Hesap ödeme sorunsalı

daha iyisi çıkarsa şutlıycan mı? ahahahaha. hakediyosun sen para yedirmeyi yavrum.
Ben bazı kadınlar kendilerine sevgili değil sponsor arıyorlar dediğim zaman o kadınlar bana saldırıp kavga çıkarıyorlardı. Zaten beraber olduğu insandan "bu" diye bahseden kadının kalitesi de niyeti de ortadadır benim gözümde.

Doğrusu bu zaten, karşılıklı ödenir hesap ne öyle şimdiden kadın parası yemege başlamış arkadaş . ben hiç sevmem böyle cebimde akrep olan sünepe karaktersiz erkekleri .

Geçen burada bir konu vardı ,yeni evli çift kızın kendi evinde oturuyorlar adam maaşını ailesine gönderiyormuş kadına da senin maaşın iyi bize yeter deyip hiçbir masrafa karışmıyormuş ne erkekler var bu hayyatta . Bu arada aileninde maddi durumu iyiymiş hani .

Arkadasi esi dostu gidecegi yere birakmak birkac defalik is ama ayni sey degil ki. Oglumun kiz arkadasi olsun uni ogrencisi olsun, neden surekli kizi eve biraksin ki? Buna da ayri butce mi ayirayim veya oglum ayirsin?

Arkadasi esi dostu gidecegi yere birakmak birkac defalik is ama ayni sey degil ki. Oglumun kiz arkadasi olsun uni ogrencisi olsun, neden surekli kizi eve biraksin ki? Buna da ayri butce mi ayirayim veya oglum ayirsin?
Ayyyyy ne hesapçı ve cimri kayınvalide aday adayı hıhhhhhhhh

unı. giden oglunuza belli bir butce verırsınız kendi yönetir zaten verdıgınız butce yetmezse ayırmaz yeterse ve kendısı ısterse ayırır. Bu bir zorunluluk degıl aslında. Karsısındakinin hoşuna gıtmıyorsa onunla takılmaz. Kimseyı benı eve bırak dıye zorlamadım. Arabası olup benzın parası için bırakmak istemeyen olmadı hiç bilmiyorum. Durumu yoksa kendıde arabayla gezmeye çıkmaz zaten bırakmak çok büyük problem oluyorsa buluşmayada arabayla gelmez doğal olarak. Arabayla gelip, buluşma sonunda kendısı atlayıp gıdecegıne arabasız gelse ve bırakmasa daha hoş olur ama aksi hoş durmaz.

Dugun masrafınıda sana yukler uzak dur aman dıyım

İstanbul gibi buyuk bir sehirde kim kimi evine birakabilir mesela? Ben oturayim acibademde, adam otursun beylikduzunde hadi bakayim biraksin beni evime de goreyim maddi manevi israf. Zamani sacma yere kullanmak hepsi bu. Universiteye giden oglum da her bulusmasinda sevgilisini evine birakacaksa bir zahmet part time ise girsin. Kendi parasiyla yapsin. Benim paramla yapmasin, rahatsiz olurum. Calissin kazansin isterse butun arkadaslarina serviscilik yapsin beni ilgilendirmez o noktada

Sponsor mu? Adam öğrenci diye kıyıp hesap ödetmiyorum sen bana para göz mualemesi yapıyorsun. Kalitemi siz belirlemiyorsunuz.Madem öyle meraklıysan
yollayayım da benimkini sana birazda seni yolsun ahaha

Kızlarr üstteki yoruma bakın Para göz ve kalitesiz oldum iyi mi

Sürekli erkeğin hesap ödemesine bende karşıyım ama sizinki çok iticiymiş.

Bence hesaplar paylaşılmalı,yemeği biri ısmarladıysa diğeri kahveyi ısmarlamalı gibi.
Evden alma konusunda gelince arada bir jest tabi ki hoşa gider ama sürekli olmak zorunda da değil yani

Ne erkekler var yaw. Soğumakta çok haklisin burada "hesabi illa erkek ödemek zorunda degil" muhabbeti yapanlar olmus. O zaman herkes kendi hesabini ödesin. Kıza yedigini ictigini sinema biletinj ödetmek de nedir yahu?geriden durmak falan çok çirkince, basit hareketler..benim bildigim uni ogrencileri kendi hesabini kendi öder. Ya bi de en öküz dediklerim bile elimi cebime attirmadilar. Parasi var ve odemiyorsa cimrinin teki haberin olsun. Atanip maasi olsa da yine para muhabbeti döner benden söylemesi. Vur tekmeyi g..ne ya nedir bu Allahaskina ne zorun var ? Ayrica hesabi erkek odemek zorunda degil muhabbeti yapinca kuul olmuyorsunuz bayanlar :))

Aynen sana katılıyorum. Birde biri kalitesi ve para göz muamelesi yapmış bana. Yahu çocugun hesaplarını ben ödüyorum nasıl para göz olabilirim çok komik insanlar var.

Aynen sana katılıyorum. Birde biri kalitesi ve para göz muamelesi yapmış bana. Yahu çocugun hesaplarını ben ödüyorum nasıl para göz olabilirim çok komik insanlar var.
Evet okudum ben de o yorumları. Bazilarinin algilari cok değişik. Sirf konu sahibini kotu yonde elestirmek yorum yaptiklarinı dusunuyorum:) siz bakmayin sallayin o yorumlari

Yaaa anılarım gözümde canlandı resmen :)
Eşimle sevgiliyken bi yere gittiğimizde elinde dolu dolu hediyelerle gelirdi cebinde sürekli enn sevdiğim çikolata olurdu ben hesap ödemeyi teklif edince garson hesap ödendi hanfendi diyodu ne ara ödedi haberim bile olmuyordu hatta gelen hesaptan bile ben öğrenciydim ama olsun durumum iyiydi şimdi senn konuna gelirsek aynen çok itici vee bu böyle gitmez ya adam akılı konuş yada ayrıl gitsin nikahlı kocan değil ya

Arabalı biriyle görüşmüştüm.Ama beni eve bırakmıyor almıyordu:)Cimriydi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…