Günaydın arkadaşım bizimde karşı blokta bir adam vardı sadece donla balkona çıkıp oturuyordu üzerinde atlet bile yok adamın bildigimiz beyaz don boxer bile degil adamı birileri şikayet etmiş yöneticiye yönetici uyarmış şimdi artık şortsuz ve atletsiz çıkmıyor
aynen öyle toprağımmmm BİZE HER YER TRABZONkaradeniz insanına laf yok yapar yani
Şaka gibi.
İnsanlarda ayıp falan hiç kalmamış
İnsanlar kendi evlerinde ister donla gezerler ister atletle.. İnsanlar yine kendi evlerinde ister rakı içerler isterlerse şarap ve yine insanlar kendi evlerinde ister sandalye de ayaklarını uzatarak otururlar isterlerse yere kocalarının dizlerinin dibine otururlar..
Ayrıca insanların sokakta giydikleri şortların, eteklerin ne kadar kısa olup olmayacağı da yine kendilerinin vereceği bir karardır..
Hayır yani susayım diyorum susamıyorum. Yok mu sizin işiniz gücünüz?
şimdi işi karadenize dökmeyin lütfen orası deniz...adam mahalleye karsı giyinmiş kafasıda güzel sanırım...
üstelik donla denize girilen yerler genelde ıssız sakin halka söte yerler erkek erkege gidiyorlardır..plajda görmedim ben giyenini...
karadeniz insanının içi temizdir pislik düşünmez.....
Kimse burada onun bunun donuna atletine karışmıyor ama arkadaş konusundada söylemiş başka insanların iğrençliklerini görmeye kimse mecbur değil, çoluk çocuk olsaydı yanlarında ne olacaktı.. Asıl onların yaptığı edepsizlik..!
Hayır benim anlamadığım çoluk çocuk olsaydı ne olacaktı. Kaldı ki siz böyle büyük tepkiler verirseniz çocuğun yanında, zaten sıkıntı büyük..
Deniz olduğunu söylediğiniz için teşekkür ederim.Ben de bölge falan zannediyordum.Tabi ya rusyanın da karadeniz'e kıyısı var onlarda mı alınsın di mi ama
ben su an ankaradayım ama her yer trabzon işte....yaşıyorum işte hastalık gibin sevgisi içimde vazgecememm seker bayramında hasret giderdim geldim...kurbandada giderim inşallah...
bende İstanbulda yaşıyorum ama kalbim hep Trabzonda. orası bambaşka o sevgi asla bitmez. İnşallah gidersin canım orda huzur var
İnsanlar kendi evlerinde ister donla gezerler ister atletle.. İnsanlar yine kendi evlerinde ister rakı içerler isterlerse şarap ve yine insanlar kendi evlerinde ister sandalye de ayaklarını uzatarak otururlar isterlerse yere kocalarının dizlerinin dibine otururlar..
Ayrıca insanların sokakta giydikleri şortların, eteklerin ne kadar kısa olup olmayacağı da yine kendilerinin vereceği bir karardır..
Hayır yani susayım diyorum susamıyorum. Yok mu sizin işiniz gücünüz?
Bir memleket meselesi eksikti don muhabbetinde, o da oldu teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?