hesap konusu bana da dert oldu...

bir dahaki sefere dikkat edeceğım bende

aslında şöyle söyleyeyim siparişi ben verdim hiç onun ağzını bile açmasına izin vermedim orada hatalıyım

Canım çok anormal bir durum bu. Kolay kolay hiçbir erkek bu kadar da gurur suz olmaz. Parası yoksa borç alsaydi ilk görüşmede böyleyse ilerde yandın sen

boğa burcunun simgesi :)

Cok gurursuzca bir hareket bence. Iyi, effendi bir insan olmasi, onun ideal bir erkek arkadas olacagi anlamina gelmiyor. Onu taniyanlarda onunla duygusal iliskiler icersine girecek olan kisiler degil. Ama sizde hatalisiniz. Ne diye herseyi kendiniz ustleniyorsunuz? Iliskinin dinamigini bu hareketinizden olusturdunuz bile farkinda olmadan.

Ben bu konuda rahatsiz dahi olmayan bir adamla yapamazdim sanirim.

tamamen katılıyorum . kadınlar iş hayatına girdi ,erkekleşmeye başladı. bi de erkekle eşitiz eşitiz diye bağıranlar var. hayır ben eşit olmak istemiyorum böyle olacaksa. arada tamam ama çoğunlukla erkek hesabı ödemekle mükelleftir

Cimriiiiii hayır türk erkekleri yediremez normalde kendilerine bunu benim esim öyleydi hala öyle bir çay bile odetmedi amerikalılar hadi onlara normalde türk erkeklerde bozuluyor demek ki kadından bekliyorlar

Parası yoksa gelmeseymiş ya da birinden borç alıp gelseymiş. Daha ilk görüşmede tüm masraflar karşı tarafa yüklenilir mi kız erkek fark etmez. Borç alacak tek kişi de yoksa hayatında o da ayrı bi sorun acaba niye?

Asiri rahat sıkıntı yok demek onun acisindan ilginc umt bağlama bu adama biraz daha gozlemle bakalim bsktin olmuyo yol ver gitsin

Son gelişmeleri yazıyorum arkadaşlar baya zaman geçmiş ama üzerinden neyse
Bu olaydan bir kaç gün sonra tekrar ısrarla buluşmak istedi ben reddettim dediğim gibi çözmek için maaş gününü bekliyordum.
Beklediğim maaş günü nihayet geldi ve bu bana çok sinirliyim lütfen görüşelim dertleşelim tarzı bir şey dedi bende o sırada çalıştığımı telefonda anlatmasını istedim, oda annem benim maaş kartımı almış gitmiş eve yaptırdığı mutfak dolaplarını ödemiş dedi bende kızdım ve bu ne demek ya sana güvenip mi yapmış bu ne hadsizlik benim annem kapı çalmadan odama girmeyen kadın ki sen erkeksin annen eşyalarıni mi kurcalıyor hadi kurcaladı şifreni nereden biliyor dedim. Oda daha önce bunu yapmıştı alışkınım ama sinirim bozuluyor artık dedi, bende ne tepki verdin diye sordum, bana dedi ki tepki vermedim ne diyeyim. İnanmadım açıkçası bu bahaneler için bile olsa görüşmek istemiyorum artık onunla ona da bunu söyledim ben böyle kedi gibi ana kuzusu biriyle takılmam kusura bakma dedim o gün bu gündür görüşmüyoruz yani kızlar da bence sizin dediğiniz gibi cimri bahane uyduruyor.

Sert tepki vermişsiniz , bunun adı ana kuzuluğu değil. O evde yaşıyor ve dolayısıyla yardımcı olmak zorunda. Yaşamasaydı da ailesine yardımcı olmalı.
22 yaşındaki bir erkeği annesine karşı kiskirtmissiniz.

Sizin meseleye gelirsek, otobüs biletine kadar almakta hata yapmışsınız. Elbette sizin şehrimize gelmişse nezaketen yemek ısmarlamak gerekli diye düşünüyorum , ancak bu kadar da değil.

Iyi de bunlar gercek degil ki, adamin kurgulari. O yuzden kimseyi kiskirtmis olmuyor.

yardımcı olsa zaten tepki vermezdim ama annem maaş kartımı almış gitmiş diyince nevrim döndü, çocuk kendi verebilirdi anne isteyebilirdi ama sürekli gizlice alıyormuş zaten beni sinirlendiren buydu, madem böyle bir durumda bana güvenip iki günde bir buluşalım demesin madem ben kendimi böyle Salak yerine konulmuş gibi hissediyorum . çalışmasa parası olmasa v.s tamam ama onun annesi çalışan bayan babası çalışıyor evde herkes çalışıyorken kadın lüx için gizlice kartı alsın bende hesabı hep ödeyeyim ne kadar doğru?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…