Heves ve hayal kırıklığı

Fotoğraflar farklı dönemlere ait 2 tanesi 2 yıl önce çekilmiş ve bi ara ajansta olduğundan da bahsetmişti ajans fotoğraflarından da atmıştı

Fotoğraflar farklı dönemlere ait 2 tanesi 2 yıl önce çekilmiş ve bi ara ajansta olduğundan da bahsetmişti ajans fotoğraflarından da atmıştı

O kadar iyi kurtulmuşsun ki ya

Adam açık açık da söylemiş ajanstaydım diye

Çıkan ajans sitelerinden belliydi zaten

Adını falan biliyorsan ajansın bak bence oradan adına ulaşabilirsin diye düşünüyorum

Ha ulaşmasan da olur ama sırf yalan söylediğini gör diye

Bu adam fake, ben eminim artık

Bence yalan söylüyor
Görüntülü olarak konustun mu peki ?
Aha şuraya yazıyorum bence ya evli ya da instagramdaki fotolar onun değil

nasıl bakılıyor tarif eder misin bi gerekirse sabaha kadar arar bulurum içimi rahatlasın yeter ki boş yere dert etmeyeyim

Merak ettim adamı fake nasıl olsun konu sahibinin yakın arkadaşının arkadaşı değil mi bu çocuk yani konu sahibinin arkadaşı tanıyo dimi

Ayrıca çocuk öyle yakışıklı falan değil yani

Bildiğiniz sonradan görme, dar paça babet gibi ayakkabı giyen bir tip

Belli zaten manken olduğu asdfghj

Yakın arkadaşımın tanıdığı diyo o zmn çocuğu arkadaşı tanıyo fake olamaz ki çocuk

Canım kamerada görüştünüz mü hiç ama dürüst ol lütfen ona göre yorum yapacağım fotoğraflarla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…