hesap konusu bana da dert oldu...

Bosver ya... ne saçma. . Insan yalandan ay ben vereyim der.

Yoksa parasi borc alsaymis, gelmeseymis...

Mesele parasiz olmasi degil yanlis anlama beni, madem yok ona gore davranmaliydi. Sana guvenerek mi çıktı yola? Daha nisan yok, soz yok...

Yaptigi yanlis. Iyi biri olabilir ama bu yaptığı hatali.. Bu tur erkekler hep sorunlu olur..

inşallah değildir ya
Acikcasi sanmiyorum cimri oldugunu:) paranizin olmadigini dusunun, birisini cok gormek istiyosunuz ve eger giderseniz sonrasinda paraniz kalmicak. Ama o kisi sizin yerinize paranizi oduyor, sonrasi icin kolaylik sagliyor. Bence iyi bisey yaptiginizi dusunun ve hemen cimri demeyin :)

Swn itiraz ettiysen " seni kiramadi"derdim.
Ama hem parasiz olup hemde kendisi itiraz etti diyosn bi nevi " hadi bilet parami ode hadi"demis bildigin.
O erkek normal degil.

Sasirmadinmi sen hic bu teklifte bulundgunda?

Bunun cinsiyetle alakası yok. Kadın olsun erkek olsun, cepte para yokken, zaruri haller dışında öyle "misafirliğe" gitmemeli kimse. Yol hali belli mi olur? Neler gelir insanın başına!
Sen ödemesen ne olacaktı? Aç mı kalacaktı? Ya da işin çıksa hiç gitmeseydin yanına, otobüs saatine kadar ne yapacaktı?

İlk görüşme için çok çok saçma olmuş , bikaç sene sonra olsa halden anlarsın ama bence ise yaramaz bu adam gerçi belli de olmaz benim aşırı cimri bi arkadaşım eşine dunyaları harcasa yetiremez o kadar bonkör bi hale geldi evlenince değişebilir

Böyle erkeklerin normal olduğunu pek sanmıyorum bu yüzden de bu ilişkiye hiç başlamamak en iyisi.

arkadaşlar hepinize tek tek cevap veremiyorum nette sorun var ama inanın hepsini okumaya çalışıyorum bu arada konuşurken laf arasında nasıldı bu gün için söylemek istediğin bir şey varmı dedim ''hersey için teşekkür ederim bunları telafi edicem'' dedi sadece

Konu para olunca neden hep erkekleri makine gibi görme eğilimimiz var ben de bunu anlamıyorum. yani yok birinden alsın yok neden gelmiş.. hani kadın erkek eşitti hanımlar ama paraya geldi mi iş birden o erkek oluyor... zaten sürekli kadından bekleyen adam da kendini belli eder bir süre sonra.

Hmm telafi edicem diyorsa mahcup olmuştur belki.
Yargısız infaz yapmayalım ikinci görüşmede netleşir durum zaten.

Bence anormal
Senın durumunda musıat olmayabıkır kı olsa bıle cok ayıp bırsey
Bunun ıcın cok samımı bi ilişki ıcınde olmak gerekır
Bu yaklasım evlenınce sorumsuz herseyı eşiıne yıkacak bı profılı işaret ettı bana

Bu kadın erkeklıkle alakalı degılkı sadece
Bi kız arkadasımın bıle yanına gıtsem ben o masrafları ona odetmem
Ayıp

maaş alınca görüşün ve kendinizi geri çekin atlamayın
ilk görüşmeye o istekli geldiği için ödeme teklifinde en azından bulunmaydı
ama bundan sonra hesabı ödemeye kalktığınızda yanınızda kız arkdaşınız yok kalkın kasaya yönelin ama önünde durmayın kasanın, yada masadan kalkarken sen hesabı ödeye dur ben bir wc de gözüme bakayım birşey kaçtı galiba deyin

Bir de maaş aldığında görüşün ve o zaman tekrar konu açın buraya yorum yapalım. Bence bir an önce görüşmek için parayı çok önemsememiş. Ama otobüs biletini kendi alsaydı bari. Telafi edeceği zaman net görürsünüz karakterini.

İlk intiba çok önemlidir
Sizde ilk seferde böyle bir intiba bırakmamalıydı
Gelmeden başkasından borç alıp gene size ödetmemeliydi kanaatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…