa sokaktan toplamiyoz heralde parayi cnm bncede saka yollu duyurmalisin mesela hayatim ablanda baya bonkormus falan cuzdani arabada kalmis bnden istedi 200 tl vardi bnm de ustumde onu garsona verip ustu kalsin falan dedi diyebilirsin hatta araya bir iki gulucuk sikistir saka yollu soylemis gibi duru yanlis yani yaptigi sey bayanin bide geri odememesi belkide seni mi test etti napti durumun nasil diye hani kendi durumlari iyiyse belkide dusuncesi dengi dengine durumundaysa tabi bana gore gonuller bir olmali gerisi bosta o farkli dusunuyor olabilir tabi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…