Hey allahım ya ,donla balkona mı çıkılır !!!

Yorumlara çok güldüm ilahi kızlar,benim don mevzusu nerelere gelmiş,
ben kendi rahatszılığımı dile getirdim,elbette herkes buna normal bakacak değil,herkesin değer yargıları farklıdır,
bazısına göre gayet hoş karşılanabilir,
küçük bir yerde yaşıyorum,sokakta birçok kişiyle selamlaşarak geçeriz.aile gibiyiz burda ,kimse kimsenin karısına kızına bakmaz,çoluk çocuğumuzu komşuya emanet edebiliriz.yani istanbulun henüz bozulmamış,aile değerlerini hala taşıyabilen bir muhit burası
bu yüzden tepkim,ayrıca öyle bağnaz yobaz bir yer gibi algılamayın oldukça modern bir muhit
fakat modernlik bazıları için pareo giyip bakkala gitmek,bazıları için donla gezmek olarak algılanıyorsa öyle bir yer de değil.
Neticede ben hoşlanmadım,kimsenin özgürlüğüne karışmam elbet banane ama benim özgürlüğümü kısıtlarsa tepki vermem normal diye düşünüyorum.

Yorumları okudukça don olayının boyut değiştirdiğini gördüm,
bazı arkadaşlar evi dikizlemek filan demişte ona bir cevap vereyim önce,tekrar okursanız anlarsınız balkonda oturan bizdik onlar sonra çıktı biz girdik,yani niyetim röntgen olsa takılırdım balkonda onlar bana ben onlara bakar dururdum,bir arada çamaşır için çıktım yine ordalardı hemde daha rahat şekilde.

Doğru söylüyorsun zaten ahlakı değerlerimizi yeterince yitirdik değilmi. Onlar utanmıyorsa biz niye utanalım. Hatta çıplak gelmedikmi bu dünyaya çıplak gezelim gitsin. Namusumuzu, güzelliğimizi, kadınlığımızı, gençliğimizi zaten kaybettik. Battı balık yan gider.. hadi hepimiz el ele edebsizliğe.....

Son düzenleme:

İyi de baktınız ki uygunsuz bi durum var girin içeri kapayın pencereyi,kapıyı..Balkona önce siz çıktınız diye insanlar neden çıkmasın ki sizi mi bekleyecekler.. Eşofmanla kadın geldi,cola içtiler, rakı içtiler, sürekli konuştular diyorsanız demek ki siz de izlemişsiniz valla hiç kusura bakmayın

idrak edemeyen için tekrar söylüyorum,zaten bu olay toplasan 30 saniye sürdü,
çıktılar oturdular,etrafı incelediler bizi gördüler ,biz içeri girdik,onların alemini lzlemedik yani.illa şu kk da olay bu boyuta gelecek,bir konuda tatlılıkla bitmedi yani.oncaaaa kelimenin içinden bi tane seçilir konu o kelime üzerine döner durur,klasik.

Rakının dibine geldiklerini bile görmüş.

30 saniye sürdüyse olay adam balkona donla çıkmış içeri geçmiş de olabilir mesela?? Tartışma çıkaracak birşey yok zaten kimse de adamı haklı bulup sizi suçlamadı. Ancak adamın yaptığı ayıp ise sizin onları izlemeniz de ayrı bir ayıp bunu söyledik nedense "anlamamış" olduk.. Madem anlayış bekliyorsunuz siz de yazılanlara anlayış gösterin..

Rakının dibine geldiklerini bile görmüş.

yani şimdi şu hiç bişeyi umursamayan,kimseye bakmayan,tuhaf bişey görünce normal karşılayan,dünyadan kendini soyutlamış insanları anlamıyorum,bir kalabalık görseler önce onlar bakar ay nolmuş nolmuş diye,bana şimdi burda gelipte sizde bakmasaydınız demeyin allah aşkına ,gözlerime bant mı çekeyim,siz olsanız eminim dikkatinizi çeker,normal oturan insanlara niye bakmıyoruz,çünkü karşınızda olağan dışı bişey var ,alışkın olmadığımız ,bakmak ile görmek arasındaki farkı anladığınızda olayı çözeceksinizde niyetiniz yok.

1-tartışma çıkarmak mı ?buna güldüm tartışma mı var burda,
2-hala izlemek diyorsunuz ,görmek diyelim benim gözlerim var ve etrafımda olanalrı görebiliyorum,ayrıca size göre izlemekse evet 30 saniye izledim muhteşemdi aksiyon doluydu,töbe yarabbim yaaa.

ama Eylül'cüm hem kendin diyosun kimse kimsenin bişeyine bakmaz diye sonrada gidip karşı komşunun balkonundakileri anlatıyosun valla ayıpp

İzlediniz veya gördünüz veya dikizlediniz benim için farketmez.
Ben bu konuda en çok böyle bir mevzuyu dert edip buraya konu açmanıza takıldım.
Elbette K.K kuralları içinde istediğiniz konuyu açabilirsiniz şimdiden söyleyeyim tabi ki bana sormayacaksınız.
Ama bu konuyu açmış olmanız ve içtikleri içkiden,henüz evli olmadıklarına kadar belirtirseniz biz ve bizim gibi bakkala pareo ile giden8 (buymuş ya medeniyetten anladığımız) bir takım insanların da yaptığı yorumlara tahammül göstermek zorunda kalırsınız..

Ben bakmam, beni ilgilendirmez.Adamın çamarışıyla çıkması yanlış ama siz bakmayı da geçmişsiniz, yorum yapmışsınız buda yanlış.Başka kadın mı getirdi, evlenmediler daha, rakı içiyorlar, rahat rahat uzanıyorlar, evlerini toparlamaya geldiler heralde, ne yaşıyorlarsa içerde yaşasınlar falan.Çamaşır için tekrar çıktığınızda tekrar merak edip bakıyorsunuz rakının dibine geldiklerini bile görüyorsunuz.Bakıp yorum yapma hakkını bulabiliyorsanız kendinizde, burada da her türlü yoruma açık olucaksınız.

Ben kk da özellike konu açıp istediği cevapları alamayınca tartışma çıkaran konu sahiplerine çok kızıyorum,diyorum ki herkes senin gibi düşünmek zorunda değil ki öyle de,
zaten kendi konumda da ters düşünen,aksini iddia eden kişier için yorum yapmadım,
benim anlatmaya çalıştığımı anlamayıp hala neden dikizledin,neden baktın,izledin içkisine karıştın diyene tepki gösterdim.ayrıca buraya niye konu açtın böyle konu mu olur derseniz evet ben rahatsıiık duydum anlatmak istedim.özgürüz ya hani,bende bu hakkımı kullandım.

Biz Türk insanı meraklı insanız izleyebiliriz de ki çoğunlukla bölgemizde ilginç bişeyler yaşandı mı hep sonuna kadar izlemişizdir. Tabi bu ilginçlikler kimine göre don mevzuu kimine göre başka birşey tabiki değişir.
Hadi bakalım sonuç nolucak...

Ayrıca benim konum iç çamaşırı ile balkonda rahatça oturan bir adamın varlığından duyduğum rahatsızlık,konu başlığıda bunıu gösteriyor zaten,tüüü yazıklar olsun ,evlenmeden alem yapmalar içkiler sohbetler,kimbilir bunlar o işi de yapmıştıra kadar olayı bu boyuta taşımaksa niyet ben hiç Girmem söyliyim,gaza gelmem yani

Yani toplum olarak evet azcık meraklıyız bu doğru ama bir olay varsa izlemeyi severiz,yani bu bir olay değil ,bana göre terbiyesizlik ve izlenir bir yanı yok yani,milietin şeyine meraklı değilim allaha şükür var bizde bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…