rahat bi şehirde kimsenin kimseye karışmadığı bi yerde büyüdüm zaten karışılmaması taraftarıyım
ama konu sahibinide yadırgamıyorum şimdi ben burdan daha ufak bi şehre gitsem şortla gezsem insanlar tabi tuhaf tuhaf bakacaklar yani bunu önleyemem belki o komşuların büyüdüğü yerde bunlar normaldir farkında değillerdir ama karşıdaki insanı ikiside bilemez
konuya yazan herkes kendi açısından haklı sanırım :)
hepiniz haklısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
neyi tartışıyoruz kızlar bırakın elalemi gelin çay içelim ama ben yeşil çay içerim zayıflıyorumm:)
şekerim nerden biliyorsun bak yanlış anlaşılacak
arge sağlam yapılmış,dikizzzz
Konudan çıkan sonuç yarın sevgilime sen beyaz slip don giyiyor musun diye sorcam..Bir de giyiyorum dermiş o zaman bizde balkonsuz ev buluruz Boşuna dikizlemeye çalışmayın göstermeyiz
gitmee sen gittin mi ortalık karışıyo görüyosun :) hahahah
sen bır de doktorlar konusunu gorsen kımse hatasını kabul etmıyor doktorlar adeta bır melek
gitmem daha da bi yere bekledim burda tartışana tek ayakta durma cezası vericem hadi kızlar öpüşün barışın
doktorlar konusu mu???
tartışmayı tahmin ediyorum ama doktorlar diye konu mu olur.o doktorlarında her biri insan.biri iyi biri kötü olabilir kim neyi tartışıyor açılın:)
beyaz slipsiz erkek balkonsuz eve benzer :) Her ikisinden de vazgeçme bence
beyaz slipsiz erkek balkonsuz eve benzer :) Her ikisinden de vazgeçme bence
Arkadaşlar size beyaz giyme söz olur, siyah giyme toz olur şarkısını armağan ediyorum..
ne olursa olsun iç çamaşırıyla balkona çıkmak iğrenç bir şey.
hem balkon toplu kullanım alanıdır ayrıca, planlarda filan öyle, kapatılması filan yasak aslında.
atletle bile kötü görünürken sadece külot çok çirkin yahu.
bi şort giymek çok mu zor birşeymiş.
hem balkon toplu kullanım alanıdır ayrıca, planlarda filan öyle, kapatılması filan yasak aslında.
Balkon bağımsız bölümdür ortak kullanım alanı değildir.Öyle olsaydı komşumuzun balkonunda parti falan yapma hakkımız da olurdu.
Kapatılmasının yasak olup olmayacağı da site yönetim planı ile belli olur.Oy çokluğu varsa balkonlar kapatılabilir.Biliyoruz konuşuyoruz lütfen hayııırrrr demeyin yanılmış olursunuz
Balkon bağımsız bölümdür. Doktorlar kendi işini yapsın lütfen:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?