- 19 Ocak 2015
- 418
- 168
- 48
- Konu Sahibi fatosgul91
-
Off gicik oluyorum boyle insanlara, sanki kilibik olunuyor hemen. Ve bu erkekler de erkeklikten ciktiklarini dusunerek degistiriyorlar kendilerini.severek evlendik ama iş arkadaşları değiştrirdi onu eve gelir kurabiye kek felan yapardı bana arkadaşlarına da anlatmış onlarda artık ne dediyse bir daha yapmadı ..burdaki erkeklere göre kadını ezmek erkeklik onu şımartmamak lazım eşim son bir kaç ayda değişti..ondan önce çok iyiydik..
Bence sen kendini ozguvensiz hissettikce o da seni ezecek her zamanseverek evlendik ama iş arkadaşları değiştrirdi onu eve gelir kurabiye kek felan yapardı bana arkadaşlarına da anlatmış onlarda artık ne dediyse bir daha yapmadı ..burdaki erkeklere göre kadını ezmek erkeklik onu şımartmamak lazım eşim son bir kaç ayda değişti..ondan önce çok iyiydik..
haklısınız ama o arkadaşları ile birgün yemeğe beni de götürdü doktor kocan var neden atanasın o çalışsın sen yersin diye güldüler bana eşim de arkadaşlarına hiç ses etmedi korumadı beni ..sonrasında bir daha beni yemeğe götürmedi kendi arkadaşları ile gitti...davranışları kendimi sığıntı değilde evde duran bir biblo gib hissettiriyor çoğu zaman..istediğnde beni görüyor istediğinde yokum..
sanrım hiç yalnız kalmamışsınız tek başına canınız yemek yemek istemez ne yazıkkı dünyanın en iyi yemeği de olsa yiyemiyorsunuz iştahınız olmuyor :)
katılamıyorum, çokta yalnız kaldım ve sık sık kendime mutfakta zaman geçirerek harika sofralar kurmuşluğumu bilirimsanrım hiç yalnız kalmamışsınız tek başına canınız yemek yemek istemez ne yazıkkı dünyanın en iyi yemeği de olsa yiyemiyorsunuz iştahınız olmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?