Hesabın Kitlenmesi

valla ben olsam sevgilime söylerdim.

ya da aynısını o kadına yapardım.

Kimse kusura bakmasında annemin babamın kazandığı bana harçlık verdiği parayı, ayy orası varoşların mekanı diye insanları aşağılayan birinin harcamasına izin vermem. Resmen senin paranı alıp harcamış. Ne küstahça, birde üstü kalsın demiş. Davet eden kendisi halbuki, ne varoşça bir hareket yapmış öğrenci kızın parasını harcamakla. Söyle sevgiline, bu ay harçlığım kalmadı senden ricam paramın üstünü getir de.

Arabaya binince söylerdim ben olsam öyle kadına. Öğrencisin ayol sen ondaki ne densizlik düşüncesizlik... Ayy sinir oldum ben burdan. Ayrıca hakkaten iki kek iki kahve altından mı yapılmışlar da 200 tl tutmuş. Bide bahşiş bırakıyo senin paranla...

bi keke 70 lira vermek değilde. hesapdan fazla bahşiş vermek saçma geldi bana. 100 tl falan mı sandı salak...Bencede söyleyin hatta olduğu gibi söyleyin. deniyorsada denemesin böyle oyun mu olur..

öncelikle o paranın üstüne bir bardak su iç. bence abla sana numara yapıyor. seni seviyormuş yada iyiymişsiniz gibi yapıyor. çok kurnaz. belki gıcıklık olsun diye yapmıştır, belkide senin sevgilinin parasını yediğini düşünüyor olabilir. bu hareket normal değil, belkide kıskanç veya seni ezmeye, hor görmeye çalışıyor. hepsi aynı yola çıkıyor. o kızdan uzak dur, muhabbeti kes derim, ayrıca sevgiline söyle ki yaptığı yanına kar kalmasın.

bence annenin dediğini yap ve şaka yoluyla söyle
"ablan geldi ben beklemiyordum şok bir cafe gittik öğrenciyim diye gidemediğim tarzda (burada gül) hesabı kilitledi sonra ben sana vereceğim dedi benim paramla bahşiş bile verdi(bunu kesin söyle) çok değişik bir ablan var de"

öğrenciyken parayla ilgili şeylerin yokluğu hiçbir yerde sıkıntı değil çünkü öğrenci insan parasız insan

ohaa yani yuhh terbiyezsizliğin daniskası git bidahakine saçını çek bence

mesele para değil ama ben olsam ağzının payını çok güzel veririm inan ve bence sende ver ona veremeyeceksen eğer sevgiline çat ne demek benim paramı alacak ve garsona ödeyip üstü kalsın diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…