- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
Bana normal gelmedi. Parası olduğu zaman gelseydiMerhaba hanımlar nasıl başlasam bilemedim önce arkadaşımdan ve kendimden bahsedeyim
yeni tanıştığım bir arkadaş var erkek aynı işi yapıyoruz ikimizde ama farklı fırmalar da arkadaşım 22,ben 23 yaşındayım.
arkadaşımın firmasında şu an bir maaş problemi var yani faturasını bile henüz ödeyemedi hattı kapalı o derece bir problem pazartesi hallolacak.
Birbirimize karşı ilgimiz var flört ediyoruz şu an.
Bu kişi eskiden benim firmam da çalışmış çevremde herkesi tanıyor ve ben bu kişiyi çevremde kime sorsam çok çok iyi yorumlar alıyorum.
Bu günde zaten çok efendi çok düzgün biriydi.
Şimdi bu arkadaşım benim olduğum şehire geldi benimle görüşmek için, ilk defa yüzyüze görüşüyoruz (bundan önce yüzyüze sadece bir on dk ayak üstü birbirimizi görmüştük) .
İlk defa benim şehrime geldi otobüs parasından, cafe de oturmamıza kadar her şeyi en önde giderek ben ödedim ve bu kişiden bir itiraz cümlesi, itiraz hareketi hiçbir şey çıkmadı.
Şimdi maaş durumu göz önünde, belki de bu kadar masraf hesap edip gelmedi çocuk ve hani hesap ödemeye kalksa ve yapamasa mahçup olacaktı.
Bir yandan da diyorum ki madem yanında parası yok neden çıktı yola geldi çünkü ben param olmadan bırak başka şehri çarşıya bile çıkmam.
Diğer yandan da bu gün görüşmeseydik eğer bir daha bir hafta veya daha uzun süre sonra ya kalacaktı bu iş.
Görüşmek için o ille de ısrar etti.
Bunun dışında hiçbir pürüz problem yoktu.
Sizce bu durum normal mi bana bir akıl verin hanımlar.
Konuyla alakasız ama merakımı mazur görün lütfen, profil resminizdeki simge nedir?ıııı ıhhhh
normal gelmedi bana
benim bildiğim erkek azıcık gururlu olur, parası yoksa bir şekilde 1 hafta daha bekler, illa göreceğim diye tutturup otobüs parasından yeme içmesine kadar flört ettiği kıza ödetmez üstelik hiç dert etmeyerek
beğenmedim ben bu arkadaşı
herkes çok iyi çok iyi diyebilir ancak bir insanın arkadaşlığı, dostluğu ayrıdır, sevgililiği ayrı, kocalığı ayrı
parası olmadan geldiyse büyük cesaret etmiş, yok parası vardı da ses etmediyse ayıp etmiş. bana saçma geldi. dediğiniz gib ben de param yoksa evden çıkmam, bu kadar basit. aşkından olsamde birini görmeye gitmem. bin türlü hal gelebilri insaın başına, parasız çıkılır mı?
bence şimdilik bişey deme ama bi dahakine kendini paralama ben ödiycem diye. geri çekil. bakalım napıcak.
otobüs biletini almadim, şehir içi otobüs parasıHadi hesap neysede ki oda tartışılır otobüs biletini ne alaka siz alıyorsunuz? Oldu olacak yolluk falanda koysaydınız.
biletini almadım canim şehir içi otobüs parasıBir de maaş aldığında görüşün ve o zaman tekrar konu açın buraya yorum yapalım. Bence bir an önce görüşmek için parayı çok önemsememiş. Ama otobüs biletini kendi alsaydı bari. Telafi edeceği zaman net görürsünüz karakterini.
arkadaşım ben maaş sıkıntısı var diye hazırlıklı gittim jest yapmak istedim ama insan bir çekinme bir tepki bekliyor haliyle, bilet parasını ben ödemedim şehir içi otobüs ücretini ödedim.Ben gerçekten sizin gibi hanımları anlamıyorum. Hem diyorsunuz ki önden gittim bilet parasını ben ödedim , sonrada niye itiraz etmedi diyorsunuz. Pardon ama çocuğun bilet parasını niye siz ödemek için önden gidiyorsunuz. İlk kez görüştüğünüz adam sevgiliniz mi , nişanlınız mı ? kocanız mı ? Kusura bakmayın ama cebinde iki kuruş parası olmayan sizi kullanan ve bundan utanmayan biriyle nasıl bir ilişki hayal edebiliyorsunuz.
Para konusunun nedenini biliyorsun isteyerek yapmamıştır. Birinden borç istemeyede çekinmiştir belki. O yüzden bir şans daha ver. Eğer o zaman da buna benzer şekilde davranırsa kesin kararını verirsinbiletini almadım canim şehir içi otobüs parası
Kendini ayarlamıştır ki,öyle çıkmıştır yola.Senin önden gidip ödemen hem doğru değil,hem erkeği ezmek gibi birşey.Ama o bu durumdan rahatsız olmamış.Nasıl alıştırırsan öyle gider diye bir laf var.Ne zaman evlilik yoluna girersin o zaman başlarsın nişanlının kesesini düşünmeye.Şu an yaptığın normal değil.Bunun adı fedakarlık olmuyorMerhaba hanımlar nasıl başlasam bilemedim önce arkadaşımdan ve kendimden bahsedeyim
yeni tanıştığım bir arkadaş var erkek aynı işi yapıyoruz ikimizde ama farklı fırmalar da arkadaşım 22,ben 23 yaşındayım.
arkadaşımın firmasında şu an bir maaş problemi var yani faturasını bile henüz ödeyemedi hattı kapalı o derece bir problem pazartesi hallolacak.
Birbirimize karşı ilgimiz var flört ediyoruz şu an.
Bu kişi eskiden benim firmam da çalışmış çevremde herkesi tanıyor ve ben bu kişiyi çevremde kime sorsam çok çok iyi yorumlar alıyorum.
Bu günde zaten çok efendi çok düzgün biriydi.
Şimdi bu arkadaşım benim olduğum şehire geldi benimle görüşmek için, ilk defa yüzyüze görüşüyoruz (bundan önce yüzyüze sadece bir on dk ayak üstü birbirimizi görmüştük) .
İlk defa benim şehrime geldi otobüs parasından, cafe de oturmamıza kadar her şeyi en önde giderek ben ödedim ve bu kişiden bir itiraz cümlesi, itiraz hareketi hiçbir şey çıkmadı.
Şimdi maaş durumu göz önünde, belki de bu kadar masraf hesap edip gelmedi çocuk ve hani hesap ödemeye kalksa ve yapamasa mahçup olacaktı.
Bir yandan da diyorum ki madem yanında parası yok neden çıktı yola geldi çünkü ben param olmadan bırak başka şehri çarşıya bile çıkmam.
Diğer yandan da bu gün görüşmeseydik eğer bir daha bir hafta veya daha uzun süre sonra ya kalacaktı bu iş.
Görüşmek için o ille de ısrar etti.
Bunun dışında hiçbir pürüz problem yoktu.
Sizce bu durum normal mi bana bir akıl verin hanımlar.
tekrar maddi durum düzelsin de test edelim bakalımPara konusunun nedenini biliyorsun isteyerek yapmamıştır. Birinden borç istemeyede çekinmiştir belki. O yüzden bir şans daha ver. Eğer o zaman da buna benzer şekilde davranırsa kesin kararını verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?