Ayrıca benim konum iç çamaşırı ile balkonda rahatça oturan bir adamın varlığından duyduğum rahatsızlık,konu başlığıda bunıu gösteriyor zaten,tüüü yazıklar olsun ,evlenmeden alem yapmalar içkiler sohbetler,kimbilir bunlar o işi de yapmıştıra kadar olayı bu boyuta taşımaksa niyet ben hiç Girmem söyliyim,gaza gelmem yani
Kimsenin bunu düşüneceğini sanmıyorum, kendi hayatları kimseyi ilgilendirmez.Adam çıktı, kız geldi sonra rakı içtiler, ay komşumla başka kız getirdi sandık, evlenmediler daha, çamaşır toplamak için balkona çıktığımda adam bacaklarını atmış balkona, kız yerde oturuyor, rakının dibini göründü valla falan yazmışsınız.Başlığınızla, konunuz pek uyuşmuyor daha çok yaşadıklarını anlatmışsınız çünkü.
Bence bu konu artık kapanmalı, okuduklarıma gerçekten inanamıyorum..
Türkiye nereye gidiyor, yürüyün Allah Allahhh Allahh...
bir don konusu vatan millet meselesine kadar gelmiş,bravo bize :)
adam bildiğin slip donla çıkmış hani boxer olsa iyiydi ama
şaka bi yana,bence bu yapılan gerçekten kötü bir davranış.evinde ne yaparsan yap,istersen tanga giy ama balkon herkese açık bir alan..yani herkesin görüş alanında.özellikle meraklı komşuların..biraz daha dikkat etmekte fayda var bence..benim özgürlüğüm başkasının özgürlünün başladığı yerde bitmeli..bu konunun özü özgürlük,yaşam alanı değil temel saygı prensipleri bence..
konu sahibi sizde maşallah sadece donla balkon olaynı değil içkiye varana kadar dile getirmişsiniz..eğer o adamı o şekilde görmek istemiyorsanız kapatırdınız balkonunuzu içeri girerdiniz..en azından ben öyle yapardım,elin adamını niye donla göreyim :120:
Annemlerin bir komşusu vardı, balkona çıkmış bi baktık adam çıplaküstünde hiç bişey yok ve bizim tarafa bakıyor. Allah'tan göbeği var baya bi malum malzemeyi görmedik. Biz şok tabii... Adam arkasını döndü ki meğer altında küççücük beyaz külot varmış ta göbekten görünmezmiş Günahını aldık adamcağızın...
Annemlerin bir komşusu vardı, balkona çıkmış bi baktık adam çıplaküstünde hiç bişey yok ve bizim tarafa bakıyor. Allah'tan göbeği var baya bi malum malzemeyi görmedik. Biz şok tabii... Adam arkasını döndü ki meğer altında küççücük beyaz külot varmış ta göbekten görünmezmiş Günahını aldık adamcağızın...
ayol tanga olmasın o hahahahahaha
vallahi ben başa çıkamıycam pes ediyorumcanım benim bende öyle yaptım zaten,benim derdim bunlar buraya taşınacaklar bugün yarın,bu adam böyle edepsizce gezerse benim eşim asabi valla olay çıkarır anlamaz özgürlük filan
yoksa ben donlu adam gördüm yetişin namus gitti mevzusu değil yani.
Komşuluk ilişkileri kuvvetli bir muhit,böyle ortama uymayan tiplere bozsun istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?