- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi Orman Perisi
-
Git söyle canım şaka yollu fln değil direk benim param varoşun mekanına yetiyor bebeğim ablan böyle böyle yaptı.ben tüm paramı hesaba verdim.fln de görgüsüz varoşmus sen kendine bak özenti diyesim geldiMerhaba kızlar sevgilimin ablası bugun bana sürpriz yapıp kampüsün önüne gelmiş(2.nci karşılaşmamız) ille kahve içelim dedi bende olur dedim işte arabayla giderken şurda güzel bir kafe var çok güzel kek yapıyorlar dedim ağzını büzerek ayy ordaa varoşllarrın mekanı dedi (şok oldum) sonra beni bir kafeye götürdü baya süslü bir kafe bana ne yiyeceğimi sormadan kendi iki tane kek seçti asıl yemeğimizi yedikten sonra kendi payımı ödemek için fişe baktım birde ne görüm 70 tl kendi payıma düşen(öğrenciyim para çok sorun değil elhamdüllah ama gene de çok geldi) sorun bu benim cüzdanım arabada kaldı sen hesabı öde sonra arabada veririm dedi bende peki dedim 200 tl çantamdan çıkardım elimden şak diye garsona uzattı bide üstü kalsın dedi (arabada para falan vermedi tabii ) tabii bende isteyemedim anneme anlattığımda git sevgiline şaka yolluyla söyle dedi napim sizce yani ben pek söylemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?