size çok kıymetli sanatçımız çelikten yine onun kadar kıymetli bir şaheserini armağan ediyorum
dongi dongi dong..güle güle dinleyin
Bende arkadaşlara Çoban Bilo'dan Haydi güzelim denize girelim, bu senede donla yüzelim şarkısını armağan ediyorumm..
İnsanlar kendi evlerinde ister donla gezerler ister atletle.. İnsanlar yine kendi evlerinde ister rakı içerler isterlerse şarap ve yine insanlar kendi evlerinde ister sandalye de ayaklarını uzatarak otururlar isterlerse yere kocalarının dizlerinin dibine otururlar..
Ayrıca insanların sokakta giydikleri şortların, eteklerin ne kadar kısa olup olmayacağı da yine kendilerinin vereceği bir karardır..
Hayır yani susayım diyorum susamıyorum. Yok mu sizin işiniz gücünüz?
Yorumları okudukça don olayının boyut değiştirdiğini gördüm,
bazı arkadaşlar evi dikizlemek filan demişte ona bir cevap vereyim önce,tekrar okursanız anlarsınız balkonda oturan bizdik onlar sonra çıktı biz girdik,yani niyetim röntgen olsa takılırdım balkonda onlar bana ben onlara bakar dururdum,bir arada çamaşır için çıktım yine ordalardı hemde daha rahat şekilde.
İyi de baktınız ki uygunsuz bi durum var girin içeri kapayın pencereyi,kapıyı..Balkona önce siz çıktınız diye insanlar neden çıkmasın ki sizi mi bekleyecekler.. Eşofmanla kadın geldi,cola içtiler, rakı içtiler, sürekli konuştular diyorsanız demek ki siz de izlemişsiniz valla hiç kusura bakmayın
İyi de baktınız ki uygunsuz bi durum var girin içeri kapayın pencereyi,kapıyı..Balkona önce siz çıktınız diye insanlar neden çıkmasın ki sizi mi bekleyecekler.. Eşofmanla kadın geldi,cola içtiler, rakı içtiler, sürekli konuştular diyorsanız demek ki siz de izlemişsiniz valla hiç kusura bakmayın
idrak edemeyen için tekrar söylüyorum,zaten bu olay toplasan 30 saniye sürdü,
çıktılar oturdular,etrafı incelediler bizi gördüler ,biz içeri girdik,onların alemini lzlemedik yani.illa şu kk da olay bu boyuta gelecek,bir konuda tatlılıkla bitmedi yani.oncaaaa kelimenin içinden bi tane seçilir konu o kelime üzerine döner durur,klasik.
Rakının dibine geldiklerini bile görmüş.
1-tartışma çıkarmak mı ?buna güldüm tartışma mı var burda,30 saniye sürdüyse olay adam balkona donla çıkmış içeri geçmiş de olabilir mesela?? Tartışma çıkaracak birşey yok zaten kimse de adamı haklı bulup sizi suçlamadı. Ancak adamın yaptığı ayıp ise sizin onları izlemeniz de ayrı bir ayıp bunu söyledik nedense "anlamamış" olduk.. Madem anlayış bekliyorsunuz siz de yazılanlara anlayış gösterin..
Yorumlara çok güldüm ilahi kızlar,benim don mevzusu nerelere gelmiş,
ben kendi rahatszılığımı dile getirdim,elbette herkes buna normal bakacak değil,herkesin değer yargıları farklıdır,
bazısına göre gayet hoş karşılanabilir,
küçük bir yerde yaşıyorum,sokakta birçok kişiyle selamlaşarak geçeriz.aile gibiyiz burda ,kimse kimsenin karısına kızına bakmaz,çoluk çocuğumuzu komşuya emanet edebiliriz.yani istanbulun henüz bozulmamış,aile değerlerini hala taşıyabilen bir muhit burası
bu yüzden tepkim,ayrıca öyle bağnaz yobaz bir yer gibi algılamayın oldukça modern bir muhit
fakat modernlik bazıları için pareo giyip bakkala gitmek,bazıları için donla gezmek olarak algılanıyorsa öyle bir yer de değil.
Neticede ben hoşlanmadım,kimsenin özgürlüğüne karışmam elbet banane ama benim özgürlüğümü kısıtlarsa tepki vermem normal diye düşünüyorum.
1-tartışma çıkarmak mı ?buna güldüm tartışma mı var burda,
2-hala izlemek diyorsunuz ,görmek diyelim benim gözlerim var ve etrafımda olanalrı görebiliyorum,ayrıca size göre izlemekse evet 30 saniye izledim muhteşemdi aksiyon doluydu,töbe yarabbim yaaa.
yani şimdi şu hiç bişeyi umursamayan,kimseye bakmayan,tuhaf bişey görünce normal karşılayan,dünyadan kendini soyutlamış insanları anlamıyorum,bir kalabalık görseler önce onlar bakar ay nolmuş nolmuş diye,bana şimdi burda gelipte sizde bakmasaydınız demeyin allah aşkına ,gözlerime bant mı çekeyim,siz olsanız eminim dikkatinizi çeker,normal oturan insanlara niye bakmıyoruz,çünkü karşınızda olağan dışı bişey var ,alışkın olmadığımız ,bakmak ile görmek arasındaki farkı anladığınızda olayı çözeceksinizde niyetiniz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?