- Konu Sahibi yasemin010103
-
Ben bazı kadınlar kendilerine sevgili değil sponsor arıyorlar dediğim zaman o kadınlar bana saldırıp kavga çıkarıyorlardı. Zaten beraber olduğu insandan "bu" diye bahseden kadının kalitesi de niyeti de ortadadır benim gözümde.daha iyisi çıkarsa şutlıycan mı? ahahahaha. hakediyosun sen para yedirmeyi yavrum.
Doğrusu bu zaten, karşılıklı ödenir hesap ne öyle şimdiden kadın parası yemege başlamış arkadaş . ben hiç sevmem böyle cebimde akrep olan sünepe karaktersiz erkekleri .Hesabı tamamen erkeğin ödemesi de tamamen kadının ödemesi de yanlış.
Bizde durum şudur benim içimden gelir hadi kahve ismarlayim derim gideriz.
Yada o hadi şunu yiyelim der gideriz.
Sinemaya gideceksek biletleri o alır mısır ve içeceği ben.
Yada yemek o ismarlıyorsa sonra bi kahve ben ismarlarim. Böylece hiç sorun çıkmaz
Arkadasi esi dostu gidecegi yere birakmak birkac defalik is ama ayni sey degil ki. Oglumun kiz arkadasi olsun uni ogrencisi olsun, neden surekli kizi eve biraksin ki? Buna da ayri butce mi ayirayim veya oglum ayirsin?Arabada kimse kimseyı yemıyor sonuçta. Cocugun arabası var benım yok dıye ayrı dunyaların ınsanlarıyız moduna gırıp birlikte olunmayacak mı? Aracım var aracı olmayan arkadasımla bile buluşsam eve veya yakın bıyerı bırakırım bende. Bence sız fazla abartıyorsunuz bu eşitlik işini
Ayyyyy ne hesapçı ve cimri kayınvalide aday adayı hıhhhhhhhhArkadasi esi dostu gidecegi yere birakmak birkac defalik is ama ayni sey degil ki. Oglumun kiz arkadasi olsun uni ogrencisi olsun, neden surekli kizi eve biraksin ki? Buna da ayri butce mi ayirayim veya oglum ayirsin?
Arkadasi esi dostu gidecegi yere birakmak birkac defalik is ama ayni sey degil ki. Oglumun kiz arkadasi olsun uni ogrencisi olsun, neden surekli kizi eve biraksin ki? Buna da ayri butce mi ayirayim veya oglum ayirsin?
Dugun masrafınıda sana yukler uzak dur aman dıyımyokki ya olsa müdür bırakmamda peşini Bunla tanıştım buda bana ilk başta çok değer veriyor dedim bir iki sene beklemeyebilirim herhalde evlenmek için zaten o sürede tanırım diye ama daha 2. aydan tanıttı kendini. Zaten uzun zamandır ilişkim yoktu Birde evlenmeme 1 yıl var diyen adam 3 yıla uzattı
:) oyle valla. Calissin kazansin kendi parasiyla istedigini yapsin. Oyle hazir yiyicilik yok bendeAyyyyy ne hesapçı ve cimri kayınvalide aday adayı hıhhhhhhhh
İstanbul gibi buyuk bir sehirde kim kimi evine birakabilir mesela? Ben oturayim acibademde, adam otursun beylikduzunde hadi bakayim biraksin beni evime de goreyimunı. giden oglunuza belli bir butce verırsınız kendi yönetir zaten verdıgınız butce yetmezse ayırmaz yeterse ve kendısı ısterse ayırır. Bu bir zorunluluk degıl aslında. Karsısındakinin hoşuna gıtmıyorsa onunla takılmaz. Kimseyı benı eve bırak dıye zorlamadım. Arabası olup benzın parası için bırakmak istemeyen olmadı hiç bilmiyorum.Durumu yoksa kendıde arabayla gezmeye çıkmaz zaten bırakmak çok büyük problem oluyorsa buluşmayada arabayla gelmez doğal olarak. Arabayla gelip, buluşma sonunda kendısı atlayıp gıdecegıne arabasız gelse ve bırakmasa daha hoş olur ama aksi hoş durmaz.
yollayayım da benimkini sana birazda seni yolsun ahahaBen bazı kadınlar kendilerine sevgili değil sponsor arıyorlar dediğim zaman o kadınlar bana saldırıp kavga çıkarıyorlardı. Zaten beraber olduğu insandan "bu" diye bahseden kadının kalitesi de niyeti de ortadadır benim gözümde.
Ben bazı kadınlar kendilerine sevgili değil sponsor arıyorlar dediğim zaman o kadınlar bana saldırıp kavga çıkarıyorlardı. Zaten beraber olduğu insandan "bu" diye bahseden kadının kalitesi de niyeti de ortadadır benim gözümde.
ıyı de canım hep kız oduyormus.bence ıdealı 3 kere çocuk odese bır kere kızın odemesıdır.tabı bu ogrencıler ıcın gecerlı.çocuk çalışsaydı 5-6 kez erkek 1 kez kız odemelı derdım
Sürekli erkeğin hesap ödemesine bende karşıyım ama sizinki çok iticiymiş.
Esim ogrenciyken bana hic hesap odetmedi.
Yalvarirdim odeyeyim diye cok kizardi.
Bende evde hazilayip gotururdum ona odediklerinin altinda ezilmemek icin.
Simdi de ikimizde calisiyoruz bir gun bile bana hesap odetmedi.
Bana cok itici geliyor boyle durumlar.
Evlenmeye kaksanız desene erkek tarafı siz olacaksınızistemeye siz gider dügünüde siz yaparsanız .
Siz bundan sonra buluşmaya gittiginizde tok gidin olduki hesap ödenecek bir durum oldu hesap gelmeden tuvalete gidin eger adam hesabı ödemezse totosuna tekmeyi yapıştırın gitsin .
Doğrusu bu zaten, karşılıklı ödenir hesap ne öyle şimdiden kadın parası yemege başlamış arkadaş . ben hiç sevmem böyle cebimde akrep olan sünepe karaktersiz erkekleri .
Geçen burada bir konu vardı ,yeni evli çift kızın kendi evinde oturuyorlar adam maaşını ailesine gönderiyormuş kadına da senin maaşın iyi bize yeter deyip hiçbir masrafa karışmıyormuş ne erkekler var bu hayyatta . Bu arada aileninde maddi durumu iyiymiş hani .
Ne erkekler var yaw. Soğumakta çok haklisin burada "hesabi illa erkek ödemek zorunda degil" muhabbeti yapanlar olmus. O zaman herkes kendi hesabini ödesin. Kıza yedigini ictigini sinema biletinj ödetmek de nedir yahu?geriden durmak falan çok çirkince, basit hareketler..benim bildigim uni ogrencileri kendi hesabini kendi öder. Ya bi de en öküz dediklerim bile elimi cebime attirmadilar. Parasi var ve odemiyorsa cimrinin teki haberin olsun. Atanip maasi olsa da yine para muhabbeti döner benden söylemesi. Vur tekmeyi g..ne ya nedir bu Allahaskina ne zorun var ? Ayrica hesabi erkek odemek zorunda degil muhabbeti yapinca kuul olmuyorsunuz bayanlar :))İyi aksamlar kızlar.
Sorunsallarım bitmiyor
Benimkiyle buluştuk az önce geldim
Kendisi üni. Son sınıfta kpss kursunada gidiyor ögretmenlige hazirlaniyor. İlk başta okuyor diye hesap ödetmemeye özen gösterdim ödetmedimde topu topu iki defa ödemiştir oda kahve ictigimizde felan ama normalde hergün disardan yer parası var yani bugünde sinemaya girdik (gönlü hoş olsun diye istedigi filme) kasada kartı uzatir gibi oldu dedim ben öderim hic yok mok demedi ödetti.48tl ödedim.Zaten filmde sarmadi aradan sonra ciktik karnim acti dedim yemek yiycem ben tokum sen ye dedi ben yedim oda sıcak cikolata icti.hesap ödemeye garsonu ben cagirdim yine ben ödedim 40tl hic teklifte yok yani. Parasi olmadigini bilsem neysem galiba ben alistirdim böyle ama bu akşam çok sogudum. Önceki iliskilerime bakiyorumda kapımda alip kapimda birakiliyodum elimi cüzdanima sürdürtmezlerdi. Ama bunda buluscam diye hem yollarda sürün hemde yemesini icmesini öde. Çok gıcık kaptımyanlışmı düşünüyorum
Ne erkekler var yaw. Soğumakta çok haklisin burada "hesabi illa erkek ödemek zorunda degil" muhabbeti yapanlar olmus. O zaman herkes kendi hesabini ödesin. Kıza yedigini ictigini sinema biletinj ödetmek de nedir yahu?geriden durmak falan çok çirkince, basit hareketler..benim bildigim uni ogrencileri kendi hesabini kendi öder. Ya bi de en öküz dediklerim bile elimi cebime attirmadilar. Parasi var ve odemiyorsa cimrinin teki haberin olsun. Atanip maasi olsa da yine para muhabbeti döner benden söylemesi. Vur tekmeyi g..ne ya nedir bu Allahaskina ne zorun var ? Ayrica hesabi erkek odemek zorunda degil muhabbeti yapinca kuul olmuyorsunuz bayanlar :))
Evet okudum ben de o yorumları. Bazilarinin algilari cok değişik. Sirf konu sahibini kotu yonde elestirmek yorum yaptiklarinı dusunuyorum:) siz bakmayin sallayin o yorumlariAynen sana katılıyorum. Birde biri kalitesi ve para göz muamelesi yapmış bana. Yahu çocugun hesaplarını ben ödüyorum nasıl para göz olabilirimçok komik insanlar var.
ıyı o zman sevgılısının herşeyını o odesin.Kızlarr üstteki yoruma bakın Para göz ve kalitesiz oldum iyi mi
Arabalı biriyle görüşmüştüm.Ama beni eve bırakmıyor almıyordu:)Cimriydi:)unı. giden oglunuza belli bir butce verırsınız kendi yönetir zaten verdıgınız butce yetmezse ayırmaz yeterse ve kendısı ısterse ayırır. Bu bir zorunluluk degıl aslında. Karsısındakinin hoşuna gıtmıyorsa onunla takılmaz. Kimseyı benı eve bırak dıye zorlamadım. Arabası olup benzın parası için bırakmak istemeyen olmadı hiç bilmiyorum.Durumu yoksa kendıde arabayla gezmeye çıkmaz zaten bırakmak çok büyük problem oluyorsa buluşmayada arabayla gelmez doğal olarak. Arabayla gelip, buluşma sonunda kendısı atlayıp gıdecegıne arabasız gelse ve bırakmasa daha hoş olur ama aksi hoş durmaz.
Arabalı biriyle görüşmüştüm.Ama beni eve bırakmıyor almıyordu:)Cimriydi:)unı. giden oglunuza belli bir butce verırsınız kendi yönetir zaten verdıgınız butce yetmezse ayırmaz yeterse ve kendısı ısterse ayırır. Bu bir zorunluluk degıl aslında. Karsısındakinin hoşuna gıtmıyorsa onunla takılmaz. Kimseyı benı eve bırak dıye zorlamadım. Arabası olup benzın parası için bırakmak istemeyen olmadı hiç bilmiyorum.Durumu yoksa kendıde arabayla gezmeye çıkmaz zaten bırakmak çok büyük problem oluyorsa buluşmayada arabayla gelmez doğal olarak. Arabayla gelip, buluşma sonunda kendısı atlayıp gıdecegıne arabasız gelse ve bırakmasa daha hoş olur ama aksi hoş durmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?