hesap ödeme ve yaşananlar

hyr normal arkadaşlık ettik çıktık evlendik ama o işe girince değişti çok para insanı değiştiriyor...

Ne bilim, anlattiklarindan sanki arada sevgi, ask yokmus gibime geldi. Onun için "sisman, bakimsiz" tabirlerini kullandigin için. Ve evlilikte zaten dis görünüs o kadar önemli degil ki. Yani ben pijamam ile gezdigimde bile esim bana "bügün ne kadar güzelsin" diyebiliyor.

Sen çok fazla kendini esine begendirmeye çalisiyorsun. Yapma. Baskalarina göre degil, kendine göre yasamalisin. Esin ilede dedigim gibi çok ciddi bir konusma yapmalisin, sonuçta hayat böyle geçmez. Insan (özelikle evlilikte) sevmek, sevilmek ister. Beraber hayatini tadini çikarmak ister.

Esin bu konusmalardan degisiyor ise ne güzel, degismez ise, sen atanmak için herseyi yap. Elinde maddi gücün olduktan sonra bosanmayi bile düsünebilirsin canim. Güçlü ol ve bunu esinede göster.

kpss ye var gücünle çalış ve ne yaparsan yap mutlaka atan.o zaman kocanın bu anlamsız saçma egemenliğinden kurtulursun.

Of okudukça içim sıkıldı.Burnuma kötü kokular geliyor.Birisini bulmuş olmasın sakın ?
Veya buldu bulacak,ayağı kapıda gibi geldi bana.Seni beğenmemesi,aşağılaması,yanına yakıştırmaması,tek başına çok çıkması,kendine bakması filan tam şüphelik davranışlar.

eşiniz ne iş yapıyor, o da öğretmen mi?

varsa öyle birşey söylesin bana nafaka felan da istemem boşanırız neden bana ve kendine işkence etsin ki..sevmiyorsa keşke açıkca söylese...

yumurta buyutuyorum derken ne demek istedginiz, acarsaniz.

Garsonlar filan Gülmez. Esiniz evli olduğu kadına değer vermesi gerektiğini ve onu değerli hissettirmesi gerektiğini bile Bilmeyen bir hanzo. Çok Üzgünüm ama Fikrim tam olarak bu. 1.5 yıllık evlisiniz her gün arkadaslarinla dışarda yiyosun sen daha iyi Bilirsin hesap ödeyip bahşiş vermeyi tabi deseydiniz. Biraz cazgirlik lütfen. Kadinlarin yırtık olmayanini hiç anlamıyorum. Bizim çocuk dogurmak gibi bir yetenegimiz var, sen bizde ki yeteneğe baaakk, muhattap olduğumuz insanlara ve gordugumuz muameleye bak. Tek ihtiyacın özgüven. Başka bir mesele yok bence.

Yazıldı mı bilmiyorum ama neden tanışma yıldönümü yemeğini siz ödüyorsunuz onu anlamadım. Gerçekten koçiş bana baksın insanı değilimdir, ama bu tarz öZel günleri erkeğin planlaması ve karşılaması gerekmez mi? Siz işsiz halinizle onu yemeğe götürüyorsunuz o kalkıp sizi aşağılıyor. Siz buna takılmanız gerekirken, garsonun farazi bir hareketine üzülüyorsunuz. Bilmiyorum anlam veremedim komple bu konuya.

sana harçlık verdim hadi bu sene de sen beni yemeğe çıkart dediği için gittik ..ben ödedim zaten bende bu olaylara anlam verebilsem buraya yazmazdım

ooo ondaki hava kimsede yoktur eminim o yüzden eziyodur seni.. severek mi evlendiniz? evlenmeden önce de böylemiydi?
severek evlendik ama iş arkadaşları değiştrirdi onu eve gelir kurabiye kek felan yapardı bana arkadaşlarına da anlatmış onlarda artık ne dediyse bir daha yapmadı ..burdaki erkeklere göre kadını ezmek erkeklik onu şımartmamak lazım eşim son bir kaç ayda değişti..ondan önce çok iyiydik..

allah yardımcınız olsun..

Erkekler ve o gereksiz egolari. Yildonumnuz birakin o odesin hesabi. Issizsnz belki yemekten belki mutfaktan belki kendi istedklrinzden kistiniz bu parayi.. degdimi.. bide sacma biseyden laf soylemis.. sacmaa. Bence siz dersnze yogunlasin. Takilmayin.

Her ay harclik versin esiniz size ve neye harcanacagida size kalsin evin ihtiyaclarini da o alsin .
gerekirse her maas gunu hani benim harcligim diye dikilin tepesine

Ya kiyamam sana canim benim. Bence yemege cikilacaksa beraber cikin. Tamam bazen arkadaslariyla takilabilir ama her gun olmaz. Hatta her gun yemege cikmaya da gerek yok.

Sen guzel guzel yemekler pisir, evde beraber yiyin ailecek? Kocacim sunu sunu pisirdim beraber yiyelim desen? Alismasin iyice arkadaslariyla her gun yemek yemeye.
Ya da oturup konusun guzelce, beraber vakit gecirmenizin evliliginiz acisindan guzel olacagini anlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…