Hesabın Kitlenmesi

Eğer olay doğruysa siz istenmeyen kız arkadaş adayısınız bana göre.Büyük ihtimal daha öncesinde orayı araştırdı.Sizin öğrenci olduğunuzu biliyor size ödeterek sizin canınızı sıkmak istemiş olabilir.Bırak 200 tl,biri bana keyfi yere 50 tl yıksa yine bozulurum.Tatsızlık çıkarmak için yapmış olabilir.

Bizler neden boyleyiz? Neden insanlarin aptalca tavirlarina karsi cikamiyoruz? Su hayatta en nefret ettigim sey emrivakidir. Onun kadar zengin olmak zorunda misin, o nasil bir rahatlik sizden 200tl alip geri vermemek nedir? Ogrencisiniz! Bunu akil edemeyecek kadar dusuncesizse siz soyleseydiniz, ben ogrenciyim 200tl bana cok diye..

Araba cokmu uzaktaydi gidip 2 dk alsaydi cüzdanini,, Ne hikmetse hem cüzdani unutuyo hem sana parayi vermeyi akli nerdeymis bide 2. karsilasmaniz insan bu kadar rahat davranamaz bence ama tabii cesit cesit insan var,, bence bahsedin sevgilinize sikayet tarzinda degilde öylesine anlatiyormus gibi anlatin

cüzdanından çat diye 200 tl çıkarabilen öğrenci, Allah nazardan saklasın ya, ben öğrenciyken o 200 tl benim iki-üç haftam demekti

200 tlem olaydı ne güzel olurdu bide keke verdiniz o parayı ohaa bim keki neyinize yetmiyor şaka bi yana caba senin durumun nasıl diye anlamak içinmi yaptı ne saçma şey

Son düzenleme:
Arkadaşlat istanbulda çok pahalı mekanlar var bi çorba 50 60 tl olan daha pazar günü bir arkadaşım boğaza karşı nargile içmek istemiş fiyatını görünce vazgeçmiş 64tl mekanda hukka mo huggamı ne orası bizde izmirde hokka da mis gibi 18 tl ye içiyoruz

Hiltonda 2 dilim kek yeseniz 200 tl tutmuyor. Elit mekanlarin garsonlarida baya elit oluyor. Adamlar holding yonetiminden gelip, burun ucuyla zorla servis aciyormus gibi oluyor. Garsonun eline hesap verilme olayini o elit mekanlarda hiic gormedim. Elit degilse de 200 tl hesap zor.

Bence sevgiline bu olaydan hiç bahsetme . Onun ablasi sonuçta herşeye rağmen
Aranıza maddi konular girmesin çok itici olur. Bi dahakine bahane uydurup gorusmeyin ya da sevgilin yanında olsun.

Öğrenci iken üstümde hiç 200 lira olmadı çok çok 20 lira vardı 200 lira kitlese arabadan inmezdim paramı verene kadar

Sizi sevmemiş bence ablası. Çok değişik bişey yapmış ya...

Üzerinizde o hesabi ödeyecek para olmasa ne olacaktı? Sonuçta öğrencisiniz,her daim cebinizde 200 liralık banknotla gezemezsiniz. Hem emrivaki yap habersiz gel,hem mekan beğenme,hemde hesabı ödet.
Ben olsam bir dahakine ekerdim. Erkek arkadasinız sorarsa niye gitmedin diye"param yoktu,geçen sefer böyle böyle oldu"diye anlatın.

Bir önceki konunda ailem varlıklı demişsin
Pahalı hediyeler kredi kartları vs vs
Şimdi de öğrenciyim param yok vs diyorsun
Battınız mı?

Git söyle canım şaka yollu fln değil direk benim param varoşun mekanına yetiyor bebeğim ablan böyle böyle yaptı.ben tüm paramı hesaba verdim.fln de görgüsüz varoşmus sen kendine bak özenti diyesim geldi

Hangi mekanmış o isim de verememişssiniz :)) kusura bakmayın ama gerçekçi gelmedi yazdıklarınız. Yemek bile yeseniz alkollü mekanlarda o paraya ulaşıyor o da baya geniş bir menüyle. Alkol aldıysanız tabii olabilir. Neyse susup oturacağınıza kadına söyleyebilirdiniz ben öğrenciyim diye. Sırf sevgilinizin ablası diye susmanıza gerek yoktu. Şimdi olay geçti gitti, sevgilinize söyleneseniz ne olacak belki kadın sizi denedi.

Keşke yanımda yok o kadar falan deseydiniz..
şaştım kaldım valla.

senin sevgilinin ablası demet akalın galiba..yanımdaki adam 100 den aşağı bahşiş veremez demiş

aklıma ferihayla dizideki o sarışın kız geldi. çok mu zenginler seni aşağılamaya çalışmış paran çıkmasaymış ne yapacakmış çok saçma bence git direk söyle he sevgilinde böyle mi bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…