- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.185
- 1.123
- Konu Sahibi dipsizucurum
-
Fotoğraflar farklı dönemlere ait 2 tanesi 2 yıl önce çekilmiş ve bi ara ajansta olduğundan da bahsetmişti ajans fotoğraflarından da atmıştıFotoğraflarda birbirinden farklı gibi çıkmış fark ettin mi?
Mesela ikinci fotoğrafta omuzları daha geniş, 3. fotoğrafta daha beyaz gibi
Ayrıca aradığımda mankenlik siteleri vs çıkıyor
Kendi fotoğrafına bakamadım, bulamadım bir sürü fotoğraf vardı çünkü ama bu adamın gerçekten böyle göründüğüne emin misin?
Fotoğraflar farklı dönemlere ait 2 tanesi 2 yıl önce çekilmiş ve bi ara ajansta olduğundan da bahsetmişti ajans fotoğraflarından da atmıştı
Bence yalan söylüyorFotoğraflar farklı dönemlere ait 2 tanesi 2 yıl önce çekilmiş ve bi ara ajansta olduğundan da bahsetmişti ajans fotoğraflarından da atmıştı
Ayy just,elini çabuk tut,saat geceyarısını vurmadan araba kabak,atlılar fare olsun hadiiTabii ki
Tersli düzlü arama yaparız
Ayrıca çok merak ettim ne kadar yakışıklıymış böyle uğruna 2 ay beklenecek kadar
nasıl bakılıyor tarif eder misin bi gerekirse sabaha kadar arar bulurum içimi rahatlasın yeter ki boş yere dert etmeyeyimO kadar iyi kurtulmuşsun ki ya
Adam açık açık da söylemiş ajanstaydım diye
Çıkan ajans sitelerinden belliydi zaten
Adını falan biliyorsan ajansın bak bence oradan adına ulaşabilirsin diye düşünüyorum
Ha ulaşmasan da olur ama sırf yalan söylediğini gör diye
Bu adam fake, ben eminim artık
Ayy just,elini çabuk tut,saat geceyarısını vurmadan araba kabak,atlılar fare olsun hadii
nasıl bakılıyor tarif eder misin bi gerekirse sabaha kadar arar bulurum içimi rahatlasın yeter ki boş yere dert etmeyeyim
Belki de başkasinin fotolaridirAyrıca çocuk öyle yakışıklı falan değil yani
Bildiğiniz sonradan görme, dar paça babet gibi ayakkabı giyen bir tip
Belli zaten manken olduğu asdfghj
yolladımBana ben iki dk da çıkarırım seceresini sana
Ayrıca çocuk öyle yakışıklı falan değil yani
Yakın arkadaşımın tanıdığı diyo o zmn çocuğu arkadaşı tanıyo fake olamaz ki çocukMerhabalar,yakın bir arkadaşımın tanıdığı bir arkadaşı ile instagram üzerinden konuşmaya başlamıştık.2,5 aydır da beraberiz,sorun şu ki ben tuzlada oturuyorum o pendikte aramızda en fazla 20-25 dakikalık bir mesafe var.Bu 2,5 ay boyunca hiç buluşamadık,telefonla konuşuyoruz devamlı görüntülü vb. benim ailemden kaynaklanan bir sorundan dolayı hafta sonları dışarı çıkamıyorum ama hafta içi her gün o istese vakit ayırabilirim bir günümü onunla geçirmeye hazır bir şekilde bekliyorum.4-5 defa buluşma planı yeri ayarladık hayaller kurduk şöyle yaparız buluşunca şuraya gideriz diye ister istemez heveslenip hayal kuruyorsun,özlem ve istekle yanına gideceğim günü bekliyorum.Geçen gün ki buluşma planında yakın arkadaşının bi derdi vardı onunla uğraştı ses çıkarmadım buluşma konusunu dahi açmadım ki o da unutmuştu zaten,bir kere daha plan yaptık bu defa da maddi sıkıntısı olduğunu sıkılarak dile getirdi destek oldum yine bir şey demedim olsun birdahaki haftaya ayarlarız dedim sabrettim,1-2 daha ayarlama konusunu konuşuldu ama dün netleşmişti kesinlikle bugün buluşacaktık her şeyi planladık saatleri saymaya başlamıştım ki dün akşam arkadaşının babası hastalanıp vefat etmiş onun yanında olmam lazım diye bir mesaj attı,dün öğlene kadar her şey normaldi plan yapıyorduk hatta gittim alışveriş yaptım büyük bir hevesle sırf bugün yanında olacağımı düşündüğüm için.İçim yandı yine aynı şey olduğu için,idrak edemediğim şey neden diğer günlerde sorun olmuyor da bizim buluşmamıza 1-2 gün kala hep engel çıkıyor ona sorduğum zaman bana benim elimde olan bir şey değil suçlusu ben miyim ben senden daha çok istiyorum buluşmayı diyor.Gece çok üzgün kırık olduğum için sadece tamam yazdım mesajına,şimdi nasıl davranacağımı bilmiyorum,yine plan yapıp hevesim kırılsın istemiyorum gerçekten çok kötü bir his.Uzun oldu yazım ama okuyup fikir veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin.
Bu gece anlaşılacak her şey gibime geliyor hadi bakalımAyrıca çocuk öyle yakışıklı falan değil yani
Benim de bu konuda şüphem yoktu ama içime şu an kurt düştü umarım düşündüğümüz çıkmaz döktüğüm yaşlara yazıkYakın arkadaşımın tanıdığı diyo o zmn çocuğu arkadaşı tanıyo fake olamaz ki çocuk
Hayır görüşmedik sadece telefon ve whatsappCanım kamerada görüştünüz mü hiç ama dürüst ol lütfen ona göre yorum yapacağım fotoğraflarla ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?