- 17 Mayıs 2017
- 92
- 38
- 3
- 27
- Konu Sahibi dipsizucurum
-
Gece aynı şeyi söyledim ona,elimde olmayan sebeplerde mi benim suçum her şeyin ortasında kalmaktan bıktım bir şey çıkıyor elimden çare gelmiyor nolur bana böyle davranma falan dedi ama tatmin oldum mu hayırYani,işten gelecek bir eşim ve okuldan gelecek 3 çocuğum var.Şu anda bir arkadaşım bana gel şurada buluşalım dese 10 dakikada evden çıkar 1saat otobüsle giderim,1 saatlikte
olsa...Kaldıki aşk muhabbeti olacak,kanat takmayanın alnını karışlarım
görüşmek istemediğini neden düşünmedin hiç?
sadece mesajlaşıp vakit geçirmek amacı bence.
Bitanem,zaten işleri bu kadar ters giden biriyse ondan uzak dur,Kır atın yanında duran,ya huyundan,ya suyundan kaparmışGece aynı şeyi söyledim ona,elimde olmayan sebeplerde mi benim suçum her şeyin ortasında kalmaktan bıktım bir şey çıkıyor elimden çare gelmiyor nolur bana böyle davranma falan dedi ama tatmin oldum mu hayır
Biliyorum belki komik gelir dalga geçen olur ama bana fazlaca güven verdi her konuda destek çıkmaya çalıştı varlığı yanımda olmasa da saatlerce konuşup yüzümü güldürmek için uğraştığı çok anlara şahit oldum,toz kondurmak istemiyor bir yanım da çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve yorumunuz için başka türlü bu işin içinden çıkamam(iltifatınızdan sonr atma isteği uyandı içimde)
Bitanem,zaten işleri bu kadar ters giden biriyse ondan uzak dur,Kır atın yanında duran,ya huyundan,ya suyundan kaparmış
Halamın sevdiği bile 40 yıl önce ordan burdan karşısına çıkarmış,halam kızarmış gelme,biri görür diye,hiç yanyana gelememişler ama her fırsatta halamı
görmeye çalışır,bu bile bana yeter dermiş,:)
Kaldırmaya çalıştım ama kaldıramadımKaldır fotoğrafını hayatım
Kötü niyetli dünya insan var etrafta
Sinsirella,konuşturdun gene sinsiliğini,büyüksünBuluşma günü ve yeri söyle. Bu sefer de gelmezsen her yerden engelliyorum seni de. Gelirse (tabi sen gitme) gelemiyorum büyük bir göktaşı dünyayı teğet geçmiş k.bkma de kalakalsın öyle heheh.
Bence bir catfish olayi var. Yani adam sandiginiz adam degil. O kişi olduguna dair yalan söylüyor ve instagram fotolari gercek fotolari degil ve bu yüzden sizin ile bulusmak istemiyor.
Bence restinizi cekin. Artik yalanlarina katlanmayin. Ha olabilir sizden hoslaniyor fakat özgüvensiz oldugu icin yalan söylüyor, ancak yalanin hic bir bahanesi olamaz ve bu kadar özgüvensiz ise, fake instagramlardan sevgili bulacagina bir zahmet psikologa gitsin.
Yani size tavsiyem yol ver gitsin.
Sinsirella,konuşturdun gene sinsiliğini,büyüksün
Buluşma günü ve yeri söyle. Bu sefer de gelmezsen her yerden engelliyorum seni de. Gelirse (tabi sen gitme) gelemiyorum büyük bir göktaşı dünyayı teğet geçmiş k.bkma de kalakalsın öyle heheh.
Çok teşekkür ederim çevremdeki yakın arkadaşlarım da sizinle aynı fikirde ama benim tarafımdan bakınca da bunları uygulamak söylendiği kadar basit olmuyor keşke olsaSabah bi konu açılmıştı güzelin şansı Yok gibilerinden harbiden Yok ya kızım maşallah çok güzelsin senin instagrama face e falan ihtiyacın bile Yok elini sallasan ellisi bu odunu ne diye beklersin Eminim çocuk da pek bişeye benzemiyordur güzelliğine yazık etme sen buna kalmadın daha çok gençsin bu ilgisizliği haketmiyosun seni ilgi manyağı yapıp dünyayı ayaklarıma serecek Emin'im birçok insan vardır bence bırak bu üçkağıtçıyı not:cenazeye inanmadım
Tercüme edeyim hemen canım,yok ya ne zahmeti...Güzel kız, benim seninle ileriye dönük bir planım yok,en azından şimdilik,ama orada dur,beni bekle sen yinede,eğer senden güzel ve zenginini bulamazsam açıkta kalmayayım.Senin zamanınmı bekleyişin mi,hadi güzeliiim yapma,baksana kaçıncıya seni ekiyorum,bir rest çekmediysen avucumdasın demektir.Şimdi mesaj atmış sen farkında değilsin senden daha çok üzülen ben kendi derdimi unutup arkadaşıma destek olmaya çalışıyorum ne olursa olsun onlar için elimden geleni yapmaya çalışıyorum sanma ki çok iyiyim senden destek olmanı beklemeye hakkım yok ama köstek olmanı istemem zor zaman geçiriyoruz evet birbirimize sırtımızı dönerek değil sarılarak geçirmek istiyorum ben diyeherkese günlerini feda eden adam bana yarım saat ayıramıyor demek ki
Ve ayrılık,aradı daha demin benim tek derdim buluşmakmış şu an ona destek olmam gerekiyormuş sanki ben mi öldürdüm adamı senin derdin ne dedi elinden oyuncağı alınmış kız çocuğu gibiymişim buluşamadık diye kavga çıkartıyormuşum onun zor gününde yanında olmayan kadının hayatında yeri yokmuş ömrünün geri kalanını benimle devam ettiremezmiş onun için bitmiş her şey, şu an arkadaşımın yanında olmak yerine seninle burda kim haklı kim haksız tartışıp arkadaşıma ihanet ediyorum uğraşamıcam daha fazla dedi tamam dedim yolun açık olsun dedi ve kapandı telefonTercüme edeyim hemen canım,yok ya ne zahmeti...Güzel kız, benim seninle ileriye dönük bir planım yok,en azından şimdilik,ama orada dur,beni bekle sen
yinede,eğer senden güzel ve zenginini bulamazsam açıkta kalmayayım.Senin zamanınmı bekleyişin mi,hadi güzeliiim
yapma,baksana kaçıncıya seni ekiyorum,bir
rest çekmediysen avucumdasın demektir.
Benim anladığım bu canım,şimdi sana ne diller döker,yeni bir randevuya kadar...Bir
arkadaşın dediği gibi ona mı kaldın,sanki 60
yıl önceside,bir türlü buluşamadınız.Belgin Dorukla Ediz Hun bile bu kadar çaresiz kalmamıştır,bu filmleri de geçti.Ama hepsi çok bayat... @Cilekli
sakiz üstadın bir sözü var.Bahane g.t gibidir,herkeste bulunur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?