Hey allahım ya ,donla balkona mı çıkılır !!!

Günaydın arkadaşım bizimde karşı blokta bir adam vardı sadece donla balkona çıkıp oturuyordu üzerinde atlet bile yok adamın bildigimiz beyaz don boxer bile degil adamı birileri şikayet etmiş yöneticiye yönetici uyarmış şimdi artık şortsuz ve atletsiz çıkmıyor

ohh çok iyi olmuş

Kimse burada onun bunun donuna atletine karışmıyor ama arkadaş konusundada söylemiş başka insanların iğrençliklerini görmeye kimse mecbur değil, çoluk çocuk olsaydı yanlarında ne olacaktı.. Asıl onların yaptığı edepsizlik..!

Deniz olduğunu söylediğiniz için teşekkür ederim.Ben de bölge falan zannediyordum.Tabi ya rusyanın da karadeniz'e kıyısı var onlarda mı alınsın di mi ama

Hayır benim anlamadığım çoluk çocuk olsaydı ne olacaktı. Kaldı ki siz böyle büyük tepkiler verirseniz çocuğun yanında, zaten sıkıntı büyük..

Hayır benim anlamadığım çoluk çocuk olsaydı ne olacaktı. Kaldı ki siz böyle büyük tepkiler verirseniz çocuğun yanında, zaten sıkıntı büyük..

Arkadaşım bende onu diyorum hadi biz görmüş geçirmiş insanlarız . Ya yanımızda ufacık bir çocuk olsaydı o adamı görmeye mecburmu ? Ayrıca biz ne tepkisi vereceğiz . Çıkarız balkondan evimize gireriz, karşıdan bağıracak kavga çıkaracak halimiz yok :) Ama mahrem diye birşey var, ve bunun özgürlüklede alakası yok. O zaman herkes balkonda külotla, sütyenle dursun. Normalleştirmeyelim böyle şeyleri.. Kimse kimsenın orasını burasını görmeye mecbur değil..

Deniz olduğunu söylediğiniz için teşekkür ederim.Ben de bölge falan zannediyordum.Tabi ya rusyanın da karadeniz'e kıyısı var onlarda mı alınsın di mi ama

niye orası deniz dedigimi anlamadın(en azından bir nedeni olur) neyse canımız isterse rusyayada gideriz sıkıntı yok hatta vakti zamanında rusya bize geliyordu bilenler bilir....

normal karsılayanlara şunu söylüyorum slıp don iç çamasırıdır..
sort sokaktada tercih edilen bişiydir..
kac kadın gördünüz sütyenle gezen aynı şey..iç camasırı ve kıyafet ayrımı...
adamın davranışı ben kimseyi takmam manasında...
unutmayalım kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur..

Yıl 2012 .....Tecavüzler sapıklıklar olması gayet normal...Abartmayın yıl olmuş 2012.....

Yılların ileriye gitmesi,bizim de sınırlarımızı aşmamız anlamınamı geliyor...Herkes özgürlükten çok saçma şeyler anlıyor...Özgürlük kişisel haklara tecavüz edildiğinde ortadan kalkıyor...Eee o adam donla balkona çıkarken onun özgürlüğü oluyor da,ben bu tarz şeylere maruz kalmak istemeyince benim özgürlüğüm nerede kalmış oluyor....

Herkes özgür olmalı,ama bu özgürlüğün bir sınırı olmalı...Sokak ortasında birileri ilişkiye girse,adam ben özgürüm dese ha tamam kusura bakmamı diyeceksiniz...

Özgürlük özgürlük diye bu kadar zıvanadan çıktık ya zaten......

ben su an ankaradayım ama her yer trabzon işte....yaşıyorum işte hastalık gibin sevgisi içimde vazgecememm seker bayramında hasret giderdim geldim...kurbandada giderim inşallah...

bende İstanbulda yaşıyorum ama kalbim hep Trabzonda. orası bambaşka o sevgi asla bitmez. İnşallah gidersin canım orda huzur var

Bir kadın taşıyabileceği kıyafeti giyinmeli....
Eğer o miniyi taşıyamıyorsan giyinme arkadaşım.
Adı üzerinde iç çamaşırı,görünmesi normal birşey olsa kıyafetlerin üzerine giyerdik.
Hava kararmadan evine girme zorunluluğu olanlar gelip burada ''isteyen istediğini giyer'' diyor ya deli oluyorum
Biz kimsenin giyindiğine karışmıyoruz aksine bende çok açık giyiniyorum. Ama o firikik denen şey
kadını basitleştirir.
Ayrıca balkon orası şort askılı çık,elbiseli çık, ama iç çamaşırı normal değil be arkadaşım
özelikle merkezi yerlerde rica ediyorum isteyen istediğini giyinmesin (balkonda).

bende İstanbulda yaşıyorum ama kalbim hep Trabzonda. orası bambaşka o sevgi asla bitmez. İnşallah gidersin canım orda huzur var

ayne katılıyorumpeki trabzonda sevdigin yerler nereler ben simdi orada olsam meydanda hamburger yer sonrada üstüne beton helvada süper bir dondurma cekerdim....
off aklıma düştü...

Ne oldu şimdi böyle bize muhalefet olunca?? Medeni mi dedik size??''Aaa bizde ne kadar bağnazmışız'' mı dedik?
Tatilden bahsetmiyoruz burada. Günlük hayattan bahsediyoruz. Toplum içinde yaşamanın da beli kuraları vardır bu da farklı bir kültür gerektirir. Söz konusu olan oturma şekli veya samimiyeti değil iç çamaşırı ile oturması. Birde şu malum cümleyi kurmaktan vazgeçin. İşimiz gücümüz var, sizin de ihtiyacınız olursa işe,güce haberimiz olsun.

zaten anlamıyorum insanlar başkalarının göz zevkini bozacak şekilde yaşayacak egilip kalkınca k.cı gözükecek bilmem ve biz tepki verince bagnaz cahil görgüsüz oluyoruz...orlar çağdaş kendii bilen ileri görüşlü modern oluyolar...
size sadece k..çı sizinse gözde benim diyorum benimde özgürlüğüm var...
ayrıca kendini acıp teşir etmenin neresinde modernlik özgürlük var anlayamıyorum (çok aşırılık ve aykırılıktan bahsediyorum)
herkesin fikir ve görüşü farklı ama tek emin olduğum bizim bagnaz veya cahil olmadığımız..
örnek vereyim kardeşimin yemin törenine gittim heryer asker dolu bizim bir hatunda evdeki en kısa etegini giymiş gelmiş tüm askerler ona kilitli sizce bu çagdaşlık mı? modernlik mi? uygun giyip gelenler bagnaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…