Hey allahım ya ,donla balkona mı çıkılır !!!

Konudan çıkan sonuç yarın sevgilime sen beyaz slip don giyiyor musun diye sorcam.. Bir de giyiyorum dermiş o zaman bizde balkonsuz ev buluruz Boşuna dikizlemeye çalışmayın göstermeyiz

rahat bi şehirde kimsenin kimseye karışmadığı bi yerde büyüdüm zaten karışılmaması taraftarıyım
ama konu sahibinide yadırgamıyorum şimdi ben burdan daha ufak bi şehre gitsem şortla gezsem insanlar tabi tuhaf tuhaf bakacaklar yani bunu önleyemem belki o komşuların büyüdüğü yerde bunlar normaldir farkında değillerdir ama karşıdaki insanı ikiside bilemez
konuya yazan herkes kendi açısından haklı sanırım :)
hepiniz haklısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
neyi tartışıyoruz kızlar bırakın elalemi gelin çay içelim ama ben yeşil çay içerim zayıflıyorumm:)

ben de kılo almaya calısıyorum napcezzz

şekerim nerden biliyorsun bak yanlış anlaşılacak
arge sağlam yapılmış,dikizzzz

hahaha ben masumum yaa

canım sadece komşuların akrabaların kocalarına yaptıkları alışverişlerden anladım herkes beyaz slip donlara pek meraklı bi sebebi vardır mutlaka hiç yok mu kocasına alan tercih sebebini açıklasınnn :))))))))

gitmee sen gittin mi ortalık karışıyo görüyosun :) hahahah

gitmem daha da bi yere bekledim burda tartışana tek ayakta durma cezası vericem hadi kızlar öpüşün barışın

sen bır de doktorlar konusunu gorsen kımse hatasını kabul etmıyor doktorlar adeta bır melek

doktorlar konusu mu???
tartışmayı tahmin ediyorum ama doktorlar diye konu mu olur.o doktorlarında her biri insan.biri iyi biri kötü olabilir kim neyi tartışıyor açılın:)

gıtmeeeeeeee pes edersınnnn gıtmeee

Kışta geliyor çok şükür... Çok üşümeyiz umarım. Neyse ben çıkıyorum. Çok yazmayın sonra kötü günümdeysem okumaya üşeniyorum. Ha unutmayın beyaz slip kilolu gösterir.

İyi geceler. :))

Son düzenleme:
ne olursa olsun iç çamaşırıyla balkona çıkmak iğrenç bir şey.
hem balkon toplu kullanım alanıdır ayrıca, planlarda filan öyle, kapatılması filan yasak aslında.
atletle bile kötü görünürken sadece külot çok çirkin yahu.
bi şort giymek çok mu zor birşeymiş.

Arkadaşlar size beyaz giyme söz olur, siyah giyme toz olur şarkısını armağan ediyorum..

Ben balkonun şeklinde kaldım yeminle polemik değil amacım da o nasıl bir binadır öyle. Colayı rakıyı donu vs görüyor yani bi korunma demiri, tahta falan da mı yok o nasıl iş öyle ya :26: Adama iletelim siyah giysin ayıptır beyaz olmaz bence de:26:

Balkon bağımsız bölümdür ortak kullanım alanı değildir.Öyle olsaydı komşumuzun balkonunda parti falan yapma hakkımız da olurdu.
Kapatılmasının yasak olup olmayacağı da site yönetim planı ile belli olur.Oy çokluğu varsa balkonlar kapatılabilir.Biliyoruz konuşuyoruz lütfen hayııırrrr demeyin yanılmış olursunuz

Balkon bağımsız bölümdür. Doktorlar kendi işini yapsın lütfen :13:

yok ortak kullanım derken tabir yanlış oldu sanırım
ama bildiğim kadarıyla bişiler yapmak için herkesten izin almak gerekir filan ya onu kastettim.
siz de aynı şeyi yazmışsınız zaten.
ama sonuç olarak bence bir insanın balkonda çamaşırla durması hiç hoş değil.

Hetereotropik Ossifikasyon bakın ben bunu ayrıntılarıyla biliyorum ama bir emlak uzmanından duymak istemezsiniz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…