Hesabın Kitlenmesi

Aaaa kamera şakası gibi o ne be 200 tl. altı üstü kahve kek için ayaküstü oturmuşsunuz.
Bu görümce kafayı sıyırmış olabilir. Sevgiline söyle ama gerçekten çok ayıp...

Haha aynı ben ya çantasına atarım ya zorla cebine koyarım :)))

bence şaka yollu ile değil direk söyle beni davet etti ve benim adıma bahşiş bile bıraktı de ne kadar ayıp belki paran yok sorumsuzluk terbiyesizlik had safhada

ustu kalsın mı 60 tl bahşiş mi olur şaka yollu falan diil sevgilinizle konuşun boyle aptalca bişi duymadım hıç...

Fakir olunca söz öbeğini okudum, gülümsedim. :)

Fakir(!)likten rakamları bile düşük söylüyoruz. :)
Gönlümüz zengin eminim, önemli olan da bu. Çook zengin olup, hesabı birine bırakmaktansa; az parayla hesaba ortak oluruz. :)

pardon da öğrencisin yani öğrencinin halinden anlamıyorsa bence bu kızda kesin kompleks var kendini senden aşağı görüyor olabilir.

Yuh keşke cüzdanım arabada kaldı dediğinde, üzerimde o kadar yok sen bir git de al cüzdanını deseydin bakalım onda o kadar para çıkacakmıydı?

diğer kafeye varoş demiş ama kendisi varoşun önde gideniymiş. tamamen basit ve sığ bi insan... mevzu yüz ikiyüz mevzusu değil burda bence.

şaka mı yapıyorsunuz, 200 tl az para mı, öğrenci olunca kendi paranı kazanmayınca değeri yok herhalde paranın.
ben olsam isterdim paramı geri, ne utanıcam.

bu arada kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye düşünüyorsanız orasını bilemicem

Neee sizin paranızla bir de bahşiş mi verdi
Söyler misiniz söylemez misiniz bilemiyorum ama ben söyleyemezdim sanırım.
Para mevzularını konuşmak bana ağır geliyor.

bu gibi durumlarda seneryo kurun ; bugün bi ödemem vardı bir arkadaşta borç istedi hay Allah bankadan da çekemem kartığım evde kalmış gibi ya da lafı dolandırmaya gerek yok sevgilinize söyleyiverin.

ya birde sende nakit (öğrencisin) nasıl oluyorda şak diye çıkıyor.ben maaşım iyi olmasına rağmen öle şaak diye cüzdanımdan 200 tl falan çıkmaz keşke çıksa.

Ben memurum da silkelesen beni 200 TL çıkmaz üstümden, bir de iki keke o kadar para verip üstünü de bırakacağım. Bence bu abla da bir tuhaflıklar var. kardeşini falan mı kıskanıyor sizden. Normal biri değil. söyleyim dikkatli olun. ha bu arada aynısını siz ona yapın. onu böyle güzel bir mekana götürün, paramı unutmuşum evde diyin. görsün ne oluyormuş, kırık!!

onun yapılabiletisi var insan bir kez yapmalı yaşamalı bence çünkü dediğin mekan istanbulun en iyilerinden...huqqa

ohaaa yaaa oraya hem sızı o goturuyor kendısı ısmarlaması gerekırken hesabıda kılıtlıyor :)
sevgılınıze söyleyin az çok bilirsiniz para konularında nasıl olduğunu adamın, gorumcedende uzak durun bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…