- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Ne yediniz avm de de 40 tl tuttu ya. Ayrıca erkekte hep para olur mantığını anlamıyorum olmayadabilir. Hem hep teklif etmişsiniz biraz bekleyin ödemesini ister gibi. Onlar cüzdanınıza elinizi sürdürtmezmiş ama sonuçta ayrılmışsınız dimi yürümemiş.
Simdi de daha iyisi çıkarsa şutlayacakmış bu çocuğu. Bu tarz bir duygu yoğunluğu var, o şekilde düşünün siz en iyisi.
Tek bir kişiye yüklenmek ne kadar saçma.
Haklısın kesinlikle. Bir dahakinde param yok de :))
Erkek olsun kadın olsun, birinin diğerinin sırtından geçinmesi çok itici. Toplumda erkeğe biçilen rol, kalıplar gibi şeyler nedeniyle sürekli kadına hesap ödeten ya da hesap gelince elini cebine atmayan erkek hoş gelmiyor gözümüze, evet o konuda haklısınız da... Kapıdan alınıp kapıma kadar bırakılırdım, elimi cüzdanıma sürdürmezlerdi gibi bir laf çok çirkin. Seni kapından alıp elini cebine attırmayacak olanlara git o zaman, ne duruyorsun? Tamamen haksızsın demiyorum ama bu laf hoş olmamış. İnsan başkasının sırtından geçinmeye alışınca hesap ödemeyi sorun yapar, çok normal. Sevgilin zaten itici o ayrı bir konu ama sana yedirip içirenlere gidebilirsin, kimse tutmuyor seni. Sen çalışıyorsun, sevgilin hala öğrenci, kpss ile uğraşıyor, kim bilir ne zaman atacak vs. bence dengin olanlarla takılmalısın.
Ne yediniz avm de de 40 tl tuttu ya. Ayrıca erkekte hep para olur mantığını anlamıyorum olmayadabilir. Hem hep teklif etmişsiniz biraz bekleyin ödemesini ister gibi. Onlar cüzdanınıza elinizi sürdürtmezmiş ama sonuçta ayrılmışsınız dimi yürümemiş.
Sen niye ben ödeyeyim diyorsun ki canım alıştırmayın şunları şöyle ya
Üstünede aaaben öderdim diyor mu yoksaAy ne bilim bırakmicam sanıp ayak yapiyorum ama sesi cikmiyor
Soğuduysanız ayrılın..Bidahakine hesabi ödemeye kendi cagirir garsonu artik ben umursamicam
Üstünede aaaben öderdim diyor mu yoksa
Ayy ne gicik tabiki sadece erkegede birakilmaz ama sevgiliniz sadece size birakmis bu isleri hani param yok felan dese neysede karti uzatir gibi yapmasi siz hesap oderken sessiz kalmasi cok itici bidahaki bulusmaya param yok cikmasakmi falan diyin bakin bakalim ne dicek tamammi dicek yoksa olurmu oyle sey Ben karsilarimmi dicek ona gore kararinizi verin
Soğuduysanız ayrılın..
Ayy esimle sevgiliyken bulustugumda cebimde paramda olmazdi hesap gelince israr ederdim ki bide Ben utanip biseyde yemezdim kola falan icerdim o yemeklere abanirdi hayir adam hadi ode dese napacam param yok artik o giderdi Ben bulasik yikardim allahtan ustume birakmadi hic simdi konusurken guluyoruz ama ozaman oyle bisey olsaydi yerin dibine girerdim heraldeSinosun dedigi gibi birdahaki bulusmayi bekleyecegimm...
Çok doğru imza atarım bu lafın altınaZayif karakterli. Salla gitsin. Evlenince ailesi icin kredi de cektirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?