Hesabın Kitlenmesi

eğer sizinde durumunuz onlarla yakınsa belkı cok soz etmemek gerekır de
şimdi siz orta halli iken onların durumu baya iyiyse açıkcası burada baştan benim gücümün yettiiği kadar hareket etmek istiyorum demekte sakınca yok bence

Ben de sizi deniyor diyenlerden yana kullanıyorum oyumu. Bence hiç sesinizi çıkarmayın. (Ya da ben olsaydım çıkarmazdım.) tekrarlarsa o zaman bakarsınız çaresine.
Bi de mekan neresi ben de çok merak ettim

Şaka gibi ya seninde elinde olmayabilirdi öğrencisin sonuçta yaptığı tam bir saçmalık.

Oha nasıl yani o nası bi üstü kalsın ne kadarlık bi üst o öyle o ne öyle yaa Sen bidaha ablayla buluşma boşver bu konuyuda, ama yarın bigün evlenicek olursanızda herşeyin en iyisini iste.Yapma etme derlerse ablan 1 keke 70 TL veriyodu hemde benim paramla.Zorunamı gitti şimdi dersin. Çüş yani.

Üstelık menude fıyatlar var 70i görunce kalkman gerekıyordu.Kekı de ılk defa duyuyorum kek mı yenırmıs ılgınc.Garıp gercekse konu isterdım paramı o abla dedıgın ınsandan ıkıncısı olay bu hale gelmeden öyle bır yerden kalkardım.

Benim bildigim bahşiş %10 olur 200 ne yahu. Çok görgüsüzmüş nişanlının ablası. Sonradan görmelik mi ya da acaba seni mi deniyor yoksa çok saf mı anlamadım.

70 tl'ye 10 tane tam boy kek yapilir be daha neler altin mi koymuslar icine
Ablada turk dizileri gibi entirikali baya belli

Kendin ısmaralayacak bile olsan ne yersin diye sorarsın sormadan ısmarlayıp üstelikte en bilinen yalanla hesabı sana yıkması... Bildiğin görgüsüz. Bide senin hesabın 70 lira içki falan yoksa o kız tek başına 130 liralık ne yedi?

Terbiyesizin teki..amaç sizi sinir etmek..yada çok açgözlü. .bilemedim..ama yaptığı şey affedilir bir sey değil. .bence sevgilinle buluştuğun birgun onuda davet et.özel olarak aynı yere gidin.ve orada bu konudan onun yanında şaka ile karışık bahset .arada kahkalar atmayı unutma..en klas yerde bile gelen hesabın yüzde 30 yada 40 kadar tip bırakılır..aksi görgüsüzlük ve kerizliktir..bunuda söyle öğrensin. .

Ben olsam parasını sevgilimden isterdim hiç ayıp falan olmaz öğrencisin sonuçta ve karşındaki şahıs kesinlikle kötü niyetli

Abla pırlanta bileziği arkadaşa hediye ediyor

Çok mu zenginler

Sana kısaca senin gücün bize yetmez güle güle mi diyor acaba

Sevgiline anlatacaksın o da gidip ablasına söyleyecek abla da bize uygun değil vs mi diyecek acaba

Cüzdanı arabada kadın mı olur çantasını kimse arabada bırakıp kek yemeye gitmez cüzdan da arabada nasıl kalır ortada kalsa zaten çalınır

Amacı denemek ya da seni küçümsemek

Bugün hesabı kitler yarın ayy canıımm şaka yaptım amacım seni test etmekti, senin nasıl biri olduğunu öğrenmekti ya da unuttun der. Bildiğiniz çevir kazı yanmasın insanı.

Yok artik.Bildigimiz keke 70 tl verdiniz Allah bilir 1 dilimdir o.

Tabikide isteyin paranizi ya bu ne boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…