Hey allahım ya ,donla balkona mı çıkılır !!!

Kimsenin bunu düşüneceğini sanmıyorum, kendi hayatları kimseyi ilgilendirmez.Adam çıktı, kız geldi sonra rakı içtiler, ay komşumla başka kız getirdi sandık, evlenmediler daha, çamaşır toplamak için balkona çıktığımda adam bacaklarını atmış balkona, kız yerde oturuyor, rakının dibini göründü valla falan yazmışsınız.Başlığınızla, konunuz pek uyuşmuyor daha çok yaşadıklarını anlatmışsınız çünkü.

olaya biraz aksiyon katmak istedim forumda münakaşaya en son girecek insanlardan biriyim,hatta mümkünse bulaşmam,o yüzden müdafa etmeyeceğim,sizde bilirsinizki don lastiği gibi uzuyor sonra,konuyla da ilgili oldu don lastiği yalnız

Balkona slip donla cikan kisiler, kusura bakmayin ama hangi irktan olursa olsun,
hangi ülkede olursa olsun TERBIYESIZdir.
Insanlar sizi sliple yada donla görmek zorunda degil,
ahlak denen bisey var, insanda biraz utanma olur ya !!!
Helede türkiyede, hic olacak sey degil hiccc

Başta söyledim ya hani evde basılan birileri vardı ,komşu kızı geline haber vermişti,biz arkadaşımla bunu konuşuyorduk yani ben anlatıyordum o girmiyo buraya
neyse tam konu üzerine ışık yanıp bunlar çıkınca bi 10 saniye bakakaldık yani adamın sliple olduğunu farkedince içeri girdik yani.o utanmadı biz utandık.mevzu bu yani
ayrıca kimine normal gelir kimi ahlaksıza bulur saygım sonsuz.

bir don konusu vatan millet meselesine kadar gelmiş,bravo bize :)

adam bildiğin slip donla çıkmış hani boxer olsa iyiydi ama

şaka bi yana,bence bu yapılan gerçekten kötü bir davranış.evinde ne yaparsan yap,istersen tanga giy ama balkon herkese açık bir alan..yani herkesin görüş alanında.özellikle meraklı komşuların..biraz daha dikkat etmekte fayda var bence..benim özgürlüğüm başkasının özgürlünün başladığı yerde bitmeli..bu konunun özü özgürlük,yaşam alanı değil temel saygı prensipleri bence..

konu sahibi sizde maşallah sadece donla balkon olaynı değil içkiye varana kadar dile getirmişsiniz..eğer o adamı o şekilde görmek istemiyorsanız kapatırdınız balkonunuzu içeri girerdiniz..en azından ben öyle yapardım,elin adamını niye donla göreyim :120:

Eğer bir sıkıntımız varsa bu sadece bizi ilgilendirir,dışarıdaki insanların davranışlarını ahlak ve deger yargılarını kendi deger yargılarımız üzerinden değerlendirmemiz dedikodudur.
Bırakın herkes dilediği hayatı yasasın, cok daha huzurlu bir toplum olacağımız kesin...

vallahi ben başa çıkamıycam pes ediyorum canım benim bende öyle yaptım zaten,benim derdim bunlar buraya taşınacaklar bugün yarın,bu adam böyle edepsizce gezerse benim eşim asabi valla olay çıkarır anlamaz özgürlük filan
yoksa ben donlu adam gördüm yetişin namus gitti mevzusu değil yani.
Komşuluk ilişkileri kuvvetli bir muhit,böyle ortama uymayan tiplere bozsun istemiyorum.

herkesin yaşantısı kendini ilgilendirir tabi,girer içeri kapıyı örterim veya girmem otururum ama o tarafa bakmam olur biter.
yapılan ayıp ve yanlış bir şey bana göre ama bunları engellemek mümkün değil,böyle insanlar her yerde var.böyle gelmiş böyle gider yani.

Annemlerin bir komşusu vardı, balkona çıkmış bi baktık adam çıplak üstünde hiç bişey yok ve bizim tarafa bakıyor. Allah'tan göbeği var baya bi malum malzemeyi görmedik. Biz şok tabii... Adam arkasını döndü ki meğer altında küççücük beyaz külot varmış ta göbekten görünmezmiş Günahını aldık adamcağızın...

Son düzenleme:

Şok üstüne şok

ayol tanga olmasın o hahahahahaha

ben çocukken bir komşumuz vardı karşı apartmanda adam aynen böle donuyla üstü çıplak balkonda oturur sigara içerdi eşide masa kurardı balkona çok rahattılar .babam mesela annemi balkona çıkarmıyordu rahatsız oluyorduk o sıcakta içerde otururduk hep .yani bu mu özgürlük ?anlamadım gitti.ayıp denen birşey var giy şortunu otur bu iç çamaşırla oturulur mu yaa .konu sahibi haklı çok rahatsız edici .şimdi benimde eşim olsa öle biri balkondaysa çıkma der yani e haklı adam .

yazımı tekrar okuyun isterseniz..bende onu diyorum zaten..aynı şeyden bahsediyoruz..diyorum ki balkonda don ile oturulmaz,eğer bu özgürlükse ben almayayım

ama sizi kastetmiyorum,çok meraklı komşu teyzeler de yok değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…