- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
- Konu Sahibi Orman Perisi
-
Haha aynı ben ya çantasına atarım ya zorla cebine koyarım :)))İlginç.
Biz de okulda "bana da su alır mısın?" dedikten sonra elli kuruşu almayan arkadaşın çantasına bozuk para atmaya çalışalım.
Çok şükür böyleyim, çok şükür hala sorumluluğunu bilen, cici insanlar var aramızda.
Haha aynı ben ya çantasına atarım ya zorla cebine koyarım :)))
Konu sahibi eski üye ama yeni üye olmamış neden böyle bir konu açma ihtiyacı hissetsin ki?ama düşününce de en lüks mekan olsa hadi kek 20tl olsun 2 kek 40 tl eder.hadi 2 çay içilse 20 tl diyelim abartıyorum tabi 60 tl etti.hadi bi de soğuk içecek içilse taş çatlasa 80 tl yapar iki kişi.ki çok uçuk rakamlar yazdım ben de fakir olunca bu kadar oluyo hayal gücüm benim
pardon da öğrencisin yani öğrencinin halinden anlamıyorsa bence bu kızda kesin kompleks var kendini senden aşağı görüyor olabilir.Merhaba kızlar sevgilimin ablası bugun bana sürpriz yapıp kampüsün önüne gelmiş(2.nci karşılaşmamız) ille kahve içelim dedi bende olur dedim işte arabayla giderken şurda güzel bir kafe var çok güzel kek yapıyorlar dedim ağzını büzerek ayy ordaa varoşllarrın mekanı dedi (şok oldum) sonra beni bir kafeye götürdü baya süslü bir kafe bana ne yiyeceğimi sormadan kendi iki tane kek seçti asıl yemeğimizi yedikten sonra kendi payımı ödemek için fişe baktım birde ne görüm 70 tl kendi payıma düşen(öğrenciyim para çok sorun değil elhamdüllah ama gene de çok geldi) sorun bu benim cüzdanım arabada kaldı sen hesabı öde sonra arabada veririm dedi bende peki dedim 200 tl çantamdan çıkardım elimden şak diye garsona uzattı bide üstü kalsın dedi (arabada para falan vermedi tabii ) tabii bende isteyemedim anneme anlattığımda git sevgiline şaka yolluyla söyle dedi napim sizce yani ben pek söylemek istemiyorum
arkadaş olmak istiyorum görümcenleeeeebeleşçide değil bilerek yaptı bana arkadaşına doğum gününde pırlanta bilezik almış
onun yapılabiletisi var insan bir kez yapmalı yaşamalı bence çünkü dediğin mekan istanbulun en iyilerinden...huqqaArkadaşlat istanbulda çok pahalı mekanlar var bi çorba 50 60 tl olan daha pazar günü bir arkadaşım boğaza karşı nargile içmek istemiş fiyatını görünce vazgeçmiş 64tl mekanda hukka mo huggamı ne orasıbizde izmirde hokka da mis gibi 18 tl ye içiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?